simonkabar
icon
Používateľ simonkabar je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od simonkabar.
simonkabar
•
2. júl 2026

Ahoj, tiež som túto značku kedysi sledovala, lebo pani pôsobila strašne milo, ale úplne súhlasím s tým, čo detailne rozpísala @rozculena. Tie chýbajúce zloženia a divné výhovorky, prečo odchádza z EU (vraj kvôli Slovákom 😅😂) mi prišli veľmi podozrivé a radšej som od toho dala ruky preč. Znie to skôr tak, že proste neprešla našimi prísnymi euroopskymi kontrolami na kozmetiku.

Ja som mala dlho zničenú kožnú bariéru a trápilo ma hrozné hormonálne akné na sánke, takže som sa už bála experimentovať s takýmito "zázračnými" a neoverenými krémikmi z internetu. Nakoniec som kozmetiku obmedzila na úplný základ z lekárne a pomohla mi fyzika.

Kožná mi vtedy poradila svetelnú terapiu – konkrétne modré LED svetlo s presnou frekvenciou 460 nm, pretože táto vlnová dĺžka reálne zabíja akné baktérie priamo v póroch a funguje to bez akejkoľvek chémie. Po dlhom váhaní som si kúpila LED masku z lumenluxe.sk . Zápaly sa mi pekne stiahli, zahojili a hlavne nemusím tŕpnuť, či si na tvár nepatlám nejaký necertifikovaný paškvil😂, z ktorého sa mi vyhodí ekzém (Určite never firmám ktoré sľubujú zázraky po 1 použití)
Takže za mňa – radšej peniaze ušetri a investuj ich do niečoho vedecky overeného (či už prístrojov alebo kvalitnej lekárenskej značky), než do takýchto pofidérnych firiem, kde ani nevieš, čo si reálne dávaš na tvár.

simonkabar
•
2. júl 2026

@silvia3214321riešila som presne tú istú dilemu ale vyberala som medzi inymi a nakoniec som si vybrala Lumenluxe a úplne súhlasím s @nataliace1 základ je určite pravidelnosť.

Mňa strašne trápilo hormonálne akné na sánke a pre túto masku som sa rozhodla hlavne preto, lebo jej modré svetlo má presnú frekvenciu 460 nm. Kožná mi vtedy vysvetlila, že jedine takáto vlnová dĺžka reálne prenikne do pórov a zničí akné baktérie.