icon

Ako dlho zostanem hladká po cukrovej depilácii?

xtitix
Dnes o 11:15

Ahojte baby. Za týždeň idem na cukrovú depiláciu. Mám dosť problém s ochlpením a chcem si dať celé nohy + brazilku. Bude to prvý krát viem že to bude bolestivé ale musím zaťať zuby. Mám otázku na vás ktoré máte skúsenosti, že po akom čase uvidíte rásť chĺpky. Ja by som potrebovala byť hladká dva týždne. Je to možné ? Neviem po akom čase začnú rásť.

tanyan
Dnes o 11:36

Je to individuálne. Záleží napríklad v ktorej fáze rastu sú chĺpky pri depilácii. 2 týždne je reálne očakávanie, ale už po týždni sa môžu začať objavovať prví partizáni. Keďže sú to len osamelí bojovníci, tak môžeš proti nim bojovať depilačným strojčekom alebo elektronickou pinzetou.

minenkaa
Dnes o 11:46

8-10dni max

anonym_3b8084
Dnes o 12:02

preco si to robis ked mozes ist na epilaciu? nechapem

minenkaa
Dnes o 12:31
@anonym_3b8084

preco si to robis ked mozes ist na epilaciu? nechapem

@anonym_3b8084 a tou cukrovou pastou je myslis čo?

anonym_3b8084
Dnes o 12:34

depilacia, zisti si rozdiel. Epiluje sa laserom.

anonym_168c64
Dnes o 12:42

Najlepšie to funguje teda pri domácej verzii keď máš chlpy vyrastene a dlhé. Kratšie ako 3mm je problém vytrhnúť, také čo práve prerastaju to nechytí vôbec. Za predpokladu ze vytrhaju všetky sú 2 týždne reálne, ak bedes mať šťastie možno aj 3-4 týždne

minenkaa
Dnes o 12:44
@anonym_3b8084

depilacia, zisti si rozdiel. Epiluje sa laserom.

@anonym_3b8084 depilácia je odstraňovanie bez korienku a epilaciab aj s korienkom,cukrová pasta odstraňuje aj s korienkom,je to epilacia a nielen laser

tilly
Dnes o 14:26

Urob si predtým peeling celého tela, nie v ten deň.
Úplne hladká minimálne týždeň, druhý týždeň už to začína pomaly rásť, tretí týždeň je to už taká trošku džungľa, tak ideš znova. Čím dlhšie to budeš robiť, tým menej chlpov a pomalšie ti bude rásť.
Ak chceš mať úplný pokoj, laser