Ako bojovať s vráskami pod očami po štyridsiatke?
Dievcata mam 46 r a uz kvalitne sa mi zacinaju tvorit vrasky pod ocami. Nejaka finta? Dakujeeem🙂
@anonym_8ed495 jJe to aj o nastaveni mysle, kolko komu zivot nalozi, to nie je len o tom ci sa clovek stara alebo nestara o seba
@anonym_autor presne tak. Nikdy nevieš kto má aký život a či nemá nejaké choroby a iné starosti. Nemá rada takéto generalizovanie že to isto z toho že sa nestaraju
@anonym_d8d0b3 Ja rozumiem co pises. Len mi nejde do hlavy, ze az 70% podla teba. Lebo naozaj na ulici len vacsinou obezne a zanedbane zeny vidim v starsom veku. A teda ako na oci a viecka fakt cielene nepozeram. Ale velmi pochybujem, ze tolko zien z ktorych je vacsina zanedbanych by liezlo pod noz.
@anonym_8ed495 aj mama kamaratky má 72, je dosť obezna (dobrých 120 kil) a viecka má operované. Aj moja mama, aj Kolegova mama. Ono to je len dočasne, takze oni časom zase padnú, preto si to nemusis vsimnut a moc sa tým ľudia nechvália. Aj svagrova mama bola na tom a keď som ju chválila, že dobre vyzerá, tak sa nepriznala😀
@anonym_autor presne tak. Nikdy nevieš kto má aký život a či nemá nejaké choroby a iné starosti. Nemá rada takéto generalizovanie že to isto z toho že sa nestaraju
@mizoko ano presne tak, odsudzovat niekoho podla vyzoru je viac ako prízemné...
@anonym_8ed495 hovorím o operácii horných viecok - odstránenie nadbytočnej previsnutej koze. Keď jej tam máš toľko, že poriadne nevieš otvoriť oko, budeš to riešiť.
Sme v 21.storoci, žena v 45-tke má pred sebou este 20-25 pracovných rokov.
Nemá to nič spoločne s prácou a postavením, ale s nastavením mysle. Cvičím, lebo chcem žiť život a nielen muklovat. Potrebujem udržať telo aj mozog funkčnými.
Zničené vlasy ostrihas, nohy oholis, previsnuté kozu na očiach odstrihnú. Lebo tam fakt o to ide.
@anonym_d8d0b3 prosim Ta, vies mi odporucit konkretnu kliniku a lekara? Robila si si pred operaciou nejaky hlbsi prieskum? Nechcem mat velke jazvy a chcem viditelny efekt 🙂
@anonym_d8d0b3 prosim Ta, vies mi odporucit konkretnu kliniku a lekara? Robila si si pred operaciou nejaky hlbsi prieskum? Nechcem mat velke jazvy a chcem viditelny efekt 🙂
@gabriela_obzerova šla som tam, kde mojich 15 kolegýň predtým. Lebo som ich denne videla. U mna je to 10 rokov a stále dobre. Ak to bude treba o 10 rokov zopakovať, tak kľudne. Žiadna jazva vidieť nie je.
Zväčšené odlicene viecko 🙂
Nemala som plastiku v zmysle dvíhanie obočia. Len odstránenie previsnutej koze z viečka.
Posielam spravu
@gabriela_obzerova šla som tam, kde mojich 15 kolegýň predtým. Lebo som ich denne videla. U mna je to 10 rokov a stále dobre. Ak to bude treba o 10 rokov zopakovať, tak kľudne. Žiadna jazva vidieť nie je.
Nemala som plastiku v zmysle dvíhanie obočia. Len odstránenie previsnutej koze z viečka.
Posielam spravu
@trnavacka super. Ano, bojim sa jaziev. Toto vyzera skvelo!
Posielam spravu
@trnavacka mozem sa opytat mesto ? Aky presne zakrok? Dakujem
@anonym_autor botox

@trnavacka Pri vyske 164, tak okolo 52 kg je stihla postava. Ma normal postavu, nie obeznu. Ale nechapem ci cakala pochvalu na tu vahu, alebo k comu to bolo. Ja som pisala, ze vacsina starsich zien je obeznych. Nepisala som vsetky.
@anonym_8ed495 ved stihal postava je normalna postava. tie co maju vahu pod normu, to uz su nie stihle,a el vychudnute. podvyzivene.