Ako často sa holíte a ako predchádzať bolesti?
Baby ako často sa holíte je jedno kde napríklad nohy. Ja sa oholím večer a rano už cítim pichľavé na nohách a ked sa chcem oholiť znova naor na dovolenke aby som bola hladka ked sa kupeme každy den tak ma to bolí a krváca to. Je nejake riešenie aby to tak nebolelo?😫🙏🏽
@slovenka753 áno , raz za 2 týždne a teraz len udržiavam cca raz za 4-6 týždňov. Za mňa super vec 😄
Našetriť a investovať do laserovej depilácie, alebo pred dovolenkou ísť na depiláciu voskom
@tilly ono záleží od viacero faktorov... Mne po jednom sedení takmer nič neostalo a to malo co ostalo vyšlo až po 5 týždňoch a vidno len keď sa pozriem zblízka, ľutujem ze som to neurobila už dávno... . Predpokladám ze 5 sedení ani nutné nebude v mojom prípade... Ale chlap mal 10 sedení na chrbát a nie je úplne bez ochlpenia....
@sense a ta depilacia voskom aky je v tom rozdiel so ziletkou? Bojim sa ze po tom vosku by to zacalo na druhy den zasa
Tak ziletkou len zrezes chĺpky, depiláciu ich vlastne strhnes a máš par týždňov pokoj
Choď do salónu na cukrovú pastu. Na začiatok to nie je také nákladné, ako laser a uvidíš. Ona ti to vytrha. Malo by to vydržať tri týždne. Mne to tak vždy vydržalo.
Ja by som to rada vyskúšala.....ale bojím sa ze to nebude fungovať...resp. že to nezafunguje
Trvalá laserová epilácia. Stačí už jedno sedenie aby aspoň nezarastali a zjemnili sa.
Ja vám závidím všetkých čo vám lumea funguje. Ja mam bledú pokožku a tmavé chlpy a teda mne povypadavalo pár chĺpkov ale takým štýlom že som sa musela stále holiť. A to som to robila fakt podstivo ... fungovalo mi to trochu len na nohy ale aj to fakt iba pár chĺpkov to odstránilo a to som.to používala dlho.
nemam chlapa tak raz za 3 dni - je mi jedno ci picham .. mam aj lumeu ale za mna vyhodene peniaze a depilovanie ma boli
Mám to rovnako.. skúšala som , okrem trvalej depilácie laserom, všetko.. 🤪 pri epilácii voskom/ epilatorom mi po pár tyzdnoch zarastajú chĺpky pod kožu a vyzerá to hrozne.
Ostatné metódy sú na nič, vždy pichlave nohy na druhý deň..
Na tvojom mieste skúsim fakt tu lumeu. Mne sa pozdáva.
@danupas chlp nesmie "trčať". Znehodnocujes si tým sklíčko, veď ten spálený chlp sa tam nalepí a smrdí to nehorázne. Nemala si ten problém?
Ja som mega lenivec, naklikala som si nohy len 3x (lebo veď, nebudeme si klamať, je to časovo náročné..) a už som videla zlepšenie.. síce holim naďalej, ale už to nie je taký masaker, ako opisuje autorka. A tak to kedysi aj u mňa bolo..
Pokiaľ viem, ma sa pokožka nahladko oholiť a tak "klikať". Mari sa mi, že depilácia voskom a pod.sa neodporúča..
Ja sa holím teda každé 3-4 dni 🙂 všetko aj ruky a to som blondínka 😀 ale pokiaľ máš po holení červené bodky po téme robíš niečo zle. Doporučujem kvalitne žiletky ( holitka) nie jednorazovky a gél na holenie inak stačí úplne mape balea majú normálne gél ktorý napenis v rukách natries a nedrazdis pokožku pri holení potom pravdaze po sprche pekne celá nakrémovať a je to😀
@victoriab aj ja to mám bc skrini. Nepomáha. A hornú peru mám aj po dvoch rokoch nepoužívanie na slnku flakatu keď na mňa kus zasvieti ľutujem že som bola hlúpa a použila to

@barka2003 3 opakovania sú strašne málo. Minimum je 5... a teda stojí to oveľa viac ako 500 eur... divný salón