Skúsenosti s prirodzeným pôrodom po cisárskom reze v Košiciach
Ahojte mala som prvú akútnu sekciu 26.1.2025 v 32týždni
Momentálne som tehotná druhý krát a termín mám koncom marca až začiatok apríla . Jazva ma neboli ani nemám problemi na začiatku tehotenstva dom jazvu cítila ešte som som si kýchla ale teraz vôbec . Ak som sa otom rozprávala s mojim gynekológom povedal že nevidí dôvod aby som mala druhý krát cisársky ak to sama nechcem ale že to ešte skoro otom hovoriť jazva sa pozera len mesiac pred pôrodom . Ja by som chcela rodiť prirodzene ale určite to nechcem siliť ak to pôjde tak budem rada ak nie tak to pôjde cisárskym . Chcem rodiť v Košiciach Šaci agel neviem ako tam pristupujú k VBAC s takým malým rozostupom . Chcem si zazmluvnit Erika Dosedlu . Máte niekto skúsenosť ? Ak áno prosím napíšte mi vašu skúsenosť .
Je tu aj skupina vbac. Mozno tam skor poradia.
Kazdopadne mala som v porodnici na vedlajsej izbe mamicku. Ktora mala pokus o vbac presne po roku od prvej akutnej sekcie. Zial nastal rovnaky problem ktory bol aj pri tej prvej. Ze sa to moze zopakovat a nemusi.
Ja som mala prvu sekciu. A dalsie vbac s odstupom 3 roky. Porody boli vyvolavane ale nie v Ke nemocnici.
@nilinka2345 na toto ti odpovie fundovane porodnik, aj ked aj on len teoreticky, pretoze nikto nema vestecku gulu a nevie predpovedat, co sa moze/nemoze stat. ja mam vo svojom okoli viac zien, ktore po prvej sekcii velmi chceli rodit prirodzene, pricom ten odstup bol vacsi ako rok a nakoniec z toho boli rovnako sekcie. so sacou a dosedlom mam skusenost vybornu - robil mi planovany spinal. ako porodnika ho mozem odporucat vsetkymi desiatimi a take porody by som pokojne absolvovala aj kazdy rok.

@nilinka2345 zly vyber porodnice zly vyber porodnika