Ako často si ženy holia nohy a intímne partie?
Dámy, zaujíma ma, ako často si holíte doma nohy a intímne partie? A špeciálne ma zaujíma, či sa to mení v zime ( tu ja mám tendenciu holenie nôh vynechávať) a či sa to mení, keď máte partnera, a keď nemáte. Priznám sa, že ja, keď nemám partnera, tak som benevoletnejšia k týmto partiám. Ale zaujíma ma, ako to máte vy. Som anonym, tak poďme anonymne 🙂,
Podla toho ako treba, ved kazdej zene rastu chlpy inak, jednej rychlejsie druhej pomalsie. A rocne obdobie neovplyvnuje moje holenie ani sa neholim kvoli partnerovi ale sebe, je mi neprijemne ked som zarastena.
Podla toho ako treba, ved kazdej zene rastu chlpy inak, jednej rychlejsie druhej pomalsie. A rocne obdobie neovplyvnuje moje holenie ani sa neholim kvoli partnerovi ale sebe, je mi neprijemne ked som zarastena.
@anonym_f21fba čiže akú máš ty frekvenciu? Lebo nič si nepovedala.
@anonym_autor nohy celé raz za 3-4 dni a medzi nohami ani omylom 🤯
@anonym_autor Nohy a podpazusie v lete kazdy den 😏, mne chlpy rastu rychlostou blesku 🤷 ruky cca raz tyzdenne a intimme partie si neholim, iba skracujem strojcekom (velmi citliva pokozka), holim si iba vtedy, ked si davam bikiny. V zime vsetko riadne zanedbavam a mam tendenciu si napr. oholit nohy iba od kolena dole, ked si napr. davam suknu. Moja polovicka to vobec neriesi a chape, ze kombinacia silne ochlpenie a citliva pokozka je naozaj tazko udrzatelna hladka, ako pokozka novorodenca.
Na zaver iba dodam, ze ano, viem, ze existuje napr. taky laser a ine alternativy, bojovala som dlhe roky s mojim ochlpenim. Mala som doma Lumeu, chodila k dermatologicke na laser a okrem podrazdenej a bolestivej pokozky, som bola bez ochlpenia asi tak tyzden lebo mi znova zacalo rast 🤷...takze som to uz davno vzdala.
@anonym_f21fba čiže akú máš ty frekvenciu? Lebo nič si nepovedala.
@anonym_autor a co ti pomoze moja frekvencia? Ked napisem napriklad ze staci raz do tyzdna budes aj ty tak alebo ked kazdy den tak tiez? Ako pisem, kazdej zene inak rychlo rastu chlpy jedna po tyzdni moze vyzerat ako opica, na druhej ledva bude vidno nejaky chlpok.
@anonym_autor a co ti pomoze moja frekvencia? Ked napisem napriklad ze staci raz do tyzdna budes aj ty tak alebo ked kazdy den tak tiez? Ako pisem, kazdej zene inak rychlo rastu chlpy jedna po tyzdni moze vyzerat ako opica, na druhej ledva bude vidno nejaky chlpok.
@anonym_f21fba zase si na nič neodpovedala. Ak máš problém odpovedať aj anonymne, nemusíš vôbec prispievať do diskusie.
V súčasnosti prakticky vôbec kedže používam IPL. V minulosti v takej frekvencii, aby som sa sama cítila dobre. A nie, frekvencia sa mi nikdy nemenila v závislosti od ročného obdobia ani v závislosti od toho, či mám alebo nemám partnera.
Nohy na zaciatku leta vosk, inak holím tak 3x do roka. Pod pazuchami raz za mesiac odepilujem. Intimne partie neholím
nikdy. Neholim sa. Nemam dovod. Tych par svetlych chlpov mi na nohach ozaj nevadi.
Nastastie pod pazuchou mam doslova 4 chlpy dokopy, takze aj tam by bola robota uplne zbytocna. Tak naco?
A tam dole mi to oholene vadi, takze nehrozi ani tam.
Podpazušie, nohy v lete každý deň, intim 1-2x do týždňa (mužovi to nevadí, je mu to v podstate jedno, len mne vadí tá ani ani dlžka, kedy ma to svrbí), plus mimonohavičkovú oblasť prejdem aj každý deň. V zime intim teda rovnako, podpazušie každý deň, nohy tak každý druhý, tretí deň. Myslím, že keď som bola bez partnera, tak som sa holila častejšie, “veď čo ak by”, ale to som bola aj podstatne mladšia 😂 nejaký prieskum?
@anonym_autor Nohy a podpazusie v lete kazdy den 😏, mne chlpy rastu rychlostou blesku 🤷 ruky cca raz tyzdenne a intimme partie si neholim, iba skracujem strojcekom (velmi citliva pokozka), holim si iba vtedy, ked si davam bikiny. V zime vsetko riadne zanedbavam a mam tendenciu si napr. oholit nohy iba od kolena dole, ked si napr. davam suknu. Moja polovicka to vobec neriesi a chape, ze kombinacia silne ochlpenie a citliva pokozka je naozaj tazko udrzatelna hladka, ako pokozka novorodenca.
Na zaver iba dodam, ze ano, viem, ze existuje napr. taky laser a ine alternativy, bojovala som dlhe roky s mojim ochlpenim. Mala som doma Lumeu, chodila k dermatologicke na laser a okrem podrazdenej a bolestivej pokozky, som bola bez ochlpenia asi tak tyzden lebo mi znova zacalo rast 🤷...takze som to uz davno vzdala.
@oceanahory Na intímne partie aký strojček používaš? Ja si ich holím, ale hneď samé zápaléne vyrážky, až také vriedky, tak chcem vyskúšať strojček. Vďaka
Nohy raz za mesiac. Rastie mi iba trocha svetlých chlpov vpredu. Na lytku nič. Podpazušie keď nosím tielko tak častejšie keď tričká s rukávom tak keď sú kratšie chĺpky. Medzi nohami 1-2x za mesiac. Nebaví ma to
Rovnako v zime aj v lete. Podpazušie denne, nohy a intímne partie 2xdo týždňa. Neviem si predstaviť byť zarastená. Príde mi to nehygienické.
@anonym_autor To čo je zas za udretá otázka a tēma. Buď ju zadal nechutný úchylný chlap, alebo nejaká špinďúra.
Autorka/autor aj vlasy si umývaš iba v lete ?
Ja tiež rovnako v lete ako v zime. Mala som IPL takže tie chlpy rastú ozaj málo a pomaly. Nohy a pazuchy si oholím raz za týždeň. Stehná a ruky vôbec, viem žiť s tým ako (ne)vyrazné chĺpky tam mam. Intímne partie možno raz/dvakrát za mesiac? Tak pocitovo. Manžela mám. Ale ten si z chlpov ťažkú hlavu nerobí, keďže on má laťku nastavenú podľa jeho chlpatosti a od tej mám vraj veľmi ďaleko 🤣🤣🤣
@anonym_autor V zime sa holím cca každých 7-10 dní, aj nohy, aj intímne partie, podpažie. V lete si nohy a podpažie holím častejšie, cca každé 4 dni.
@anonym_autor Nohy v lete každý týždeň (svetlé, riedke chlpy), v zime možno raz do mesiaca/dvoch. Medzi nohami podľa vlastného pocitu, muž ma do holenia netlačí.
@anonym_78c454 No to je super, že Ťa do toho netlačí. Ale my sme tu neni úchyláci, aby sme sa Ťa na toto pýtali a zdielali tvoj intímny život v posteli a ochlpenie v medzinoží. Tento komentár si si mohla odpustiť, lebo za chvíľu sa nám tu zdôveríš, aké polohy s mužom striedate.
Svatá prostoto.
@anonym_autor intímne raz do mesaics, nohy každé 2 týždne v lete. V zime nohy neholím len podpazušie kvôli poteniu
@anonym_autor To čo je zas za udretá otázka a tēma. Buď ju zadal nechutný úchylný chlap, alebo nejaká špinďúra.
Autorka/autor aj vlasy si umývaš iba v lete ?
@anonym_89f3b0 preco spindura? Holenie nema nic spolocne s hygienou.
Autorka - ja pouzivam epilator, takze v lete cca kazdy tyzden nohy (podla potreby), intimnu cast vobec, maximalne pred kupkom prebehnem ziletkou oblast slabin, ak by som mala plavky kde je spodok kratasovy tak ani to by som nerobila, podpazusie raz za dva tyzdne priblizne, v zime neriesim. Partnera sle nemam, takze tazko sa vyjadrit.
@anonym_89f3b0 preco spindura? Holenie nema nic spolocne s hygienou.
Autorka - ja pouzivam epilator, takze v lete cca kazdy tyzden nohy (podla potreby), intimnu cast vobec, maximalne pred kupkom prebehnem ziletkou oblast slabin, ak by som mala plavky kde je spodok kratasovy tak ani to by som nerobila, podpazusie raz za dva tyzdne priblizne, v zime neriesim. Partnera sle nemam, takze tazko sa vyjadrit.
@anonym_131cf5 A s čím to má preboha spoločné, keď nie s hygienou ?
@anonym_89f3b0 hygiena sa dodrziavat aj s chachanou s prirodzenym porastom a oholena chachana este neznamena, ze sa dodrziava hygiena.
@anonym_89f3b0 hygiena sa dodrziavat aj s chachanou s prirodzenym porastom a oholena chachana este neznamena, ze sa dodrziava hygiena.
@anonym_4cadfd neodpíše ti už, vylúčila som ju z diskusie. Sprchujem sa 2x denne, ale to neznamená, že sa na intímnych partiách holím každý deň. Dievča to zrejme nepochopilo, alebo má svoje dni a potrebuje rýpať.
@anonym_89f3b0 je to esteticka zalezitost, nie hygienicka. Pogoogli alebo pouzi AI. 🙂
Každý deň všetko. Ak by som bola sama, tak tie intímne miesta by som asi menej často.
Teraz sa neholim vobec, pouzivala som lumeu a na mna to ucinkovalo vyborne.. predtym nohy v lete cca kazdy 2. den, podpazusie 2x do tyzdna, bikini strojcekom podla potreby.. v zime vsetko tak 1x tyzdenne
Nohy v zime tak raz za týždeň 😄 v lete každé 2-3 dni a intímne partie každý deň. Tak sa mi to osvedčilo najviac, ale len v smere rastu, nie je to tým pádom úplne hladké, nerobia sa mi konečne žiadne vyrážky a ani ma nič nesvrbi 🤷
Podla potreby. Nohy aj kazdy druhy den a intimne partie tiez tak. V zime nohy raz tyzdenne,ale intimne partie udrziavam,neznasam tam chlpy.

@anonym_autor Nohy v lete každý týždeň (svetlé, riedke chlpy), v zime možno raz do mesiaca/dvoch. Medzi nohami podľa vlastného pocitu, muž ma do holenia netlačí.