Ako často farbiť vlasy doma, aby sa nepoškodili?
Ahojte, tie co si farbite vlasy doma, ako casto si farbite? Mne to vychadza raz za 3 tyzdne...nie je to pricasto? Myslik teraz skor, co sa tyka nicenia vlasov, ci im to neskodi..co myslite?
Každých 6-8 týždňov, ale mám len pár šedín, nie komplet a kryjem ich svojou prirodzenou farbou, takže odrasty nevidno... keď som sa pred tým farbila lebo som chcela inej farby vlasy, bolo to tak raz za 4 týždne... ty musíš vidieť čo to robí s tvojimi vlasmi a aké ich máš, ja som ich vždy mala silné, kvalitné a farbenie na tom nič nezmenilo, aj kaderníčka vždy chváli a to musím priznať, že nie som poctivka ani pri používaní tepelnej ochrany, masky, olej naozaj iba nepravidelne, proste mám v tomto šťastie, iný vlas môže reagovať úplne inak... keď farbíš takto často, tak to asi len odrasty, či?
Kedze som uz sediva, farbim sa kazdy mesiac. Prave preto, ze som videla, ze to vlasom skodi, presla som na rastlinne farby.
Kedze som uz sediva, farbim sa kazdy mesiac. Prave preto, ze som videla, ze to vlasom skodi, presla som na rastlinne farby.
@mandzula ahoj, myslíš Henu?

Tak často nie, čo ja viem každý štvrťrok