Aké krémy odporúčate na veľmi suché ruky?
Prosim poradte,mam velmi suche ruky .
Ak mas velmi suche ruky ze ti az praskaju do krvi, urcite si kup krem v lekarni - BEZ PARFUMOV. Ja som kedysi mala Lipobase.
Mne pomáha modrá indulona. Vždy na noc si natriem, lebo cez deň stále ruky namáčam, tak krémovať ich nemá význam.
Ja ked mam suche ruky, nemozem nic vodove alebo s glycerinom, lebo to mam este horsie. Bud hned suche alebo sa mi to este zhorsi. Ked ma take fakt suche ze sa mi supu, tak mam krem od Imunoglukan alebo na premastenie z lekarne s kyselinou mliecnou (to je take na telo, ale davam si to na ruky).
z manufaktury
U mna Indulony - ci uz modra, zelena, cervena, oranzova... Nedam na ne dopustit. Este aj kremy s vytazkami z kamiliek alebo oliv z Grecka odporucam, vzdy mam ruky ako babatko a nadherne nezne vonave, len ktovie, kedy sa tam zase dostanem. 🤣 Kazdopadne Indulony su top, komercne blbosti a'la Dermacol, Loreal atd neodporucam, vyhybam sa im
Ja si natieram ruky presne tou modrou indulonou a rano nemam pocit, ze ich mam jemne. Mne co najviac pomohlo bol krem l'occitane. Sice stoji viac, ale po nom som mala jemne ruky
@fazulka41 Dobry den, mne pomohol krem z lekarne Linola Fett,na dr max stoji 4,69 eur. Mozu vam pomoct kremy s obsahom urey alebo ja pouzivam este Medela Purelan lanolin cream-pouzivam na suche ruky a suche pery (nezlaknite sa,v popise sa uvadza,ze sa pouziva hlavne na bradavky pri dojceni,ale aj na suche ruky a suche miesta na tele), vazelina je oproti tomuto slaba. Prajem pekny den 🙂
Uplne top najlepsi krem na ruky je za mna od L´Occitane bambucke maslo. Jeho cena je vsak prilis vysoka, preto som to sem ani pisat nechcela. Ostatne su slabucke, ale toto je top na suche ruky, lakte, kolena. Stoji ale skoro 40 EUR za 150 ml tubu.
Uplne top najlepsi krem na ruky je za mna od L´Occitane bambucke maslo. Jeho cena je vsak prilis vysoka, preto som to sem ani pisat nechcela. Ostatne su slabucke, ale toto je top na suche ruky, lakte, kolena. Stoji ale skoro 40 EUR za 150 ml tubu.
@muchotrafka298
A kde sa da kupit???
@muchotrafka298
A kde sa da kupit???
@fazulka41 v ich predajniach, na ich stranke, na letiskach. Ja si ho kupujem raz za cas na letisku, mne strasne dlho vydrzal vzdy, davam si ho malicko a staci.
Da sa kupit aj na Notino, ja si tam ale taketo veci nekupujem z dovodu, ze neviem, kolko a kde to stalo a aky je krem stary.
Ja mám tiež problém s veľmi suchými rukami s tvorbou chrást na prstoch, poskúšala som všetko možné aj nemožné, pomohla mi až hydrokortizónová masť, dáva sa tenká vrstva na postihnuté miesta. Ruky mažem Eucerin Atopi Control.
Ja som roky riešila problém s extrémne suchými rukami a laktami. Az kým mi dermatologička neodporučila TEOSKIN. Odvtedy nedam na neho dopustiť. Môj život nabral nový zmysel 🤣🙏🏻 tento kupujem https://www.teoskin.sk/ochranny-krem/
A deti natieram tým výživným , tiež od TEOSKINu z rady miniskin

@fazulka41 tieto sú perfektné. Ale také mastnejšie.