icon

Skúsenosti s Driclorom proti poteniu: Oplatí sa?

6. máj 2026

Bežné antiperspiranty mi nezaberajú vôbec, ide leto a nechcem mať fľaky pod pazuchami, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti a či sa vyplatí?

doriiis
6. máj 2026

Áno, oplatí sa

anonym_ad92f5
6. máj 2026

Je to dost agresivne, mna z toho stipalo podpazusie a prestala som pouzivat. Ale ucinkovalo.

anonym_476537
6. máj 2026

Odporúčam si podpazušie pred aplikáciou vyfénovať. Potom to štípe menej, lebo to reaguje na vodu. Ale inak je to super.

anonym_a0771f
6. máj 2026

Ja by som bez Dricloru leto nedala. Teda skor moje tricka. Funguje to.

anonym_0621e8
6. máj 2026

Skus, ja som to nevydrzala, skoro som vyskocila z koze ako to svrbelo a stipalo

sara07
6. máj 2026

nedávat aspon 3 dni po holeni, sucha nespotena koža
nemam problem pri aplikacii a tom som ekzematik
ano pomaha mi to , stačí mi tak 2x za leto aplikovat

anonym_f0e357
6. máj 2026

Mňa to neštípalo vôbec. Používala som pred pár rokmi ešte počas puberty, keď som bola zúfalá a nič nepomáhalo. Za mňa spokojnosť. Podľa mňa to za vyskúšanie stojí. Keď tak vyhodiš...

anonym_eae031
6. máj 2026

Je trochu agresívny, určite nepoužívať hneď po holení. Funguje perfektne. Nič rovnako účinné som nenašla.

anonym_a0771f
6. máj 2026

A aplikovat len tesne pred spanim. Lebo ked sa clovek nanovo spoti, ked je to cerstve, vtedy to stipe.

cibinka18
6. máj 2026

podobne je jenvox, skusala som oba len na chodidla

katarinaba
6. máj 2026

Skusila som na podpazusie, neoholena, pred spanim - no nespala som celnu noc. Neskutocne to stipalo a svrbelo. Tak som to prestala do podpazusia pouzivat. Ale nohy - nedam na neho dopustit - nosim lodicky naboso a toto je pre moje nohy zazrak. Po istom case dokonca ani nemusim aplikovat. Len raz za cas.
Takze musis skusit sama, ci ti bude reagovat pod pazuchami alebo nie.

anonym_983d83
6. máj 2026

ja s cistym svedomim mozem odporucat Spiridea ForteDeo. Je to velmi podobne ako dricolor, no menej agresivne. Teraz uz puzivam iba tak raz za mesiac lebo som sa uuuuplne prestala pod pazuchami potit. Fakt mozem mat farebne tricko a mam kreasne suche pazuchy, co niekedy nehrozilo. Spocitaku som uzivala pravidlene podla letaku, no s odstupom casu som davku ozaj znizila. Pouzivala som to vecer, po sprche -- na NEOHOLENE pazuchy, musis po holeni pockat aspon 1 den. Rano potom pouzijem Rexonu, najlepsi deodorant je kremovy Rexona Maximum Protection. Nevyhodou je, ze kusok zanechaba biele stopy z vnutra tricka.

autor
6. máj 2026
@anonym_983d83

ja s cistym svedomim mozem odporucat Spiridea ForteDeo. Je to velmi podobne ako dricolor, no menej agresivne. Teraz uz puzivam iba tak raz za mesiac lebo som sa uuuuplne prestala pod pazuchami potit. Fakt mozem mat farebne tricko a mam kreasne suche pazuchy, co niekedy nehrozilo. Spocitaku som uzivala pravidlene podla letaku, no s odstupom casu som davku ozaj znizila. Pouzivala som to vecer, po sprche -- na NEOHOLENE pazuchy, musis po holeni pockat aspon 1 den. Rano potom pouzijem Rexonu, najlepsi deodorant je kremovy Rexona Maximum Protection. Nevyhodou je, ze kusok zanechaba biele stopy z vnutra tricka.

@anonym_983d83 Tak radšej spirideafortedeo ak je účinok podobný a je to menej agresívne, prvý týždeň každý deň teda hej?

anonym_983d83
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_983d83 Tak radšej spirideafortedeo ak je účinok podobný a je to menej agresívne, prvý týždeň každý deň teda hej?

@anonym_autor ano prvy tyzden kazdy den, po prvom tyzdni znbizit frekvenciu na cca 1-3x tyzdenne