icon

Žienky z KVP. Spoločnosť pri kočíkovaní?

zlaticakhalil
1. feb 2008

ahojte kocky ak ste z KVP a potrebujete spolocnost pri kocikovani budem len rada ja sama nerada kocikujem potrebujem niekoho na keckanie aby mi ubehol cas

zlaticakhalil
autor
18. máj 2009

omyl to nepatrilo sem 😅

norik1
18. máj 2009

co nepatrilo sem? to aha?

zajtra idete? Fil dnes spal to doobedie co som spominala a od 11 rano do pol osmej NIC... ani oka nezazmuril, zato bol besny jak liska v zajacej Nore 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ach jaj tie zubiskaaaaa

zlaticakhalil
autor
19. máj 2009

kde sme mali ist dneska?von si myslela?jasne ze sme boli ale nie dlho bo zacalo prsat ☹

zlaticakhalil
autor
19. máj 2009

pocko sa polepsilo ides von norik?

norik1
19. máj 2009

no ja uz som vtedy bola von 😀

jeane1
19. máj 2009

norik vydrž ked bude vonku horuuuco to ti už nebude spinkať vôbec 😀 😀 naša Peťka už dva dni ziape z hocičoho,vadí jej všeeetko 🙂 🙂

jeane1
19. máj 2009

teraz si sadla vedľa mna a hraje na fúkacú harmoniku 😀 akoby vedeľa že kľud doma mi škodííííí 😀

zlaticakhalil
autor
19. máj 2009

dobreeeeeeeee jeane poslem ti aj saru aj ona ma rada vsetko co ma decibely 😀

zlaticakhalil
autor
19. máj 2009

curly a betka ..vyskusala som ten ariel na skvrny a vycistilo mi pekne to tricko co ste videli rano a aj tie biele teplaky co sarka nosi do piesku
konecne nieco co zabera lebo vanish je na hovno 😅

zlaticakhalil
autor
19. máj 2009

betka ako bolo cvicko ?

zlaticakhalil
autor
19. máj 2009

baby spite? curly a ty de si ha?kasles na nas? 😠

mukky
20. máj 2009

Ahojte 🙂 zlati vanisch skoncil v teste katastrofalne 😕 ,a neviem v ktorej krajine sa sudia s firmou ktora ho vyraba,za klamlivu reklamu.

mukky
20. máj 2009

ako a kolko Vam spia deticky?Nas maly zaspal vecer o 21 hodke,vstal o 6-tej a ani raz sa nezobudil 🙂 ,aj ocko sa do prace super vyspal 😀 ,ale vacsinou sa v noci par krat zobudi...ja klasika,lahla som si o 2-hej,nevidela reprizu esmeraldy,zacinala az po druhej 😠 ,dnes ide posledna cast,tu si ujst nenecham,a zacina rosalinda 😀 😀 😀

zlaticakhalil
autor
20. máj 2009

ty si taka maniacka do telenovely?ja neviem co ide ranoa a ani poobede som stale s malou vonku
sarka spi od 8:30 do rana do 8:00 ale stale ked to poviem tak curly na mna vytiahne vetu ...citujem "prestan to ma chces nasrat?" 😀

zlaticakhalil
autor
20. máj 2009

a to vazne sa idu sudit s vanishom?tak im treba je na hov.. a stoji kkopec penazi
vcera som pouzila ten ariel a je dobry fakt
uvidime ci aj ostatne veci vyperie

zlaticakhalil
autor
20. máj 2009

mukky uz som si myslela ze pokecame ale ty uz tu nie si ☹

norik1
20. máj 2009

som tu ja🙂

norik1
20. máj 2009

no toto aj mna nasiera zlati lebo my zaspavame o pol desiatej a vstavacka o piatej-siestej..... ked vstane o siestej tak uz oslavujem ze holt ako dlho spal...

norik1
20. máj 2009

zlati ktory ariel to je?

zlaticakhalil
autor
20. máj 2009

ten tekuty v tej flasi idem sa pozriet ako sa vola pockaj

zlaticakhalil
autor
20. máj 2009

ariel profesional odstranovac skvrn

vycistil mi aj take skvrny co normalne v pracke mi nevypralo

zlaticakhalil
autor
20. máj 2009

koniec zabavy vstala sarka 😉
potom idem do kauflandu kupit hrozno a potom von pod aj ty norik

mukky
20. máj 2009

som tu

mukky
20. máj 2009

ja papam hrozno teraz,ranajlky 😀 nechcem jogurt,chcem obmedzit sladke 😢 😢 i ked aj hrozno ma dost cukru 😒 😖

mukky
20. máj 2009

za pol hodky ideme spinkat,a potom sa uvidi co budeme robit,nieco by som aj mala navarit,ale neviem ci sa mi pri drobcovi nieco navarit podari 😒 😝 😀

mukky
20. máj 2009

zlati no nesom maniacka ale sa mi dajak zapacila,zeby koli romantike? 😕 😀

mukky
20. máj 2009

Cez den tiez neviem co chodi,ked je manzel doma tiez sme skoro stale vo,tulame sa kade tade,ked som doma sama tak som s malym a tu obcas na kona zajdem a v noci pokukam co cez den nestiham 😎 a esmeralda chodi az o 18.30 vecer,to uz budem mat trosku kludnejsie tak dnes ju mrknem urcite 😀

mukky
20. máj 2009

norik uz sme boli plavat raz 🙂 ,ideme v piatok opat

mukky
20. máj 2009

mam dotaz,co varite najblizsie alebo co ste varili?

mukky
20. máj 2009

Zlati tak to ti super pospinka mala 🙂 ,kedy chodievas vecer spat?Norik viem ze chodi neskor 😀 😔