Aké parfumy používate?
Poradíte mi prosím, aké parfémy používate. Aké dámske vône používate a ste spokojné. Ďakujem.
@oli18
Keby sme sa na vsetko mali pozerat aky ma prinos, tak mlcime vacsinu casu. Bezne sa spytam svokry, ake je u nich počko, či pršalo.. no aky to ma pre mna vyznam? No ziadny. Je to len ludsky zaujem.
Sorry ale asi sa prilis nezamyslaj - bud chces prispiet alebo nie, ale budme navzajom k sebe ludske...
@gejb taký je presneThierry Mugler-Angel👌 vyskúšaj odporúčam
Dajte tip na svieži, ale fakt že svieži parfém, nič ťažké ani sladké, to neznášam 🙂
Tiež sa rada inšpirujem, ja si urobim screenshot a potom keď mam možnosť, tak otestujem.
@ninockan no ja mám strašne vela parfumov som zberatel či drahých alebo lacnejších len taký výcuc ktoré mám tak zhruba najradšej ale ma nenapadnú všetky Kenzo flower,Dolce Gabbana light blue,Anthology L´Imperatrice,Pour Femme,Guerlain insolence,Lolita Lempicka,Givenchy play,ange ou demon alebo ange ou demon le secret,Tiffany,Chanel chance aj mademoiselle je fajn. Tous tous, Burberry značku mám rada,Angel a Alien.A z lacnejších Avon attraction,Rare pearls,Passion Dance,Treselle,Rare flowers night orchid,Luck, Oriflame enigma, toho by bolo strašne vela.A vela z nich už aj nevyrábajú tie mám odložené v chlade a tme v pivnici😀
@aylinn velmi dobry vyber 🙂
Ja mam rada vone od Marca Jacobsa, lahke kvetinove. Na jesen nomad, boucheron, este vone od hermes, ...
@ninockan žiadnu 😁
poradte mi nieco vyslovene vanilkove a kokosove?
Ja som dost citliva na vone, spustaju mi migreny. mam DKNY Be delicious ( vonia ako zelene jablko a aj flakon ho pripomina) ktory pouzivam asi 15 rokov alebo DKNY fresh blossom ( ruzove jablko)
A kedze moj muz ma dokonale pozna tak som dostala Black opium od YSL co je ako koncentrovany jed, podla mna ma chce zabit 🤦
@zmrzlinka2021 nic neludske som nenapisala. Dala som jej otazky, na ktore mi ani neodpovedala. Som rada, ze moj prispevok rozprudil taku zivu diskusiu, inak by tu bola nuda 😆
Ja si momentálne idem Armani- My Way 😊 no mám rada aj Chloé - Chloé, Versace - Bright Crystal alebo Guess - Seductive a na jesen/zimu mám rada Guess by Marciano, Baccarat, Paco Rabanne - Lady Million , Armani - Si 😊
mam rada Chanel Coco Mademoiselle napriklad, ale aj vela inych, ale toto je taka moja stalica 🙂
mam rada vonavky take, ze staci trosku a je ju citit, ze je trvacna a dlho vydrzi, ked si ju dam rano aby som ju este poobede citila.
Teraz v lete pouzivam hlavne Trussardi Donna edp, Dior Pure poison a Chloe edp naturelle - vsetky tri su lahke, kvetinove alebo kvetinovo-ovocne, take “clean” vone. Na letny vecer mam Zara Red temptation a Hugo Boss The scent. Na jesen vytiahnem z tmy a chladu Botega Venetta edp a Armani Si intense 😊 To je moja aktualna zbierka, urcite ju v blizkej dobe obohatim o nejake kusky. V parfumerke ma zaujal Lancome Idole nectar a YSL Libre edt, tiez mam v merku Versace Eros, Givenchy L interdit edp - to su take vyraznejsie vone, skor na jesen/zimu, ale zas nie velmi tazke.
@seahorse27 ty mas krasnu zbierku podla tohto, co pises, aj ja mam rada, ked ich mam doma viac, ze aj podla nalady si mozem vybrat a dat na seba, co sa mi paci v dany den 🙂
@yna1 presne tak to mam rada, nemohla by som nosit len jednu vonu non-stop. Pouzivam ich podla nalady, pocasia, prilezitosti aj podla toho, co mam oblecene 😃
@yna1 @seahorse27 dievcata mam to rovnako, na leto mam doma tri vonavky, to muz sa cuduje, ze naco mi ich je tolko, ale predsa len ine je ked je teplo a idem do prace alebo ked ideme niekam vecer na veceru si sadnut, proste kazda prilezitost si vyzaduje cosi ine :D
Mňa teraz veľmi nadchla Tiffany & love
@vandicka7
Vieš čo,pre mňa je na celý rok ,ja totiž nemam rada ťažké vône,mne je z nich doslovne zle
A keďže ja som skôr na unisex vône,ja sa stále vraciam k ck One,už desaťročia je doma stále (akurát,že to nie je parfém ale parf.voda)
Ďalšia tiez bohužiaľ len parf voda je Versace Versence

@luccija prosim Ta ta Carolina Hererra, nazov?