icon

Volanie zo Smart hodiniek Canyon nefunguje

nikuskanaj87
31. dec 2020

Ahojte, prosim kto ma detske hodinky canyon? Potrebujem poradit. Vsetko uz mame nastavene. Viem sa dovolat dcerke, ale ona mne nie. Ma kredit, ma aj data. Aj napriek tomu mi nevie zavolat. Viete mi niekto poradit? Dakujem

Strana
z2
marickaaaa
10. jan 2022

@nikuskanaj87 a staci na mesiac 1gb ci to je malo?

marickaaaa
10. jan 2022

@nikuskanaj87 a to stačí na mesiac 1gb?

niekto2hy
10. jan 2022

@marickaaaa staci

nikuskanaj87
autor
11. jan 2022

@marickaaaa 1gb urcite staci...mame 500mb a uplne staci

lessiie
11. jan 2022

Baby prosim , dnes som kúpila malej canyon a nejde mi tam simka od orange...keď ju tam dám signál je preskrtnuty...teda taky červený skrtnuty krúžok je tam... skusila som všetko...zrušiť pin na karte, zapnúť len 2 g sieť aj dáta ma na karte... neviete kde je chyba? Už som zúfalá...cez appku ma nepusti ďalej lebo píše ze sa nedá zariadenie nájsť...

niekto2hy
11. jan 2022

@lessiie Posli do hodin SMS pw,123456,ts#

lessiie
11. jan 2022

@niekto2hy nie je na nich signal čiže nepríde nič... u nás je strasne slabý signál...už sa mi podarilo pohnúť sa ďalej.. už ich mám v Appke ale tým ze u nás nie je signál ich neviem nastaviť keďže ak správne chápem nastavenie idú cez dáta hodiniek? 😳 aktivovala som jej len 200 m na mesiac. To bude stačiť? Nevies mi pomoct ? Prosím

niekto2hy
11. jan 2022

@lessiie 200mb bude stacit na GPS.Skus ich dat k oknu.

lessiie
11. jan 2022

@niekto2hy už som dala a nastavila akože hotový pôrod toto 🤦‍♀️🤣 ďakujem za ochotu

lessiie
12. jan 2022

@niekto2hy ahoj. Ešte mam otázku. Všetko funguje len ako jej zablokujem volania na iné číslo než sú tie ktoré som jej tam zadala? Aby proste nemala možnosť vytočiť nejaké číslo a zavolať...

nikuskanaj87
autor
13. jan 2022

@lessiie na tychto hodinkach moze zavolat len tym, ktorych ma ulozenych na sim a v apke...a tak isto sa jej dovolaju len ti ktorych ma ulozenych...tam nie je moznost vyberu...

lessiie
13. jan 2022

@nikuskanaj87 no nie...volať môže na čísla aké vytoci... iba jej sa dovolaju čísla ktoré ma ulozene

niekto2hy
13. jan 2022

@lessiie Jedine skusit dat Sim kartu do telefonu a tam nastavit Pevny zoznam cisel a nasledne ju vlozit spat do hodin. Zrejme bude potrebny PUK a PUK 2 kod.

sarahstefulova
20. jan 2022

Ahojte mame tie isté hodinky ako sa vám tam podarila dat sim? Ďakujem za info

niekto2hy
20. jan 2022

@sarahstefulova Zrejme treba zadnu stenu otvorit.

nikuskanaj87
autor
22. jan 2022

@lessiie neviencez hodinky vytacat cisla, vie sa dostat len do zoznamu a tak zavolat. Vie si pozriet kroky a potom tusim zaznamnik...ine moznosti tam nema..pokial viem...

nikuskanaj87
autor
22. jan 2022

@niekto2hy cislq sa pridavaju cez aplikaciu....nam neukazalo, ktore su ulozene na sim....len tie ktore som hodila do aplikacie

lessiie
22. jan 2022

@nikuskanaj87 no ale na našich hodinkách ma aj voľbu vytacania čísel... skúšala som normálne dat číslo ktoré nemá uložené a zavolať...normálne som zavolala... len to číslo späť jej volať nemôže

ivkaamiska
27. jan 2022

@niekto2hy ahoj, vyzeras ze sa v tom vyznas. Prosim ta, nam tie hodinky prestali po par tyzdnoch komunikovat s appkou. Ja som ich teda z appky odstranila s tym, ze sa ich znovu pridam, ale pridat sa uz rovnakym spobom nedaju.
Nevies ako by som ich znovu do appky pridala?

ivkaamiska
27. jan 2022

@lucy130881 ahoj a ako si ich nakoniec pridala znova do appky?

niekto2hy
28. jan 2022

@ivkaamiska Sim karta ma kredit a data?

sandy78
12. feb 2022

Tiež mám problém s hodinkami tejto značky. Neberie mi simku... Všetko je podľa návodu, kredit, dáta, 2G...v mobile simka funguje, ale keď ju dám do hodiniek tak pýta sim kartu... Ďalej sa nedostanem. Táto karta v hodinkách na vianoce fungovalo, apka, volanie všetko... Potom som ju potrebovala nabiť, dala som ju do mobilu, nabila a od vtedy mi ju hodinky neberú, skúsila som aj inú novú sim ani tú neberú... Prosím o radu ak ste to niekto riešil. Dakujem vopred

niekto2hy
12. feb 2022

@sandy78 Skotrolovat kontakty,asi nema dotyk.

nataly159
7. mar 2023

Dobry vecer dcera ma hodinky forever look me. Videohovor funguje obojstranne.. ale klasicke hovory nejdu. Viete mi prosim vas poradit ? Ked volam tak je akokeby obsadene.

niekto2hy
7. mar 2023

@nataly159 Obsadene je napr. ked volam sam sebe.

nataly159
8. mar 2023

@niekto2hy nevolam sama sebe. Problem bude inde

niekto2hy
9. mar 2023

@nataly159 Skontrolovat nastavenia podla navodu.

Strana
z2