icon

Aké sú vaše ranné rituály?

10. jún 2025

Môj - vstanem, kazdy druhy den beh alebo cvičenie, sprcha, budenie deti a ked vyjde cas, zatriem tvár make upom.

galganka
10. jún 2025

Vstať, umyť sa, očesať, pokúsiť sa urobiť zo seba človeka, jedlo, zhrabnem veci do práce a 5:50 odchod do práce.

lucka_ke
10. jún 2025

so zalepenými očami zapnem kávovar, urobím kávu, prvý pokus o zobudenie syna do školy, mužovi idem pichnúť inzulín, druhý pokus o zobudenie syna do školy, sprcha, tretí pokus, raňajky (všetci), chlapi postupne odchádzajú, ja ešte krátko upracem a idem do práce

glorikarebeka
10. jún 2025

Voda,káva, tréning a do práce

zuzubb007
10. jún 2025

Vstanem, psa vyvencit ako prvé, raňajky všetkým, desiatu deťom, umyť zuby, ucesat všetci, obliecť a ide sa, ja sa musím namaľovať samozrejme 🙈, všetko robím v mega rýchlosti, keby mám cvičiť musím vstať asi o 3tej 🤣

minenkaa
10. jún 2025

Som rada že sa ráno zobudím,nieto ešte niečo robiť

3petka
10. jún 2025

Vstanem, so mnou mladší syn. Urobím mu raňajky, väčšinou mám čas sa ešte prebrať cca 10 min. Budím staršieho, robím desiatu a raňajky. Staršieho odvážam do školy. Prídem domov muž je už zobudený pri mladšom a robím raňajky aj nám. Obriadim a oblečiem mladšieho. Idem sa dať do poriadku a šup do práce.

barruna
10. jún 2025

Vstanem, nachystam desiatu, rozcvicka s kratkym cvicenim, upravim sa (ucesem a nahodim serum a spf, maximalne spiralu), sprcha, obleciem a ideme kadelahsie 😀 Kazde rano to iste. Ale ja som rada, mam rada taketo rana, ked stiham vsetko, aj to cvicenie.

ha_ha
10. jún 2025
@3petka

Vstanem, so mnou mladší syn. Urobím mu raňajky, väčšinou mám čas sa ešte prebrať cca 10 min. Budím staršieho, robím desiatu a raňajky. Staršieho odvážam do školy. Prídem domov muž je už zobudený pri mladšom a robím raňajky aj nám. Obriadim a oblečiem mladšieho. Idem sa dať do poriadku a šup do práce.

@3petka A čo robí ráno muž?

mirola
10. jún 2025

ja vstavam o 5:00, kava a ciga (fajcim len jednu cigaretu denne), kupelna kde si spravím ústnu hygienu, potom masaz tvare, cecko, idem vypit pol litra vody, kremujem sa nalicim sa.. je cca 5:45, idem si nachystat jedlo do prace, malemu ruksak do skolky, 6:00 idem na vecko, sprcha.. 6:30 budim syna do škôlky, spravím mu kakao a ranajky, kym sa naje idem sa prezliect, učešem sa, 6:50 pomaham malemu sa prezliecť . 6:55 si umýva tvár a zuby, 6: 59 odchadzame z domu, 7:05 sme v skolke, 7:30 som v práci

lenka.25
10. jún 2025

Ráno vstávam o 5:00 , urobím si vodu/sódu s citrónom . Sprcha , hygiena , make-up a letím do práce.

sandra49
10. jún 2025

7:15 budík káva, ciga, 7:30 budím malú kým sa oblečie a urobí si hygienu, urobím to iste, obcas si dá raňajky, ocesem ju a 8:10 do škôlky. 8:20 som späť, spracem obývačku kuchyňu, pripadne dám prať, idem na cigu a psov vyvenčiť, vrátim sa urobím raňajky sebe aj mužovi a o 9 sadám k PC.
Rada by som tu ale zmenila veľa vecí a pridala ranný beh. No zatiaľ niesom ochotná vstávať skôr, tak sa sama na seba hnevam🤣

veronka1996
10. jún 2025

Idem sa vycikať, potom ranný sex, raňajky, sprcha, obliecť sa a cesta do práce.

zic
10. jún 2025
@veronka1996

Idem sa vycikať, potom ranný sex, raňajky, sprcha, obliecť sa a cesta do práce.

@veronka1996 mna *ebu az v praci... 🙂 🙂

ha_ha
10. jún 2025
@zic

@zic 😂

moonlight1210
10. jún 2025

Jediny cas dna, ked je dom len moj.

Horuca kava, moje oblubene miesto pred velkym oknom do zahrady, vylozene nohy.
A ticho, plavajuce oblaky, jemne sero, pomaly svitajuci novy den, spev vtakov na stromoch v zahradach okolo. Nikde nikoho.
Len ja a moj pokoj.

Obcas macka na love v nasej zahrade. Obcas drozdy vytahujuce dazdovky po nocnom dazdi. Obcas vrabce v krmitku bojujuce o zrniecka.
Obcas mrholenie. Obcas dazd.

A nase psiky, ktore sa ku mne tulia, hreju ma, tesia sa z mojej pritomnosti a sem-tam mi mokrym nufacikom podoberu ruku, aby som ich dalej hladkala, ked prestanem.

marca12
10. jún 2025

Vstanem,v polospanku sa umyjem,vypijem kavu, vodu, hodim ranajky,obed do tasky a idem z domu.

ha_ha
10. jún 2025
@moonlight1210

Jediny cas dna, ked je dom len moj.

Horuca kava, moje oblubene miesto pred velkym oknom do zahrady, vylozene nohy.
A ticho, plavajuce oblaky, jemne sero, pomaly svitajuci novy den, spev vtakov na stromoch v zahradach okolo. Nikde nikoho.
Len ja a moj pokoj.

Obcas macka na love v nasej zahrade. Obcas drozdy vytahujuce dazdovky po nocnom dazdi. Obcas vrabce v krmitku bojujuce o zrniecka.
Obcas mrholenie. Obcas dazd.

A nase psiky, ktore sa ku mne tulia, hreju ma, tesia sa z mojej pritomnosti a sem-tam mi mokrym nufacikom podoberu ruku, aby som ich dalej hladkala, ked prestanem.

@moonlight1210 Chýbajúca diakritika je niekedy sviňa. Napríklad v slovnom spojení "jemne sero" v súvislosti s rannými rituálmi. 😂

moonlight1210
10. jún 2025
@ha_ha

@moonlight1210 Chýbajúca diakritika je niekedy sviňa. Napríklad v slovnom spojení "jemne sero" v súvislosti s rannými rituálmi. 😂

@ha_ha co uz. 🙂

3petka
10. jún 2025
@ha_ha

@3petka A čo robí ráno muž?

@ha_ha Keďže môj muž má ťažkú prácu nie len fizycky ale aj psychicky má to privilégium že sa môže ráno vyspať do nového dňa.
Samozrejme keď treba robí aj on dane veci ( väčšinou cez víkend) ale takto to mame nastavené. Nie každá zena je trpiteľka že len ona musí robiť nejaké veci stále a dookola.

glorikarebeka
10. jún 2025
@zic

@zic si zabila

lucia13022023
10. jún 2025

Ja som ranné vtáča, neznášam vyspavat, čiže ráno vstanem, hygiena, dám si raňajky, idem do fitka na tréning, prídem domov, začnem chystať raňajky aj malému a muzovi ak s ním ešte mu spi, ak muž vstane skôr tak sú raňajky už nachystané, a o ôsmej budím malého a môže sa začať náš deň.

arieska
10. jún 2025

chcela by som mať prácu aby som si mohla ísť ráno zabehať alebo zacvičiť 🙂
Takže ja ráno len budíček, hygiena, nachystať desiatu deťom a sebe a odchod zo starším synom z domu.

basaj
10. jún 2025

Vy ste za inšpiratívne ženy. :D Ja mám prvý budík 5:50, reálne vstanem tak 6:10, potom sa za 15 minút umyjem, oblečiem a letím z domu na 6:30 na vlak do práce. :D Kedy reálne stíhate veci ako make-up, raňajky, nedajboh fitko, tak to je úplne nad moje zmýšľanie. :D Ale skúsim si z Vás zobrať príklad.

ha_ha
10. jún 2025
@basaj

Vy ste za inšpiratívne ženy. :D Ja mám prvý budík 5:50, reálne vstanem tak 6:10, potom sa za 15 minút umyjem, oblečiem a letím z domu na 6:30 na vlak do práce. :D Kedy reálne stíhate veci ako make-up, raňajky, nedajboh fitko, tak to je úplne nad moje zmýšľanie. :D Ale skúsim si z Vás zobrať príklad.

@basaj Tiež sa čudujem, čo za superženy sa tu zišli. Každá behá, cvičí... 😀

liusa82
10. jún 2025

vstanem, potom spravím kávu, sedim na gauči kým ju nevypijem.Takú pol hodku a viac a idem pracovať🙂 ale nevedela by som robiť všetko v rýchlosti.A tú pol hodku a trištvrte proste musím sedieť na gauči a piť kávu aj keby čo bolo od toho by som neupustila že trebárs vypijem ju za 10 minút to nie.Lebo ja pri tom aj premýšlam čo cez deň a tak.Ja nebehám ani necvičím. Neni mi treba na postavu.Nie som superžena😀 a ani by sa mi nechcelo ak mám pravdu povedať.Ja všetko tak pomaličky,mám čas,neponáhlať sa

esmea
10. jún 2025

Čítam, že niektoré sa najprv namaľujú a potom sprcha. To naozaj?

sense
10. jún 2025

V pracovný deň vstanem medzi 2:45 a 4.30, budíček , hygiena, spravím káve do termohrnčeka a opúšťam byť. Dni ked mám voľno vstanem 6:30 a výstrojom dieťa do školy, následne v kľude káva, potom fitko a potom chystanie pbeda

trisha_r
10. jún 2025

O 6:35 mám budík , 6:40 vstanem, oblečiem sa, vlasy do gumičky, 6:53 idem do práce, o 7:00 som v práci. 😆

nelka93
10. jún 2025

Vstanem, účesom, umyjem, oblečiem, vypijem pohár vody a idem do prace.