icon

Skúsenosti s vyberaním nosných mandlí v Košiciach alebo Poprade

catherine_gun
4. jún 2025

Ahojte, máme ísť so synom vyberať nosné mandle máme na výber Košice (terasa) alebo Poprad. Máte niektora z vás skúsenosť z týchto nemocníc ? Ktoru by ste mi odporučili ?

zuzkaa1991
4. jún 2025

@catherine_gun my sme boli v novej kosice (terasa) skvely pristup aj hlavne pre mamicky ktore stresuju ako ja 🤣🤣odkladala som.asi 2r 3r zakrok a zvládla uplne super

catherine_gun
autor
5. jún 2025
@zuzkaa1991

@catherine_gun my sme boli v novej kosice (terasa) skvely pristup aj hlavne pre mamicky ktore stresuju ako ja 🤣🤣odkladala som.asi 2r 3r zakrok a zvládla uplne super

@zuzkaa1991 aj ja sa chystám tam so synom nakoniec, na týždeň ho idem objednať tak snáď budem spokojná aj ja aj syn

danka114
5. jún 2025

Bola som teraz minulý týždeň s malou a som spokojná keby som mala ísť znova šla by som do novej

lady36
20. jún 2025

Takisto sme boli v novej so synom, vyberali mu aj nosne aj krcne. Mile sestricky, dobry pristup, vsetko prebehlo ok.

karolinkasky
24. jún 2025
@zuzkaa1991

@zuzkaa1991 zdravím môžem poprosiť info ako to prebieha? Čaká nás to tiež.

zuzkaa1991
24. jún 2025
@karolinkasky

@zuzkaa1991 zdravím môžem poprosiť info ako to prebieha? Čaká nás to tiež.

@karolinkasky rano sme dosli isli sme podla poradia na izbe sa dieta prezlieklo do pyzama v postelke bola (5.5r) tv na izbe sme mali takze.si pozerala tv kedze je zvyknutá videla na chlapcekovi co sa deje ze na izbe sa vypije vodicka(oblbovak) na každeho inac vplyvalo ;) isli sme potom s.postelkou sestričkou na operacnu salu( kedze dieta je oblbnute tak len lezala uz) na chodbe mi vysvetlili co a ako ako dlho cca bude trvat cca 30min takze som cakala hore tam potom.ma zobrali na chodbu za dvere ked skončili lenze bol hluk dceru to zobudilo.kus kedze.mala narkozu este stale bola mimo...isli sme dole na oddelenie na izbu tam sa uplne prebrala úplne. Mimo.len som ukludnovala kedze tv ju ukludni tak to zabralo u nas...nechcela som aby zacala.plakat aby nezacala krvacat...take vselijake boli kym uplne sa nedostala z narkozy cas si nepamätám nemohla pit takze kedze sa čakalo ci nastane nejaka komplikácia...ale našťastie nic sestrička dava pokyny co.kedy co.ma robit dieta kedy sadnut kedy sa napit atd...okolo 14 ci kedy sme isli domov na dieťati nebolo poobede nic vidno ze.bola v narkoze....ale.ja som stresmen takze manzel ju zobral na ruky aby nenamahala sa a len doma.lezala...v noci.som.ju sledovala...na druhý den mensie tazkosti.kedze je citlivka a mala.zaschnute hrdlo (dýchala.cez usta v noci) tak stipalo ju nechcela prehltat pit nic 🤦‍♀️ tak sme isli na pohotovost naspäť na orl dali antibiotika a bolo ok uz porom zacala pit....ale dany den po.zakroku som dala večer nurofen od.bolesti