icon

Aké máte skúsenosti so značkou BRM Organics?

nadaa1
1. júl 2026

Dobrý deň chcela by som sa spýtať kto má skúsenosti s kozmetikou značky brm organics ja som si ju kupovala dosť často oleje B12 proti vráskam zlaté sérum omladzujúce sérum marhuľa na rast mihalníc a docela veľa veci. Nemôžem sa sťažovať nič som na pleť nedostala žiadne ekzémy alebo podobné veci. Aká je skutočná pravda ohľadom tejto kozmetiky je to naozaj tak ako zakladateľka hovorí že nebude viac dostupná v EU kvôli Slovákom lebo sa nevedia chovať alebo ako to je ani v Rakúsku sa tam kozmetika nemohla predávať aká je pravda na tom zakázali jej to je naozaj tak kozmetika patentovaná a má na to certifikát alebo nie ? Aké máte vy skúsenosti? Mne ona príde veľmi milá a neverím žeby až tak podvádzala a oblbovala ľudí no ale nikdy nevieš. Ďakujem za odpoveďe

rozculena
1. júl 2026

išla som si to vygúgliť,lebo o kozmetike tejto značky som nič nepočula.
Už pri prvom produkte mi zablikal radar-sérum na mihalnice a tvrdenie,že účinok uvidíš do pár dní.Hovno.Nereálne.Druhá vec-nie je tam INCI,a to musí byť uvedené.

Ďalší produkt,denný krém,opäť nie je uvedené INCI,a v zložení nie je žiadny emulgátor ani konzervant.Bez emulgátoru sa krém nedá vytvoriť,a bez konzervantu ide o nebezpečný výrobok.
Alebo to potom nie je krém,ale masť a to je znova klamstvo,ak produkt označuje ako krém.
Nemá INCI
Neuvádza kompletné zloženie
Toto mne úplne stačí na to,aby som to považovala za neseriózne a nebezpečné.

ďalej prací prášok-Pracia sóda,Zmäkčovač vody,Kyselina citrónová-vážne?? 😂
Čo je vlastne aktívnou pracou zložkou,keď to neobsahuje tenzid?

Dezinfekcia-tak takúto znôšku kokotín som dávno nečítala.Toto jej nemohli schváliť,ani keby boli tí úradníci nadrogovaní.
Vraj:Skutočná dezinfekcia nesmie obsahovať chemikálie ani alkohol , pretože práve to povzbudzuje vírusy a baktérie. Neničí ich!
Ak chcete skutočne dezinfikovať určite budete potrebovať pracovať s najsilnejšími potravinami a vitamínmi , ktoré vírusy nenávidia a budú sa od nich vzďaľovať. Dezinfekcia z BRM.ORGANICS zabraňuje tomu, aby sa vírusy a baktérie sústreďovali na usádzanie na vašej pokožke rúk a zabraňuje prenosu a to vďaka aktívnemu cats claw, ktorý je obsahom. Produkty z Tinkinej lekárne sú nadčasové a vyrábané podľa pokynov MM a preto fungujú.
Takže-Alkohol (najmä etanol alebo izopropanol v koncentrácii približne 60–80 %) patrí medzi najúčinnejšie a vedecky overené dezinfekčné látky na ruky.
Nie je všeobecne uznávané, že extrakt z Uncaria tomentosa (cat's claw) funguje ako dezinfekcia rúk porovnateľná s alkoholom.
Účinnosť dezinfekcie sa preukazuje štandardizovanými laboratórnymi testami a nie tým,že je to vyrobené podľa Anthony Williama,ktorý nie je lekár ani chemik a jeho odporúčania nie sú uznávané ako vedecky podložené.

Ďalej som si pozrela obchodné podmienky.Sú v angličtine,čo je neprijateľné.
Americká firma,riadiaca sa americkými zákonmy,ako tam uvádza.Zbavuje sa akejkoľvek zodpovednosti, nenesie zodpovednosť za žiadne priame, nepriame, náhodné alebo následné škody vyplývajúce z používania produktov.

A nakoniec,tie ceny sú neskutočne premrštené,a poštovné 18eúr???😂
Pri tak predražených produktoch by ho mohla dávať aj zadarmo.

Záver pre mňa-klame o zložení výrobkov,neudáva INCI,NEVERÍM,že to má certifikovanéa že má certifikovanú výrobňu.

simonkabar
2. júl 2026

Ahoj, tiež som túto značku kedysi sledovala, lebo pani pôsobila strašne milo, ale úplne súhlasím s tým, čo detailne rozpísala @rozculena. Tie chýbajúce zloženia a divné výhovorky, prečo odchádza z EU (vraj kvôli Slovákom 😅😂) mi prišli veľmi podozrivé a radšej som od toho dala ruky preč. Znie to skôr tak, že proste neprešla našimi prísnymi euroopskymi kontrolami na kozmetiku.

Ja som mala dlho zničenú kožnú bariéru a trápilo ma hrozné hormonálne akné na sánke, takže som sa už bála experimentovať s takýmito "zázračnými" a neoverenými krémikmi z internetu. Nakoniec som kozmetiku obmedzila na úplný základ z lekárne a pomohla mi fyzika.

Kožná mi vtedy poradila svetelnú terapiu – konkrétne modré LED svetlo s presnou frekvenciou 460 nm, pretože táto vlnová dĺžka reálne zabíja akné baktérie priamo v póroch a funguje to bez akejkoľvek chémie. Po dlhom váhaní som si kúpila LED masku z lumenluxe.sk . Zápaly sa mi pekne stiahli, zahojili a hlavne nemusím tŕpnuť, či si na tvár nepatlám nejaký necertifikovaný paškvil😂, z ktorého sa mi vyhodí ekzém (Určite never firmám ktoré sľubujú zázraky po 1 použití)
Takže za mňa – radšej peniaze ušetri a investuj ich do niečoho vedecky overeného (či už prístrojov alebo kvalitnej lekárenskej značky), než do takýchto pofidérnych firiem, kde ani nevieš, čo si reálne dávaš na tvár.

rozculena
2. júl 2026

@biba_18
nechápem,čo ti je smiešne

biba_18
2. júl 2026
@rozculena

@biba_18
nechápem,čo ti je smiešne

@rozculena a ja nechápem na čo sa pýtaš? aký emotikon by si očakávala? nie je tam úsmev, dala som to čo som dala. naozaj nerozumiem ...

rozculena
2. júl 2026
@biba_18

@rozculena a ja nechápem na čo sa pýtaš? aký emotikon by si očakávala? nie je tam úsmev, dala som to čo som dala. naozaj nerozumiem ...

@biba_18 dala si tam smejúceho smajla,tak sa pýtam,že čo je na mojej odpovedi smiešne,čo nechápeš?