Aká Garnier farba dosiahne odtieň z bielych vlasov?
Aká garnier farba mi dosiahne takýto odtieň vlasov z bielych?
@bobelik pošleš fotku prosím ktorý konkrétne odtieň 8? Je ich viac
ukaz mi co mas...lebo aj ta druha by sla...
@bobelik je to ešte svetlejšie jak vyzerá na foto
daj tu poslednu tusim mas uplne skoro biele ak da tu prbu bude to trosku tmavsie ako na fote....daj tuto polsednu biele plus toto by ti malo zmenit ...ak chces trosku tmavsie ako si dala foto daj tu prvu...dala by som tu prvu koli tomu ze sa zmyva bojim sa ze ta posledna neurobi nic lebo s azmuje
do riti mas melir...
tu prvu lebo na ten melir to bud edobre...inak posledna na melir chyta ze ten bielucky melir ti bude ziapat....no iba prvu koli tomu meliru----a ten melir svetlejsi az do biela nebude ziapat ....ja bby som dala prvu aj koli tomu ze trosku zleze dole...
prvu daj.... + zleze dole a ostane ako na foto
ale ak chces ostat svetlesia tak poslednu...zalezi ci viac alebo menej tmavsia a plus neviem odhadnut presne kolko sa zmyje ...prva - budes tmavsia s tym rizikom...posledna ostanes svetla + nadych jemny
nie, peroxid potrebuješ aj keď farbíš, nie len keď odfarbuješ a ideálne toľko koľko je v balení
máš to krásne
nie ma to flakate
zlata do ruzova ...to si vyber sama
ziape jej melir
daj poslednu 8 s tym nadychom ruzova..prvy je zlty to je otrepane
ten peroxid daj aj menej ako 1/2 ako som pisala lebo riedis vodou samponom a balzamom
@bobelik no chcela by som takú light gold blond svetlu ako na foto
@bobelik a ako dlho nechať pôsobiť
Nedavaj uz farbu. Ja mam tu garnier 8 a pohladam doto, aby si videla, ako to mne chyta (bez predch.meliru, na sedive vlasy). Kup si len tonovaci hnedy sampon v DM.
@dadis aký odporucas? Chystám sa tam akurát
@dadis áno prosím nájdi mi foto
@dadis uf tak to je ozaj veľmi tmavá. Aky potom odtieň si mám kúpiť aby to bolo ako ná foto hore 😭😭😭
Prosím rýchlo mi poraďte
Skus nieco iba taketo, dala by som vlasom teraz pokoj https://www.notino.sk/tresemme/colouring-farbia...

ak ja by som risskla toto ...farba ale 8 sampon a balzam.....je to tvoj risk ....ja som to davala dievcatku ...a drzalo je to par umyti... preto daj menej toho peroxidu ..on drzi tu zltu zltou ..