Ako bojovať proti poteniu
Prosim poraďte nieco pod pazuchy na potenie,len nech to nenecháva tie blbeeeee flaky na každom tricku.biele najhorsie
Depilácia / epilácia... Keď sa nemá na čom ten pot držať, tak nekvasí a nereaguje s chémiou, teda ani nenecháva fľaky.
Depilácia / epilácia... Keď sa nemá na čom ten pot držať, tak nekvasí a nereaguje s chémiou, teda ani nenecháva fľaky.
@tanyan mne nepomohlo. Pot sa mi držal aj na koži a fľaky boli všade. Fakt pomohol len botox
@tanyan nie, toto u kazdeho nefuguje. Zavisi od zlozenia potu, podobne, ako to, ked sa niekomu stale tvori usny maz ci zubny kamen a niekomu takmer vobec.
@verkverk odporucam toto na spinave tricka https://www.drmax.sk/hg-odstranovac-skvrn-od-po...
Ja mam vyskusanych xy veci a len dve gulicky mizem odporucit . Od forever tuhy dezodorant, je mega
A este od justu s alpskym lanom
Ani jeden neobsahuje hlinik, co je u mna podstatne pri deodorante.
Samozrejme najdolezitejsia je hygiena. U mna je to aj ranna sprcha a samozrejme aj pocas dna, ked su teplejsie dni.
Hmmm, ani jednotlivé antiperspiranty v jednotlivých formách nepomáhajú každému. 😉
Vlastná koža + vlastný pot ► vlastné účinné riešenie. Až keď človek vyskúša, tak zistí, čo u neho funguje.
Podľa mňa je predsa len rozdiel či ten pot kysne medzi chlpmi alebo nie. Ale tiež záleží od hustoty a kvality. Je to len jedna z vecí, ktorá môže v mnohých prípadoch pomôcť. Niekto tiež potrebuje aj upraviť pitný režim a stravu, aby to potenie vyzeralo inak. A extrémne prípady si vyžadujú aj extrémne riešenia.
@verkverk obmedz kofeín, užívaj magnézium, šalviový čaj pomôže a hlavne odkyslenie organizmu a zmena stravy výrazne zníži potenie + kvapka tea tree oleja pod pazuchy zmierni zápach.
Baby nemam nadmerne potenie, holim sa kazdy druhy den lebo neznesiem ani 1mm chlpy 😂 no po druhom pôrode je yo trošku viac než bolo.no hlavne o tie flaky mi ide.

Treba skúšať čo sadne, ja používam nivea deo krem, mám aj od balea tu novu hnedú tyčinku aj sprej aj tie su dobré...