Aká Garnier farba dosiahne odtieň z bielych vlasov?
Aká garnier farba mi dosiahne takýto odtieň vlasov z bielych?
potom az n9 ked nechces take ruzove
take cosi ma
to tot
Farba na vlasy Subrina Professional Permanent Colour 100 ml - 9/32 veľmi svetlá blond - šampaň [060408]
Kks, to sú rady nad zlato ako si ešte viac odpáliť vlasy.
onato vie...chcefarbit neche ich liecit..pisala som olej na suche vlasy arganovy a ine..ona stale iba farbu a nedat peroxid...nuz co s tym...
@bobelik Akože ja stebou súhlasím, kaderníčky =90roky úprava vlasov, strihanie a farbenie atď. Môžu mať fotky aké kolvek ja už neverím ani jeden. Nedokážu nič urobiť čo chcete len to čo sa naučili v 90 rokoch v školách a výhovorky len prečo nie..aby náhodou nemali robotu
Nedávaj si prosím žiadnu farbu a už vôbec nie z drogérie, budeš to ľutovať. Daj si toner, napríklad Blondme od Schwarzkopf Professional. Toner by ti mal zakryť nejaké farebné nerovnomernosti a dodať odtieň aký chceš. Pozor, na toner si potrebuješ dokúpiť aj vyvíjač najslabší 2%. No ten ti ostane na ďalšie použitia a už si budeš dokupovať len ten toner a keby si sa aj tak rozhodla ich prefarbiť môžeš si z tej rady kúpiť aj farbu a zmiesat ju s ním. Q keďže je naozaj slabučký tak ti nezničí vlásky. Ale ja by som ich nechala aspon mesiac, dva oddychnut a skúsila naozaj ten toner. Ja sa čudujem že v dnešnej dobe keď je také jednoduché sa dostať k profesionálnym farbám niekto ešte používa farby z drogerie. Veď tie neskutočne ničia vlasy a väčšinou farbia na oveľa tmavšie ako je uvedené na obale.
A ak máš veľmi zničené vlasy, odporúčam masku K18, dá sa kúpiť minibalenie za nejakých 7 eur ale vydrží dlho a je perfektná na zosvetlené vlasy.
Ahoj, ja som si veľa odfarbovala a farbila vlasy sama a aj odfarbujem a farbím naďalej. Kupujem L'Oréal alebo koleston od wella ale profesionálnu. Teraz mám hnedé vlasy ale dávno som farbila na blond a aby boli pekné tak som si dávala 7,1 L'Oréal Island. Dosť sa to vyplavilo, ale bolo to také podobné ako na foto.

lepsie ako dat 9 zase