icon

Ako bojovať proti poteniu

verkverk
9. apr 2026

Prosim poraďte nieco pod pazuchy na potenie,len nech to nenecháva tie blbeeeee flaky na každom tricku.biele najhorsie

stellarstar
9. apr 2026

Treba skúšať čo sadne, ja používam nivea deo krem, mám aj od balea tu novu hnedú tyčinku aj sprej aj tie su dobré...

anonym_8265b1
9. apr 2026

@verkverk botox 😄

tanyan
9. apr 2026

Depilácia / epilácia... Keď sa nemá na čom ten pot držať, tak nekvasí a nereaguje s chémiou, teda ani nenecháva fľaky.

cibinka18
9. apr 2026

jenvox pozri, odporucam, vhodne na cele telo

komplikovana
9. apr 2026

Pouzivam pansky sprej axe. Je vodnaty, nema ten biely prasok v sebe.

alcielle
9. apr 2026

@verkverk krystalovy deodorant, neutralizuje pot, neciti nič celý den, nezanechava stopy a nedavas si do tela ziadnu chémiu

anonym_8265b1
9. apr 2026
@tanyan

Depilácia / epilácia... Keď sa nemá na čom ten pot držať, tak nekvasí a nereaguje s chémiou, teda ani nenecháva fľaky.

@tanyan mne nepomohlo. Pot sa mi držal aj na koži a fľaky boli všade. Fakt pomohol len botox

simsalabim
9. apr 2026
@tanyan

@tanyan nie, toto u kazdeho nefuguje. Zavisi od zlozenia potu, podobne, ako to, ked sa niekomu stale tvori usny maz ci zubny kamen a niekomu takmer vobec.
@verkverk odporucam toto na spinave tricka https://www.drmax.sk/hg-odstranovac-skvrn-od-po...

olifcek
9. apr 2026
@tanyan

@tanyan vytrhavam od 18 rokov, cize uz par desiatok rokov a nie, nepomaha to proti poteniu a podpazusie je komplet mokre

zuzulik75
9. apr 2026

Ja mam vyskusanych xy veci a len dve gulicky mizem odporucit . Od forever tuhy dezodorant, je mega
A este od justu s alpskym lanom
Ani jeden neobsahuje hlinik, co je u mna podstatne pri deodorante.
Samozrejme najdolezitejsia je hygiena. U mna je to aj ranna sprcha a samozrejme aj pocas dna, ked su teplejsie dni.

tanyan
9. apr 2026

Hmmm, ani jednotlivé antiperspiranty v jednotlivých formách nepomáhajú každému. 😉
Vlastná koža + vlastný pot ► vlastné účinné riešenie. Až keď človek vyskúša, tak zistí, čo u neho funguje.
Podľa mňa je predsa len rozdiel či ten pot kysne medzi chlpmi alebo nie. Ale tiež záleží od hustoty a kvality. Je to len jedna z vecí, ktorá môže v mnohých prípadoch pomôcť. Niekto tiež potrebuje aj upraviť pitný režim a stravu, aby to potenie vyzeralo inak. A extrémne prípady si vyžadujú aj extrémne riešenia.

bubbinaa
9. apr 2026

Ak ide o nadmerné potenie, je to určite driclor.

anonym_75065c
9. apr 2026

@verkverk obmedz kofeín, užívaj magnézium, šalviový čaj pomôže a hlavne odkyslenie organizmu a zmena stravy výrazne zníži potenie + kvapka tea tree oleja pod pazuchy zmierni zápach.

verkverk
autor
10. apr 2026

Baby nemam nadmerne potenie, holim sa kazdy druhy den lebo neznesiem ani 1mm chlpy 😂 no po druhom pôrode je yo trošku viac než bolo.no hlavne o tie flaky mi ide.