icon

Ako často si farbíte šedivé vlasy?

27. máj 2026

Táto otázka je určená pre ženy, ktoré majú šedivé vlasy a farbia si vlasy resp. odrasty.

Ahojte, som žena, 44r. Šedivieť som začala asi v 30tke. Ale v tom čase to bolo ešte pozvoľna a stačilo mi zafarbiť si vlasy raz za pár mesiacov. Aktuálne však šediviem statočne. Ku kaderníčke chodím raz za 4-5m, doma si farbím vlasy každý druhý mesiac. Ale vidím, že je to málo. Ako často si farbíte šedivé odrasty vy?

anonym_20f5bf
27. máj 2026

Ahoj, mne by bolo potrebné už po 2 týždňoch, ale naťahujem to na 3-3 a pol, lebo mám už vlasy ako seno. Závidím tým, ktorí farbia raz za 2 mesiace.

oceanahory
27. máj 2026

@anonym_autor Ja kazde 2 tyzdne od cca. mojich 25 rokov, mne odrasty velmi vadia. Teraz budem mat 33 a teda som uz skoro uplne sediva...zla genetika, moja mama a sestra to mala rovnako. Raz za pol roka chodim ku kadernicke.

mimaapeto
27. máj 2026

chodím každých 5 max 6 týždňov...mám 36 rokov a dosť šedivé vlasy... už mi aj dáva silnejšiu farbu lebo jedna mi už nechytala .. zafarbila mi a malé šedivé vlasy sme hned videli... tak silnejšiu mi dáva ...

anonym_e3c9b1
27. máj 2026

Preto mam melir, kde tie šediny pekne splývajú 😃😃

malalienka85
27. máj 2026

kazde 3 tyzdne odrasty s tym ze te treti týžden uz musim pouzivat taky ten farebny sprej

ivicatolic
27. máj 2026

@anonym_autor každé 3 týždne

anjelicek26
27. máj 2026

Ked mas sede, tak si hod sedy melir s blond a mas to pekne... vobec nie je vidiet odrasty, sestra to tak ma...

anjelicek26
27. máj 2026

Alebo aj s tmavsou, to si uz vyber co sa ti hodi k typu... velmi pekne sa to da urobit uz dnes

jaond19
27. máj 2026

@anonym_autor budem mať 40r, sediviem dost cca od 25r, mam to po mame. Farbim skoro kazdy mesiac.

0silvia0
27. máj 2026

@anonym_autor ja každé 3 týždne, som veľmi šedivá. Ale vybavím si to doma, dofarbujem odrasty hennou

anonym_77c2b8
27. máj 2026
@anonym_e3c9b1

@anonym_e3c9b1 prosím, pridaj foto ako to máš spravené. Dakujem. Aj ja s tým bojujem

merrysa
27. máj 2026

@anonym_autor cca každý mesiac a pol

anonym_e3c9b1
27. máj 2026
@anonym_77c2b8

@anonym_e3c9b1 prosím, pridaj foto ako to máš spravené. Dakujem. Aj ja s tým bojujem

@anonym_77c2b8 prepáč, ale ja tu žiadne foto nedávam, nájdem na nete podobne urobene vlasy

biba_18
27. máj 2026

ja šediny nefarbím, ale moja farba je pekná tak to neriešim. ak by mi moja prirodzená farba nevyhovovala, dala by som melír ...

luizina
27. máj 2026

@anonym_autor kazde 3-4 tyzdne, ale 4 uz su tak, ze mi to vadí, ked vidno šedivaky.

anonym_e27abb
27. máj 2026

Ja si sice zatial nemusim farbit, ale kamoska chodi na farbenie a ma to urobene tak, ze jej sedive odrasty plynulo prechadzaju do svetlej farby a potom do tmavsej, takze tie sediny tak nesvietia. Chodi na farbenie raz za polrok.. aj ja tak v buducnosti planujem, farbit kazdy mesiac by ma si porazilo

zuzubb007
27. máj 2026

3-4 týždne, neviem si predstaviť raz za dva mesiace farbiť, keďže rada nosím vrkoč vtedy to vidno riadne

zuzubb007
27. máj 2026
@anonym_e3c9b1

@anonym_e3c9b1 dosť o tom pochybujem, ja vidím šediny vždy som v tomto perfekcionista a všímam si ľudí zo šedinami

anonym_c68dc8
27. máj 2026
@oceanahory

@anonym_autor Ja kazde 2 tyzdne od cca. mojich 25 rokov, mne odrasty velmi vadia. Teraz budem mat 33 a teda som uz skoro uplne sediva...zla genetika, moja mama a sestra to mala rovnako. Raz za pol roka chodim ku kadernicke.

Ahoj. Ja kazde 3- 4 tyzdne od 35. Kadernicka mi poradila pridavat do farby masku na vlasy. Pouzivam kvalitnu farbu a masku znacky HEMP.

mmooly
27. máj 2026

som blond a tak chodím každých 5 týždňov a sem tam použijem sprej na odrasty - iba na cestičku..

krasneleto
27. máj 2026

@anonym_autor nakolko odrast mi extremne vadil, farbim sa tak, aby boli sediny priznane a splyvali... cize aj ked je odrast, nebije tak do oci ... inak by som sa musela farbit kazde 2 tyzdne a to je trochu moc aj do penazi aj do ochoty ... sprej na cesticku nepouzivam vlasy su matne a mdle, celkovo mi to vadi...

anonym_83d095
27. máj 2026

@anonym_autor raz za 5 - 6 tyzdnov. Kym sa da pouzivam kryci sprej na odrasty hlavne na cesticku a pri spankoch a az ked to uz viac vidno zafarbim

lanka999
28. máj 2026

preto chodim na melir 😃😃

anonym_168e71
28. máj 2026

Musím každý mesiac.