Žienky z KVP. Spoločnosť pri kočíkovaní?
ahojte kocky ak ste z KVP a potrebujete spolocnost pri kocikovani budem len rada ja sama nerada kocikujem potrebujem niekoho na keckanie aby mi ubehol cas
co nepatrilo sem? to aha?
zajtra idete? Fil dnes spal to doobedie co som spominala a od 11 rano do pol osmej NIC... ani oka nezazmuril, zato bol besny jak liska v zajacej Nore 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ach jaj tie zubiskaaaaa
kde sme mali ist dneska?von si myslela?jasne ze sme boli ale nie dlho bo zacalo prsat ☹
pocko sa polepsilo ides von norik?
no ja uz som vtedy bola von 😀
norik vydrž ked bude vonku horuuuco to ti už nebude spinkať vôbec 😀 😀 naša Peťka už dva dni ziape z hocičoho,vadí jej všeeetko 🙂 🙂
teraz si sadla vedľa mna a hraje na fúkacú harmoniku 😀 akoby vedeľa že kľud doma mi škodííííí 😀
dobreeeeeeeee jeane poslem ti aj saru aj ona ma rada vsetko co ma decibely 😀
curly a betka ..vyskusala som ten ariel na skvrny a vycistilo mi pekne to tricko co ste videli rano a aj tie biele teplaky co sarka nosi do piesku
konecne nieco co zabera lebo vanish je na hovno 😅
betka ako bolo cvicko ?
baby spite? curly a ty de si ha?kasles na nas? 😠
Ahojte 🙂 zlati vanisch skoncil v teste katastrofalne 😕 ,a neviem v ktorej krajine sa sudia s firmou ktora ho vyraba,za klamlivu reklamu.
ako a kolko Vam spia deticky?Nas maly zaspal vecer o 21 hodke,vstal o 6-tej a ani raz sa nezobudil 🙂 ,aj ocko sa do prace super vyspal 😀 ,ale vacsinou sa v noci par krat zobudi...ja klasika,lahla som si o 2-hej,nevidela reprizu esmeraldy,zacinala az po druhej 😠 ,dnes ide posledna cast,tu si ujst nenecham,a zacina rosalinda 😀 😀 😀
ty si taka maniacka do telenovely?ja neviem co ide ranoa a ani poobede som stale s malou vonku
sarka spi od 8:30 do rana do 8:00 ale stale ked to poviem tak curly na mna vytiahne vetu ...citujem "prestan to ma chces nasrat?" 😀
a to vazne sa idu sudit s vanishom?tak im treba je na hov.. a stoji kkopec penazi
vcera som pouzila ten ariel a je dobry fakt
uvidime ci aj ostatne veci vyperie
mukky uz som si myslela ze pokecame ale ty uz tu nie si ☹
som tu ja🙂
no toto aj mna nasiera zlati lebo my zaspavame o pol desiatej a vstavacka o piatej-siestej..... ked vstane o siestej tak uz oslavujem ze holt ako dlho spal...
zlati ktory ariel to je?
ten tekuty v tej flasi idem sa pozriet ako sa vola pockaj
ariel profesional odstranovac skvrn
vycistil mi aj take skvrny co normalne v pracke mi nevypralo
koniec zabavy vstala sarka 😉
potom idem do kauflandu kupit hrozno a potom von pod aj ty norik
som tu
ja papam hrozno teraz,ranajlky 😀 nechcem jogurt,chcem obmedzit sladke 😢 😢 i ked aj hrozno ma dost cukru 😒 😖
za pol hodky ideme spinkat,a potom sa uvidi co budeme robit,nieco by som aj mala navarit,ale neviem ci sa mi pri drobcovi nieco navarit podari 😒 😝 😀
zlati no nesom maniacka ale sa mi dajak zapacila,zeby koli romantike? 😕 😀
Cez den tiez neviem co chodi,ked je manzel doma tiez sme skoro stale vo,tulame sa kade tade,ked som doma sama tak som s malym a tu obcas na kona zajdem a v noci pokukam co cez den nestiham 😎 a esmeralda chodi az o 18.30 vecer,to uz budem mat trosku kludnejsie tak dnes ju mrknem urcite 😀
norik uz sme boli plavat raz 🙂 ,ideme v piatok opat
mam dotaz,co varite najblizsie alebo co ste varili?
Zlati tak to ti super pospinka mala 🙂 ,kedy chodievas vecer spat?Norik viem ze chodi neskor 😀 😔

omyl to nepatrilo sem 😅