SonoClinic v Košiciach - skúsenosti

erikavasilova
4. feb 2022

Ahojte, za chvíľu ma čaká morfologický ultrazvuk v 20.tt.
A rozhodujem sa nad Sonoclinic v Košiciach , aké mate skúsenosti ? Boli ste spokojné ?

januska20
4. feb 2022

@erikavasilova áno, bola som tam 2x za mňa spokojnosť.
Je tu veľa tém o sonoclinicu, skús vyhľadať

lily14
4. feb 2022

Ano veľmi,sú naj

katus87
4. feb 2022

Bola som tam 3x a sú tam skvelí odborníci, poradili si aj s prvou dcérkou, že čo robiť, keďže mala vývojovú vadu 🙂

diaalex
4. feb 2022

@erikavasilova 2x celé tehu len u nich 🤗 maximálna spokojnosť

luciella
5. feb 2022

Veľká spokojnosť, odporúčam. Aj čo sa týka prístupu, aj vyšetrenia. Všetko vyšetrené, bez nejakého nátlaku aj napriek vyššiemu veku podrobenia sa genetického vyšetrenia.

monickammm
5. feb 2022

@erikavasilova ahoj, ja som bola 3x. Na prvych dvoch som bola u Dr. Turnovej. Uzasna lekarka, vsetko pocas vysetrenia popisovala, snazila sa aj pekne pofotit ked sa maly skryval. Proste za mna super lekarka ju urcite odporucam.
A terza som na poslednom v 30 tt bola u Dr. Janosovej lebo Turnova ochorena a uricte k nej by som uz viac nesla. Odbita som bola za 10 minut . Fotky mi ani nahrat na usb nechcela ze naco, ked maleho nevidno. Necitila som sa dobre po tom vysetreni, 70€ a odbita za 10 minut asi aj preto ze som sla medzi poslednymi, ked nie posledna pred zaverecnou. Nejde tu len o tie fotky, ale aj o pristup proste, chcela som samozrejme byt odkontrolovana ale som mala po tom vysetreni nedobry pocit.
Za mna inde by som nesla aleurcite k Dr. Turnovej opat. Mam krasne videa aj fotky z prvych dvoch vysetreni. Z posledneho len uprosikane 2 fotky, hruza.

mamacita88
7. feb 2022

@monickammm ja mám podobné skúsenosti. Janosova bola veľmi odmeraná, komunikácia na bode mrazu. Predstavte si nasledovnú situáciu: Doktorka povie: A teraz idem odmerať nosovú kosť.... Hrobové ticho, minúta ticha a moje srdce išlo vyskočiť z hrude, už som myslela, že je dačo zle. Pýtam sa, všetko ok? Ona, že áno. Potom som zistila, že tento infarkt spôsobujúca spomalenosť je podľa nej ok. Zakaždým meraním bola dlho-dlho ticho, kým povedala, že je všetko v poriadku. 😀