Volanie zo Smart hodiniek Canyon nefunguje
Ahojte, prosim kto ma detske hodinky canyon? Potrebujem poradit. Vsetko uz mame nastavene. Viem sa dovolat dcerke, ale ona mne nie. Ma kredit, ma aj data. Aj napriek tomu mi nevie zavolat. Viete mi niekto poradit? Dakujem
@nikuskanaj87 a to stačí na mesiac 1gb?
@marickaaaa staci
@marickaaaa 1gb urcite staci...mame 500mb a uplne staci
Baby prosim , dnes som kúpila malej canyon a nejde mi tam simka od orange...keď ju tam dám signál je preskrtnuty...teda taky červený skrtnuty krúžok je tam... skusila som všetko...zrušiť pin na karte, zapnúť len 2 g sieť aj dáta ma na karte... neviete kde je chyba? Už som zúfalá...cez appku ma nepusti ďalej lebo píše ze sa nedá zariadenie nájsť...
@niekto2hy nie je na nich signal čiže nepríde nič... u nás je strasne slabý signál...už sa mi podarilo pohnúť sa ďalej.. už ich mám v Appke ale tým ze u nás nie je signál ich neviem nastaviť keďže ak správne chápem nastavenie idú cez dáta hodiniek? 😳 aktivovala som jej len 200 m na mesiac. To bude stačiť? Nevies mi pomoct ? Prosím
@lessiie na tychto hodinkach moze zavolat len tym, ktorych ma ulozenych na sim a v apke...a tak isto sa jej dovolaju len ti ktorych ma ulozenych...tam nie je moznost vyberu...
@nikuskanaj87 no nie...volať môže na čísla aké vytoci... iba jej sa dovolaju čísla ktoré ma ulozene
Ahojte mame tie isté hodinky ako sa vám tam podarila dat sim? Ďakujem za info
@sarahstefulova Zrejme treba zadnu stenu otvorit.
@lessiie neviencez hodinky vytacat cisla, vie sa dostat len do zoznamu a tak zavolat. Vie si pozriet kroky a potom tusim zaznamnik...ine moznosti tam nema..pokial viem...
@niekto2hy cislq sa pridavaju cez aplikaciu....nam neukazalo, ktore su ulozene na sim....len tie ktore som hodila do aplikacie
@nikuskanaj87 no ale na našich hodinkách ma aj voľbu vytacania čísel... skúšala som normálne dat číslo ktoré nemá uložené a zavolať...normálne som zavolala... len to číslo späť jej volať nemôže
@niekto2hy ahoj, vyzeras ze sa v tom vyznas. Prosim ta, nam tie hodinky prestali po par tyzdnoch komunikovat s appkou. Ja som ich teda z appky odstranila s tym, ze sa ich znovu pridam, ale pridat sa uz rovnakym spobom nedaju.
Nevies ako by som ich znovu do appky pridala?
@lucy130881 ahoj a ako si ich nakoniec pridala znova do appky?
@ivkaamiska Sim karta ma kredit a data?
Tiež mám problém s hodinkami tejto značky. Neberie mi simku... Všetko je podľa návodu, kredit, dáta, 2G...v mobile simka funguje, ale keď ju dám do hodiniek tak pýta sim kartu... Ďalej sa nedostanem. Táto karta v hodinkách na vianoce fungovalo, apka, volanie všetko... Potom som ju potrebovala nabiť, dala som ju do mobilu, nabila a od vtedy mi ju hodinky neberú, skúsila som aj inú novú sim ani tú neberú... Prosím o radu ak ste to niekto riešil. Dakujem vopred
Dobry vecer dcera ma hodinky forever look me. Videohovor funguje obojstranne.. ale klasicke hovory nejdu. Viete mi prosim vas poradit ? Ked volam tak je akokeby obsadene.

@nikuskanaj87 a staci na mesiac 1gb ci to je malo?