Stretko decembrovky 2007 v Košiciach
Ahojte maminy ide krásne počasie teraz je tá správna chvíľa dohodnúť sa na stretku tak kto sa pridáva ? 😉 Myslím to vážne.
Ahojky, tak aj ja potvrdzujem na tretiu pred tescom 😀
zavolala som aj jednu februarovku/ na konikovi si hovori spapulka /, nech nas je viac 😵
ahojky
tak sa teším na vás. Vo štvrtok o 15.00. Jani teba poznám, hej tak nebude problema....
ahoj no to je škoda dopadlo super bolo nás šesť veď pozri fotky ajula25 ich má v albudme a ešte by potom mala pridať aj elfka
neboj ešte snáď nejaké bude tak sa pridáte
ahojky,
prave som si dala fotky zo stretka do albumu 😵
bolo super, dufam ze si to zas niekedy zopakujeme 😵 😵
no super idem kuk aké bude počasie nabudúci týždeň a idem aj dať trošku reklamu stretku 😀 do ďalších tém
no až na to počasie nejako má byť celý týždeň o ničom ale keby aspoň nepršalo tak by sa to dalo nejako zmáknuť
danuska a ty si z Košíc alebo tu chodievaš často?
a vlastne vy ste tiež december prečo niekedy neprídeš aj do tém decembrovčiat tam sme len 3 z Ke by si rozšírila naše rady 🙂 🙂 🙂 🙂
nie som z KE - som z PO. predtym sme chodili dost casto do KE - mate tam fajne ,,nakupne centrum,,

Ahojte. Tak vidím, že všetko je na najlepšej ceste k stretku. Som rada. Tak o 15.00 preed tescom vo štvrtok. Super. Budeme tam. A snáď sa spoznáme. Veď väčšinou mamičky prechádzajú okolo a nie stoja, takže to by sme mohli sa nejako dať dokopy.