icon

Sú tu nejaké maminky na kočíkovanie v Košiciach?

szuana
23. nov 2011

Je prijemnejsie kocikovat este s nejakou mamickou ako sama 🙂

seginiatko
26. dec 2011

@svetlankat V ktorej casti KE byvas ?

mandy29
26. dec 2011

ahojte kočky...pripájam sa k vám 🙂 chystáte na jar nejaké stretko jak som správne pochopila...koľko vás tu je a aké staré detičky máte?
Ja som povodne z KVP(ku mamke chodím tak raz za dva týždne) ale momentálne bývam na Furči 🙂 a nebaví ma sa prechádzať pomedzi bloky :/ Riško bude mať zajtra(joj teda už dnes 🙂 ) 8 mesiacov a je už riadne vybitý...ale už si neviem predstaviť život bez neho 🙂 je to náš malý pokladík...

Tak vám prajem kočky krásne medzisviatkovanie a príjemné silvestrovanie...ked zas budeme o další rok staršie 🙂 teším sa na stretnutie 🙂 teda ak ma pozvete 🙂

svetlankat
27. dec 2011

@seginiatko @moncicip ja byvam nad jazerom a vy? Som rodena kosicanka

svetlankat
27. dec 2011

@mandy29 aj tebe, napodobne, nasa mala bude mat dva roky vo februari a je to teda riadna potvorka

moncicip
27. dec 2011

@mandy29 Aj moj zbojnik je Risko 🙂

moncicip
27. dec 2011

@svetlankat Ja KVP.

svetlankat
31. dec 2011

Baby krasny Novy rok.

seginiatko
3. jan 2012

Ja byvam na Juhu. Nasa Olivia mala v decembri rok . Je to mala komediantka 😀

svetlankat
3. jan 2012

@seginiatko tak to nie si ani tak daleko od nas, no a do mesta budes mat asi najblizsie 🙂

seginiatko
6. jan 2012

@svetlankat Ano, do mesta to mam 20 min peso 🙂 Ale kedze nie som z KE a som tu este pomerne kratko, tak tu poznam malo ludi... 😖

svetlankat
6. jan 2012

@seginiatko spoznas neboj, verim ze ked uz bude lepsie pocasie tak urobime to tretko, aj v auparku bude detsky kutik, tak aj tam sa bude dat

viktoria12
7. jan 2012

ahojte aj ja sa k vam pridam ak mozem mam dve deticky starsia ma 3 roky a mala bude mat dva mesiace

seginiatko
7. jan 2012

@viktoria12 parada 🙂 kde v ke byvas ? 🙂

viktoria12
7. jan 2012

@seginiatko zelezniky

svetlankat
7. jan 2012

@viktoria12 vitaj super, nech sa to tu uz konecne trosku rozbehne

seginiatko
7. jan 2012

@viktoria12 Jeeejda, tak to sme velmi blizko pri sebe 🙂 ja som na Juhu, vlastne cez cestu od zeleznikov , mozeme sa aj na sidlisku stretnut 🙂))

seginiatko
7. jan 2012

Uf, no musim sa vyzalovat , hrozne uspavanie dnes... na rukach ☹ nevladzem ....

svetlankat
7. jan 2012

@seginiatko uf, to nezavidim, kolko vazite?

seginiatko
7. jan 2012

@svetlankat 11kg, plus oblecenie a spaci vak... nerozumiem tomu... doteraz stale zaspavala sama ,bez pipnutia . posledny tyzden v noci spustila rev , pomohlo iba na rukach alebo medzi nas do postele .Ale cez den v pohode ... a dnes az kvilila akoby ju drali z koze ... ☹

svetlankat
7. jan 2012

@seginiatko zubky?

seginiatko
7. jan 2012

@svetlankat tiez nad tym uvazujem, ale myslis si, ze ju okamzite prestanu boliet ako ju vezmem na ruky alebo dam lahnut ku mne na postel ? teraz sice cakam uz dva tyzdne siesty zub , aj dupu ma uz tyzden cervenu, ale tak toto nikdy nerobila ... pride mi to akoby sa bud bala , alebo len skusa co sa da ....

viktoria12
7. jan 2012

@seginiatko budem rada

janqua86
10. jan 2012

aj ja chcem kocikovat🙂 mame skoro dvojmesacneho drobca a sme z terasy /ale aj na tahanovce chodime, tam som povodne byvala/..

svetlankat
10. jan 2012

@janqua86 vitaj v klube

szuana
autor
12. jan 2012

@seginiatko
@moncicip ahojte konecne som sa sem dotrepala 🙂 ako ste sviatkovali 🙂 ?

seginiatko
12. jan 2012

Sviatkovali sme dobre, nasa Olivia chela silou mocou kapustnicu, tak sme jej museli trochu dat, takze sme ju velmi rychlo zjedli , aby ona mala co najmenej 😀 i ked uz mala rok, ale kyslu kapustu este nemusi 😀 Vy ste ako sviatkovali ??

moncicip
12. jan 2012

@szuana My tak vselijako ale v pdstate dobre. maly je zivy dava zabrat, trapime sa s exemom a tak dookola.

szuana
autor
12. jan 2012

no ten moj nam tiez da a poriadne niekedy je ako za dvoch 🙂 a z coho ste dostali exem ?

szuana
autor
12. jan 2012
moncicip
12. jan 2012

@szuana Jajaaaaaaaj to je dlhy pribeh taha sa to uz hadam dva mesiace, ma asi alergiu na bielkovinu kravskeho mlieka a problemy s travenim.