icon

Skúsenosti s cukrovou depiláciou. Odporúčania a rady.

sandri2009
26. aug 2026

Ahojte, máte niektorá skúsenosť s cukrovou depiláciou ? Odporúčali by ste to alebo nie ? Vopred ďakujem za odpovede 🙂

tanyan
•
27. aug 2026

Áno, mám skúsenosti a odporúčam. Pre mňa je to lepšie ako vosk.

sandri2009
autor
•
28. aug 2026
@tanyan

Áno, mám skúsenosti a odporúčam. Pre mňa je to lepšie ako vosk.

@tanyan A môžem vedieť, či si chodíte depilovať aj intímne časti ? To by ma najviac zaujímalo, lebo o to by som hlavne mala záujem, ale trošku sa toho bojím.

anonym_63f844
•
28. aug 2026
@sandri2009

@tanyan A môžem vedieť, či si chodíte depilovať aj intímne časti ? To by ma najviac zaujímalo, lebo o to by som hlavne mala záujem, ale trošku sa toho bojím.

@sandri2009 ja chodim a ti poviem drzim si stred poauvam ruku mam na sebe papierove gatky a pohoda pani zlata depiluje nohy pazuchy vsetko a cele leto pokoj

sandri2009
autor
•
29. aug 2026
@anonym_63f844

@sandri2009 ja chodim a ti poviem drzim si stred poauvam ruku mam na sebe papierove gatky a pohoda pani zlata depiluje nohy pazuchy vsetko a cele leto pokoj

@anonym_63f844 Super, ďakujem 🙂. Lebo mňa hlavne hnevá zarastanie chĺpkov a vyrážky a už neviem, čo použiť 🙈.

anonym_63f844
•
29. aug 2026
@sandri2009

@anonym_63f844 Super, ďakujem 🙂. Lebo mňa hlavne hnevá zarastanie chĺpkov a vyrážky a už neviem, čo použiť 🙈.

@sandri2009 ozaj doporucujem navstivit aspon 1 x salon

anonym_c589f0
•
29. aug 2026

Cukrová depilácia je najlepšie čo môže byt, lepšie ako vosk. Chĺpky nezarastaju, žiadne podráždenie pokožky ani nič. A intímnej depilácie sa nebojte, áno prvýkrát je to stres a strach, ale uvidíte, že si následne poviete, že už dávno ste do toho mali ísť, po depilácii sa budete citit ako superhrdinka 🙂

sandri2009
autor
•
29. aug 2026
@anonym_c589f0

Cukrová depilácia je najlepšie čo môže byt, lepšie ako vosk. Chĺpky nezarastaju, žiadne podráždenie pokožky ani nič. A intímnej depilácie sa nebojte, áno prvýkrát je to stres a strach, ale uvidíte, že si následne poviete, že už dávno ste do toho mali ísť, po depilácii sa budete citit ako superhrdinka 🙂

@anonym_c589f0 Ďakujem krásne 😊. Tak teda pôjdem do toho a vyskúšam to.

tanyan
•
31. aug 2026
@sandri2009

@sandri2009 Áno, chodím vlastne iba na brazil... Netreba sa báť, je to iba momentálna bolesť.