icon

Skúsenosti s urológom MUDr. Jaroslavom Sedlárom

4. mar 2025

Dobrý večer, máte niekto skúsenosť s urológom MUDr Jaroslavom Sedlárom ? Aký je? Prijíma nových pacientov? Ďakujem

minuskad
•
4. mar 2025

Bola som raz a naposledy. Nemiestne poznámky, diagnózu netrafil.

malebiele
•
4. mar 2025

Tiez neodporucam, pacientov prijma ale je to jeden arogantny a neohladuplny doktor, zvlast ku zenam

autor
•
4. mar 2025

Veľká vďaka...na stránke návštevalekára má všetky recenzie pozitívne tak mi to bolo divné...a termín voľný hneď budúci týždeň... Neviete mi dať tip na slušne sa správajúceho a precízneho urológa?

malebiele
•
4. mar 2025

Zial nie, ale ked to uz bolo akutne v mojom stave, v starej nemocnici boli velmi mily, aj ked na urgente..ale robia tam doktori co aj normalne v ambulancii, tak kus pozriet pripadne ci tam neprijmaju novych pacientov

kami1996
•
2. jún 2025

Ahoj prosim ta zhanam urologa v kosiciach a naozaj neviem kam mam ist alebo sa nikam neviem dovolat. Podarilo sa ti niekam dostat?

monci222
•
24. jún 2025

Zdravim podarilo sa niekam objednat tiez neviem ako a kam volat vobec

melany_y
•
4. nov 2025

Ahojte kde ste si našli urológa?

ilym
•
29. máj 2026

@anonym_autor Takto... osobne som mala veľmi dlho urologické problémy a nikto mi ich nevedel vyriešiť. Až som skúsila pána Sedlára. Je to taký pán, ktorý berie ženy za menejcenné a rád dookola rieši politiku. Ale zas musím mu dať kredit. Pretože mi jediný trafil liečbu a ja už nemusím riešiť urológa vôbec. Zo začiatku som mala veľa návštev, kde sme stav sledovali. Nemala som z nich radosť ani strach, zvykla som si na ne. Ale aj keď je aký je, pomohol mi a ja som mu veľmi vďačná do dnes 🙂