icon

Aká Garnier farba dosiahne odtieň z bielych vlasov?

22. máj 2024

Aká garnier farba mi dosiahne takýto odtieň vlasov z bielych?

bobelik
22. máj 2024

ak ja by som risskla toto ...farba ale 8 sampon a balzam.....je to tvoj risk ....ja som to davala dievcatku ...a drzalo je to par umyti... preto daj menej toho peroxidu ..on drzi tu zltu zltou ..

autor
22. máj 2024

@bobelik pošleš fotku prosím ktorý konkrétne odtieň 8? Je ich viac

bobelik
22. máj 2024

lebo mas bleducky podklad...tuto ta dalsia nie ono svetle ty biele neurobi ti nic zbytocne vyhodene penniaze

bobelik
22. máj 2024

ukaz mi co mas...lebo aj ta druha by sla...

bobelik
22. máj 2024
autor
22. máj 2024

@bobelik je to ešte svetlejšie jak vyzerá na foto

bobelik
22. máj 2024

daj tu poslednu tusim mas uplne skoro biele ak da tu prbu bude to trosku tmavsie ako na fote....daj tuto polsednu biele plus toto by ti malo zmenit ...ak chces trosku tmavsie ako si dala foto daj tu prvu...dala by som tu prvu koli tomu ze sa zmyva bojim sa ze ta posledna neurobi nic lebo s azmuje

bobelik
22. máj 2024

do riti mas melir...

bobelik
22. máj 2024

tu prvu lebo na ten melir to bud edobre...inak posledna na melir chyta ze ten bielucky melir ti bude ziapat....no iba prvu koli tomu meliru----a ten melir svetlejsi az do biela nebude ziapat ....ja bby som dala prvu aj koli tomu ze trosku zleze dole...

bobelik
22. máj 2024

prvu daj.... + zleze dole a ostane ako na foto

bobelik
22. máj 2024

ale ak chces ostat svetlesia tak poslednu...zalezi ci viac alebo menej tmavsia a plus neviem odhadnut presne kolko sa zmyje ...prva - budes tmavsia s tym rizikom...posledna ostanes svetla + nadych jemny

megg1
22. máj 2024

nie, peroxid potrebuješ aj keď farbíš, nie len keď odfarbuješ a ideálne toľko koľko je v balení

megg1
22. máj 2024

máš to krásne

bobelik
22. máj 2024

vyber si uz sama

bobelik
22. máj 2024

nie ma to flakate

megg1
22. máj 2024

@bobelik podľa mňa nemá, ja by som to už neprefarbovala, už vôbec nie, keď už si ich za posledné obdobie niekoľkokrát farbila, veď tým sú potom slabšie a zničené

bobelik
22. máj 2024

zlata do ruzova ...to si vyber sama

bobelik
22. máj 2024

ziape jej melir

bobelik
22. máj 2024

daj poslednu 8 s tym nadychom ruzova..prvy je zlty to je otrepane

bobelik
22. máj 2024

ten peroxid daj aj menej ako 1/2 ako som pisala lebo riedis vodou samponom a balzamom

autor
22. máj 2024

@bobelik no chcela by som takú light gold blond svetlu ako na foto

autor
22. máj 2024

@bobelik a ako dlho nechať pôsobiť

dadis
22. máj 2024

Nedavaj uz farbu. Ja mam tu garnier 8 a pohladam doto, aby si videla, ako to mne chyta (bez predch.meliru, na sedive vlasy). Kup si len tonovaci hnedy sampon v DM.

autor
22. máj 2024

@dadis aký odporucas? Chystám sa tam akurát

autor
22. máj 2024

@dadis áno prosím nájdi mi foto

dadis
22. máj 2024

Podl mna ty to na ten melir chyti este tmavsie

autor
22. máj 2024

@dadis uf tak to je ozaj veľmi tmavá. Aky potom odtieň si mám kúpiť aby to bolo ako ná foto hore 😭😭😭

autor
22. máj 2024

Prosím rýchlo mi poraďte

autor
22. máj 2024

Takáto by mi nechytila ako na fotke??

dadis
22. máj 2024

Skus nieco iba taketo, dala by som vlasom teraz pokoj https://www.notino.sk/tresemme/colouring-farbia...