icon

Aké krémy odporúčate na veľmi suché ruky?

fazulka41
1. máj 2026

Prosim poradte,mam velmi suche ruky .

anonym_47e1df
1. máj 2026

@fazulka41 tieto sú perfektné. Ale také mastnejšie.

anonym_04293d
1. máj 2026

@fazulka41 bravčovú masť

martinka13
1. máj 2026

Excipial

klotildabazarik
1. máj 2026

@fazulka41 indulona a marina

zabka79
1. máj 2026

@fazulka41 nechtikova vazelina z dm

fazulka41
autor
1. máj 2026
@martinka13

Excipial

@martinka13 Skusim

dorizzz
1. máj 2026

Ak mas velmi suche ruky ze ti az praskaju do krvi, urcite si kup krem v lekarni - BEZ PARFUMOV. Ja som kedysi mala Lipobase.

larsen
1. máj 2026

Mne pomáha modrá indulona. Vždy na noc si natriem, lebo cez deň stále ruky namáčam, tak krémovať ich nemá význam.

marci9
1. máj 2026

obyčajná modrá indulona je najlepšia

fiafia
1. máj 2026

@fazulka41 eucerin

muchotrafka298
1. máj 2026

Ja ked mam suche ruky, nemozem nic vodove alebo s glycerinom, lebo to mam este horsie. Bud hned suche alebo sa mi to este zhorsi. Ked ma take fakt suche ze sa mi supu, tak mam krem od Imunoglukan alebo na premastenie z lekarne s kyselinou mliecnou (to je take na telo, ale davam si to na ruky).

sisaka
1. máj 2026

Krém s ureou

ivana11155
1. máj 2026

Bioderma

miriamzba
1. máj 2026

Bioderma atoderm alebo Mixa fialová.

euka210
1. máj 2026

@fazulka41 ako pisu, nieco s ureou...excipial, Lactovit, eveline

anonym_746250
1. máj 2026

z manufaktury

heidi4
1. máj 2026

U mna Indulony - ci uz modra, zelena, cervena, oranzova... Nedam na ne dopustit. Este aj kremy s vytazkami z kamiliek alebo oliv z Grecka odporucam, vzdy mam ruky ako babatko a nadherne nezne vonave, len ktovie, kedy sa tam zase dostanem. 🤣 Kazdopadne Indulony su top, komercne blbosti a'la Dermacol, Loreal atd neodporucam, vyhybam sa im

mischelag
2. máj 2026

Ja si natieram ruky presne tou modrou indulonou a rano nemam pocit, ze ich mam jemne. Mne co najviac pomohlo bol krem l'occitane. Sice stoji viac, ale po nom som mala jemne ruky

domda21
2. máj 2026

@fazulka41 Dobry den, mne pomohol krem z lekarne Linola Fett,na dr max stoji 4,69 eur. Mozu vam pomoct kremy s obsahom urey alebo ja pouzivam este Medela Purelan lanolin cream-pouzivam na suche ruky a suche pery (nezlaknite sa,v popise sa uvadza,ze sa pouziva hlavne na bradavky pri dojceni,ale aj na suche ruky a suche miesta na tele), vazelina je oproti tomuto slaba. Prajem pekny den 🙂

muchotrafka298
2. máj 2026

Uplne top najlepsi krem na ruky je za mna od L´Occitane bambucke maslo. Jeho cena je vsak prilis vysoka, preto som to sem ani pisat nechcela. Ostatne su slabucke, ale toto je top na suche ruky, lakte, kolena. Stoji ale skoro 40 EUR za 150 ml tubu.

fazulka41
autor
2. máj 2026
@muchotrafka298

Uplne top najlepsi krem na ruky je za mna od L´Occitane bambucke maslo. Jeho cena je vsak prilis vysoka, preto som to sem ani pisat nechcela. Ostatne su slabucke, ale toto je top na suche ruky, lakte, kolena. Stoji ale skoro 40 EUR za 150 ml tubu.

@muchotrafka298
A kde sa da kupit???

kocuris
Autor odpoveď zmazal
muchotrafka298
2. máj 2026
@fazulka41

@muchotrafka298
A kde sa da kupit???

@fazulka41 v ich predajniach, na ich stranke, na letiskach. Ja si ho kupujem raz za cas na letisku, mne strasne dlho vydrzal vzdy, davam si ho malicko a staci.
Da sa kupit aj na Notino, ja si tam ale taketo veci nekupujem z dovodu, ze neviem, kolko a kde to stalo a aky je krem stary.

anonym_e5f109
2. máj 2026

Ja mám tiež problém s veľmi suchými rukami s tvorbou chrást na prstoch, poskúšala som všetko možné aj nemožné, pomohla mi až hydrokortizónová masť, dáva sa tenká vrstva na postihnuté miesta. Ruky mažem Eucerin Atopi Control.

saska85
3. máj 2026

Moja kožná odporúča : na noc Lipobázu a cez deň linolu na ruky

adonish
4. máj 2026

@fazulka41 la roche posay cicaplast mains

timea_acsova
10. máj 2026

Ja som roky riešila problém s extrémne suchými rukami a laktami. Az kým mi dermatologička neodporučila TEOSKIN. Odvtedy nedam na neho dopustiť. Môj život nabral nový zmysel 🤣🙏🏻 tento kupujem https://www.teoskin.sk/ochranny-krem/
A deti natieram tým výživným , tiež od TEOSKINu z rady miniskin