Zmestí sa kompletná premena chrupu do 2000 eur?
Je možné sa zmestiť do sumy 2000€? Či je to nereálne?. východ Slovenska Košice
Ty si sa teraz zobudil z roku 2000 ?
Aj som si myslela :/
Ty si sa teraz zobudil z roku 2000 ?
@anonym_b50026 normálne sa pýtam!
Zuby hore - vzadu vlastné, vpredu 8 koruniek na svoje zuby - cena 4.800 eur. Dole v strede a naľavo vlastné zuby, napravo čerstvo 2 implantáty 1.600 eur, na to pôjdu tri korunky 1.800 eur a k tomu rátaj ešte cca. 250 eur / RTG, protetika, vhojovacie valčeky/.
Ale protézu hore aj dole si vieš dať spraviť do 2.000 eur.
Ak ti stačí vyberacia protéza , tak sa zmestis. Ja mám na komplet horných zuboch mostík, k tomu 2 implantáty a vyšlo to okolo 4000, no už je tomu 10 rokov asi
Ano ako píšu baby,protéza ano,len treba ešte brat do úvahy aj trhanie zubov ak sú ešte nie von a treba trhať
záleží na tom,čo myslíš pod pojmom kompletná premena chrupu
Ja mám mostík na horných zuboch (14 zubov) vyšlo ma to 2500€ pred rokom, ale stredné Slovensko.
Minuly rok ma vyšli 3 implantáty 4200 eur komplet so všetkými röntgenmi.
Určite nie
Vyberacie zuby ti spravia za tú cenu, reálne na normálne potrebuješ aspoň 10000 a viac
@anonym_b50026 normálne sa pýtam!
@anonym_autor aka premena, vymena len plomb, korunky, implantaty? mozno u nejakeho lacneho zubara, ktory ma zaroven zlmuvu s poistovnou a nemas vela plomb, tak ano. Ale napr mna vysiel jeden zub s korenovou vyplnou okolo 800 eur, taky mam len jeden, inak mam vsetky zuby svoje, ziadne korunky. Ak mas plomb vela, okolo 8-10, plus hlboke kazy a treba aj korenove vyplne, korunky, implantaty, plus dalsie osetrenia, dentalna hygiena, rontgen, tiez odhadujem taky znicenejsi chrup minimalne na 10 000 eur.
Za tu cenu ani v turecku. na komplet cely chrup na Slovensku potrebujes cca 15 000. vsak len jeden implantat stoji 1000.
Za tu cenu ani v turecku. na komplet cely chrup na Slovensku potrebujes cca 15 000. vsak len jeden implantat stoji 1000.
@matkahelka clovek ma 32 zubov, takze kompletna premena implantatmi min. 32000,-
@matkahelka clovek ma 32 zubov, takze kompletna premena implantatmi min. 32000,-
@anonym_756911 tak neviem, potrebujes fakt implantovat aj osmicky?
@anonym_756911 tak neviem, potrebujes fakt implantovat aj osmicky?
@anonym_48cbae opytaj sa autorky, to ona zalozila temu na kompletnu premenu chrupu a to je 32 zubov
@anonym_756911 mas vlastnu skusenost? lebo mojmu svokrovi robili implantaty a cena pri vacsom mnozsve bola vyrazne ina ako za 1ks.
@anonym_756911 mas vlastnu skusenost? lebo mojmu svokrovi robili implantaty a cena pri vacsom mnozsve bola vyrazne ina ako za 1ks.
Ked sa robi komplet vymena chrupu cez implantaty, tak sa nedava 1 zub = 1 implantat. Dava sa mostik, ktory je drzany implantatmi, neviem presne cislo, ale cca 6 hore a 6 dole.
Idem si davat dole mostik, mam ratat 3500 eu.a viac, horny ma minuly rok stal okolo 4000 eur.
Muz si dava robit protezy,aj hore aj dole.Zatial nas to vyslo 700eur narkoza,1600eur trhanie zubov,protezy by mali vyst do 1000eur.
A robia aj deti pod narkozou,ale musia si to zaplatit sami,no hlavne sa tam dlho necaka,sukromna klinika Dental centrum.

moja mama ma nove zuby 2 roky, ma spravene zuby hore a dole od 4 po 4 (tj 8 hore a 8 dole) a stalo to 10 000e. takze nerealne