icon

Ako často farbiť vlasy doma, aby sa nepoškodili?

20. jún 2026

Ahojte, tie co si farbite vlasy doma, ako casto si farbite? Mne to vychadza raz za 3 tyzdne...nie je to pricasto? Myslik teraz skor, co sa tyka nicenia vlasov, ci im to neskodi..co myslite?

stellarstar
•
20. jún 2026

Tak často nie, čo ja viem každý štvrťrok

anonym_a13fb7
•
20. jún 2026

Každých 6-8 týždňov, ale mám len pár šedín, nie komplet a kryjem ich svojou prirodzenou farbou, takže odrasty nevidno... keď som sa pred tým farbila lebo som chcela inej farby vlasy, bolo to tak raz za 4 týždne... ty musíš vidieť čo to robí s tvojimi vlasmi a aké ich máš, ja som ich vždy mala silné, kvalitné a farbenie na tom nič nezmenilo, aj kaderníčka vždy chváli a to musím priznať, že nie som poctivka ani pri používaní tepelnej ochrany, masky, olej naozaj iba nepravidelne, proste mám v tomto šťastie, iný vlas môže reagovať úplne inak... keď farbíš takto často, tak to asi len odrasty, či?

bielasovicka
•
20. jún 2026

@anonym_autor vlasy si doma farbím celý život. Asi tak každých 5 týždňov.

bielasovicka
•
20. jún 2026
@stellarstar

Tak často nie, čo ja viem každý štvrťrok

@stellarstar ja som čítala že každý štvrtok 🫣

jajka257
•
20. jún 2026

Ja raz za 6 až 8 tyzdnov. Podľa toho, ako vyzerajú.

mandzula
•
20. jún 2026

Kedze som uz sediva, farbim sa kazdy mesiac. Prave preto, ze som videla, ze to vlasom skodi, presla som na rastlinne farby.

anonym_db9666
•
20. jún 2026
@mandzula

Kedze som uz sediva, farbim sa kazdy mesiac. Prave preto, ze som videla, ze to vlasom skodi, presla som na rastlinne farby.

@mandzula ahoj, myslíš Henu?

mandzula
•
20. jún 2026
@anonym_db9666

@mandzula ahoj, myslíš Henu?

@anonym_db9666 Naschval som nepisala hennu, pretoze pouzivam Khadi a to je mix rastlin.

stellarstar
•
20. jún 2026
@bielasovicka

@stellarstar ja som čítala že každý štvrtok 🫣

@bielasovicka 🤣 by ma zabilo 🙈🤣

1sally12
•
20. jún 2026

Každé 2 mesiace, ale len odrasty.

lucia_nova8
•
23. jún 2026
@mandzula

@anonym_db9666 Naschval som nepisala hennu, pretoze pouzivam Khadi a to je mix rastlin.

@mandzula Potvrdzujem, že je to super značka 😊 Presne ako píšeš, nie je to čistá henna, ale zmes rastlín a prírodných pigmentov. Vlasy si tak zbytočne neničíš ani ich chemicky nezaťažuješ ako pri klasických farbách. Ja sa farbím asi raz za mesiac, ale vždy len odrasty, nie celé dĺžky. S výsledkom som veľmi spokojná 💕