icon

Ako často farbiť vlasy doma, aby sa nepoškodili?

20. jún 2026

Ahojte, tie co si farbite vlasy doma, ako casto si farbite? Mne to vychadza raz za 3 tyzdne...nie je to pricasto? Myslik teraz skor, co sa tyka nicenia vlasov, ci im to neskodi..co myslite?

stellarstar
20. jún 2026

Tak často nie, čo ja viem každý štvrťrok

anonym_a13fb7
20. jún 2026

Každých 6-8 týždňov, ale mám len pár šedín, nie komplet a kryjem ich svojou prirodzenou farbou, takže odrasty nevidno... keď som sa pred tým farbila lebo som chcela inej farby vlasy, bolo to tak raz za 4 týždne... ty musíš vidieť čo to robí s tvojimi vlasmi a aké ich máš, ja som ich vždy mala silné, kvalitné a farbenie na tom nič nezmenilo, aj kaderníčka vždy chváli a to musím priznať, že nie som poctivka ani pri používaní tepelnej ochrany, masky, olej naozaj iba nepravidelne, proste mám v tomto šťastie, iný vlas môže reagovať úplne inak... keď farbíš takto často, tak to asi len odrasty, či?

bielasovicka
20. jún 2026

@anonym_autor vlasy si doma farbím celý život. Asi tak každých 5 týždňov.

bielasovicka
20. jún 2026
@stellarstar

Tak často nie, čo ja viem každý štvrťrok

@stellarstar ja som čítala že každý štvrtok 🫣

jajka257
20. jún 2026

Ja raz za 6 až 8 tyzdnov. Podľa toho, ako vyzerajú.

mandzula
20. jún 2026

Kedze som uz sediva, farbim sa kazdy mesiac. Prave preto, ze som videla, ze to vlasom skodi, presla som na rastlinne farby.

anonym_db9666
20. jún 2026
@mandzula

Kedze som uz sediva, farbim sa kazdy mesiac. Prave preto, ze som videla, ze to vlasom skodi, presla som na rastlinne farby.

@mandzula ahoj, myslíš Henu?

mandzula
20. jún 2026
@anonym_db9666

@mandzula ahoj, myslíš Henu?

@anonym_db9666 Naschval som nepisala hennu, pretoze pouzivam Khadi a to je mix rastlin.

stellarstar
20. jún 2026
@bielasovicka

@stellarstar ja som čítala že každý štvrtok 🫣

@bielasovicka 🤣 by ma zabilo 🙈🤣

1sally12
20. jún 2026

Každé 2 mesiace, ale len odrasty.