Aknecolor - skúsenosti
Zdravim máte niekto skúsenosť s acnecolor ma to zevraj nový názov chcem sa spýtať či dobre aj kryje okrem toho že pomáha na problematickú pleť chcem niečo čo dobre kryje v podobe makeup dakujem
@anonym_autor kryje fajn, len sú len 2 odtiene a z toho mi ani jeden nevyhovoval.
Používa kamarátka, nemá problematickú pleť, jej vyhovuje, lebo jej neupcháva póry.
Výborne prekrýva akné. Veľmi odporúčam ale skôr ten svetlý odtieň pokiaľ nie si tmavej pleti lebo ten tmavý je príliš tmavy
Výborne prekrýva akné. Veľmi odporúčam ale skôr ten svetlý odtieň pokiaľ nie si tmavej pleti lebo ten tmavý je príliš tmavy
@lapersefona dakujem
@anonym_autor no hlavne ten acnecolor nie,to je taká malta na tvári stoho že to vyzerá až nechutne..na problematickú pleť by som si teda nič nedávala nech sa vyrážky hoja🙂 ale už keď teraz na leto nejaký len ľahký BB alebo CC cream úplná pohoda
@anonym_e0d9b8 Netrep hluposti,ked to nepouzivas,je to uplne ine ako kedysi,pekne sa to vpije do pokozky, vyzera to uplne prirodzene,lepsie ako tie hutne makeupy a to som ich vyskusala uz desiatky. Ani to nema az taku kryciu schopnost ako tie ine "malty" a zaroven to lieci.
Autorka, kludne chod do toho. Ja mam oba odtiene a miesam si podla potreby.
@anonym_autor kryje fajn, len sú len 2 odtiene a z toho mi ani jeden nevyhovoval.
Používa kamarátka, nemá problematickú pleť, jej vyhovuje, lebo jej neupcháva póry.
@anonym_a6e2bb Stacilo kupit oba odtiene a namiesat si podla potreby. Aj sam vyrobca to odporuca.
@anonym_autor no hlavne ten acnecolor nie,to je taká malta na tvári stoho že to vyzerá až nechutne..na problematickú pleť by som si teda nič nedávala nech sa vyrážky hoja🙂 ale už keď teraz na leto nejaký len ľahký BB alebo CC cream úplná pohoda
@anonym_e0d9b8 ty si ten acnecolor kedy kupovala? 20r dozadu? vtedy taky bol. Dnes je to uplne ine. A hlavne - tento vyrazky aj hoji 😄 netrep ked nevies.
Autorka - mam od znacky Spiridea ich ac color - ziadna malta, jemny, lahky, aj celkom obstojne kryje. Odporucam
Frcala som na nom celu strednu a pri spranej vrstve bol naozaj super.mala som tmavy aj bledy a namiesala podla potreby bud tmavsi alebo bledsi.teraz uz ho nepotrebujem ale je udajne je uz uplne iny jemnejsi lahsi prirodzenejsi.
ja pouzivam aknecolor uz roky, ale namiesto korektora pod makeup....a niekedy len tak bez makeupu, zakryt vyrazky a flaky po akne..mam ten svetly odtien a presne mi sedi