icon

V ktorej pôrodnici v Košiciach ste boli spokojné?

ivkakiwi
13. mar 2021
Strana
z2
zuvelyn
14. mar 2021

@ivkakiwi ale čosi, bolo to v pohode. Ja som sa strasne bala sekcie, nechcela som ju ale malemu sa necgcelo von, prenasala som 14 dní. Akoze tie dva tri dni po sekcii su masaker, ale ja druhé pojdem urcite tiež sekciou, ja by som normlane rodiť nesla (aj ked si to neviem reálne porovnať) 😅

ivkakiwi
autor
14. mar 2021

@zuvelyn ja som tiež posledné prenášala týždeň, ale aj tak som chcela rodiť spontánne. Doktor povedal ze keby vedeli ze je také veľké tak idem na sekcii. Malý mal 4 140 kg😳

denisadeny
16. mar 2021

@ab727 ja som počula, že rodia aj negatívne pacientky v starej.. Že je to o dohode s lekárom..

ab727
16. mar 2021

@denisadeny ja som tam bola dnes na poradni a lekár stále tvrdí,že tam rodia len pozitívne,dokonca to tvrdil aj pacientke predomnou🤣🤣🤣,ale videla som tam aj ženy určite tesne pred pôrodom,chodia tam na monitor a aj za dotyčnými lekármi,čiže ak už majú predpôrodnú starostlivosť,tak určite budú rodiť tam kde chodia...ale mne je to jedno,moja lekárka tam nieje a nebude tak skoro,čiže ja budem v novej...

nikus93
16. mar 2021

No pekne a ked som ja mala zacat pred mesiacom chodit na poradne do starej tak vraj zrusili rodenie negativnych to mi povedal moj gynekolog ktory mi predtym vravel ze sato da ked si ho zazmluvnim a teraz citam ze sa da zase... tak ja uz to menit nejdem a ja idem teda do sace v novej som uz bola a nikdy viac dakujem :D

livka283
21. mar 2021

@ivkakiwi 2x nová, 2x sekcia, (2012,2021), max.spokojnosť , veľa mladých aktívnych lekárov som zažila teraz a sestričky boli tiež perfektné

ivangeline
23. mar 2021

Haha. Prve komentare...ja som zas nic dobre na staru nemocnicu nepocula..ked to nebol lahky a rychly porod,tak sa skor mamicky stazovali. Ja som rodila 2x v novej a budem zas. ;) Inak najlepsie Sadca. :D Len tam treba aj dojst.

veronika1234512345
29. mar 2021

V novej 👌🏼

momkaa
9. apr 2021

Za mňa ŠACA rodila som tam prvé druhé dieťa vrelo odporúčam

Strana
z2