icon

Aká Garnier farba dosiahne odtieň z bielych vlasov?

22. máj 2024

Aká garnier farba mi dosiahne takýto odtieň vlasov z bielych?

Strana
z3
bobelik
22. máj 2024

lepsie ako dat 9 zase

bobelik
22. máj 2024

potom az n9 ked nechces take ruzove

bobelik
22. máj 2024

take cosi ma

bobelik
22. máj 2024

to tot

bobelik
22. máj 2024

Farba na vlasy Subrina Professional Permanent Colour 100 ml - 9/32 veľmi svetlá blond - šampaň [060408]

nops
22. máj 2024

Kks, to sú rady nad zlato ako si ešte viac odpáliť vlasy.

bobelik
22. máj 2024

onato vie...chcefarbit neche ich liecit..pisala som olej na suche vlasy arganovy a ine..ona stale iba farbu a nedat peroxid...nuz co s tym...

dadis
22. máj 2024

@bobelik No vlasy si iba viac dodrbka domacim farbenim. Toner od kadernicky by to na nejaky cas poriesil 🤷‍♀️

lenkapriezvisko
22. máj 2024

@bobelik Akože ja stebou súhlasím, kaderníčky =90roky úprava vlasov, strihanie a farbenie atď. Môžu mať fotky aké kolvek ja už neverím ani jeden. Nedokážu nič urobiť čo chcete len to čo sa naučili v 90 rokoch v školách a výhovorky len prečo nie..aby náhodou nemali robotu

ivanka_37
23. máj 2024

Nedávaj si prosím žiadnu farbu a už vôbec nie z drogérie, budeš to ľutovať. Daj si toner, napríklad Blondme od Schwarzkopf Professional. Toner by ti mal zakryť nejaké farebné nerovnomernosti a dodať odtieň aký chceš. Pozor, na toner si potrebuješ dokúpiť aj vyvíjač najslabší 2%. No ten ti ostane na ďalšie použitia a už si budeš dokupovať len ten toner a keby si sa aj tak rozhodla ich prefarbiť môžeš si z tej rady kúpiť aj farbu a zmiesat ju s ním. Q keďže je naozaj slabučký tak ti nezničí vlásky. Ale ja by som ich nechala aspon mesiac, dva oddychnut a skúsila naozaj ten toner. Ja sa čudujem že v dnešnej dobe keď je také jednoduché sa dostať k profesionálnym farbám niekto ešte používa farby z drogerie. Veď tie neskutočne ničia vlasy a väčšinou farbia na oveľa tmavšie ako je uvedené na obale.

ivanka_37
23. máj 2024

A ak máš veľmi zničené vlasy, odporúčam masku K18, dá sa kúpiť minibalenie za nejakých 7 eur ale vydrží dlho a je perfektná na zosvetlené vlasy.

dota6
23. máj 2024

Ahoj, ja som si veľa odfarbovala a farbila vlasy sama a aj odfarbujem a farbím naďalej. Kupujem L'Oréal alebo koleston od wella ale profesionálnu. Teraz mám hnedé vlasy ale dávno som farbila na blond a aby boli pekné tak som si dávala 7,1 L'Oréal Island. Dosť sa to vyplavilo, ale bolo to také podobné ako na foto.

Strana
z3