Zvládne rozvedená mamička pokryť nájom a výdavky?
13. sep 2024
Zdravím Vás , viete mi poradiť ak tu je rozvedena mamička ako to zvládla financne ? Lebo moj príjem je v priemere 1500€ a nájom v Košiciach 600 € plus energie financovať auto deťom školy krúžky a stravu , ja som zistila , že sama neprežijem
Predošlá
Strana
z2
@minax ďakujem ❤️
@lenkahvh vyplatil ma tak že nechal mi auto v hodnote cca 10 tisíc a 10 tisíc mi bude splácať každý mesiac po 200€ cca . Našetriť som si nevedela celú vyplatu sme minuli a čo bolo našetrené tak išla na dovolenku alebo výlet
@lylkatomaskova to je riadne malo, byt nebol spolocny? z neho ta nevyplatil?
@lenkahvh bol spoločný zaplatila sa hypoteka a rozdiel mi dal v hodnote toho autá a tých desať tisíc
@lylkatomaskova veď si nájdi niekoho. 🤷♂️😀
Predošlá
Strana
z2

Nás rozviedli cca 6rokov dozadu,ostala som s 3rocnym dieťaťom sama,vtedy som mala príjem 850 eur a k tomu 200 eur výživné,no len vtedy väčšinou platil s omeskanim alebo postupne,zobrala som hypo a spoločne len s nákladmi na byt ma to stálo cez 600 eur,takže mi ostalo dokopy 400 eur na všetko ostatné,strava,benzín a to bolo tak všetko.tiez to bola pre mňa facka,lebo zo dňa na deň znížiť štandard nie je pre nikoho jednoduché.bohuzial všetko šlo bokom,kupovala som lacné suroviny a z toho varila na niekoľko dní dopredu,auto som používala len keď to bolo kvôli synovi nevyhnutné,v tej dobe som si nedopriala snáď nič pre seba.ale prežili sme to,mne sa medzicasom zvýšil plat,po nejakej dobe som si našla partnera,po cca 2 rokoch sme začali bývať spolu,on dal svoj byt do nájmu a už sme sa delili s výdavkami a opäť bolo žiť omnoho jednoduchšie.treba preklenúť to obdobie,sadnúť si a rozpocitat si výdavky dajme tomu na týždeň dopredu,poskrtat veci,bez ktorých vyzijete a prispôsobiť sa novej životnej situácii 🙂 držím palce