icon

Ako dosiahnuť dlhé a zdravé vlasy?

dqqq
5. mar 2025

Sú toto podľa vás zdravé vlasy? Chcela by som mať dlhé a zdravé vlasy ako sa o nich starať?

Strana
z2
dqqq
autor
5. mar 2025
zojazoja
5. mar 2025

@dqqq však máš dlhé vlasy.

dqqq
autor
5. mar 2025

@zojazoja ale chcela by som ich dlhšie keď ich mam

dqqq
autor
5. mar 2025

@dqqq v zadu tak ich mam tak pod lopatky a chcela by som tak po pas alebo tak. Ale ja keď sa musím ísť dať ostrihať tak musím vlasy ostrihať po ramena alebo tesne pod ramena

martul
5. mar 2025

@dqqq asi nechápem, ale veď si ich teda nestrihaj

dqqq
autor
5. mar 2025

@martul bohužiaľ nemôžem, nemám problém si dat podstrihnut vlasy ale keď sa idem strihať tak moja mama je ze strihať vlasu až po ramena😭

dqqq
autor
5. mar 2025

A sú to zdravé vlasy?

oceanahory
5. mar 2025

@dqqq Pff, aj ja by som chcela mat huste, dlhe vlasy...ale genetika nepusti 😅.
Ty mas pekne, dlhe vlasy a ak ich chces mat po lopatky, tak sa to urcite da docielit, ale bude ta to stat vela financii na pripravky a este viacej casu, idealne sa zverit do ruk odbornikovi v tomto smere.

zobaka
5. mar 2025

mas krasne vlasy

dqqq
autor
5. mar 2025

@oceanahory a aké napríklad výrobky alebo akú značku odporúčate? Ja používam prevažne balea

nynia
5. mar 2025

Podla mna su roztiepene konceky trocha ale z fotky tazko sa to urci, chod do kadernictva a tam ti lepsie poradia ako takto.

oceanahory
5. mar 2025

@dqqq Tak balea zial zazraky nespravi...idealne sa poradit s odbornikom, co navrhuje na tvoj typ vlasov a ako sa one starat. Ja by som ti poradila rozmarinovy olej napr. od Botanica. Podpori rast vlasov aj ich zdravie.

nika_val
5. mar 2025

Vyzerajú suchšie a chýba im lesk. Končeky sú rozštiepené a viacej suché ako zvyšok vlasov.
Ak chceš zdravé vlasy treba kvalitnú kozmetiku bez silikónov, sulfatov a iného bordelu. Treba asi spraviť poctivú rutinu, zaradiť masku, tepelnú ochranu, bezoplachovú starostlivosť
A na rychlejší rast aj toniká a masáže pokožky hlavy (tie ti prekrvia pokožku a to stimuluje korienky k lepšiemu rýchlejšie mu rastu/)

sisska96
5. mar 2025

Podľa mňa máš fajn vlasy. A mamina nech sa nerozhodne za teba že aké dlhé vlasy musíš mať ;)

dqqq
autor
5. mar 2025

Táto fotka je lepšia (tie šaty neriešite, vôbec mi nepasuju tie saty)

glorikarebeka
5. mar 2025

@dqqq vlasy máš pekné, husté len ten strih je divný tie konce vlasov taky nerovný

dqqq
autor
5. mar 2025

@nika_val tak ja používam fluid na vlasy a balzam ma vlasy pre hodvábny lesk. Ono aj závisí aké svetlo je keď sa ráno pred zrkadlom cesem tak je vidno celkom a tiež končeky majú lesk ale slabší, ale keď sa takto fotím tak už vôbec nevidno lesk. Áno keď som bola naposledy u kadernicky tak mi ich tak ostrihala do tak divnejsieho tvaru tak minule mi ich aj trochu s takou akoby britvou ,,oskubala" žeby neboli až také husté

martul
5. mar 2025

@dqqq ja absolútne nechápem, čo si mi odpísala. Chceš dlhé vlasy, keď som ti napísala, že nestrihaj napísala si že bohužiaľ nemôžeš, mama...čo ti nedovolí?

dqqq
autor
5. mar 2025

@martul nedovolí my nestihat sa aj keď ja veľmi nechcem sa strihať ale ona ma objedná ku kadenicke a potom povie ze po ramena ostrihať ma má kaderníčka aj ked idem povedať ze menej ona povie ze po ramena

dqqq
autor
5. mar 2025

@martul nie nedovoli

oceanahory
5. mar 2025

@dqqq Dievcatko, v dobrom ti radim, aby si sa radsej o tomto tvojom probleme porozpravala s mamou. Tu na MK ti dospele zeny mozu poradit hromadu dobrej kozmetiky a perfektne rady, ale zial o tvojich vlasoch rozhoduje tvoja mamina a nie my. Drzim palce a prajem pekny den!

lilith_p
5. mar 2025

@dqqq podľa mňa ich máš pekné husté ale končeky sú polámané a sú matné takže by im trebalo dať výživu aby boli lesklé

zobaka
5. mar 2025

@dqqq porozpravaj sa s mamou, aj mne moja toto robila, ale vyzadovala este horsie na kratko, teraz by som to uz tak nenechala, nikto nema pravo rozhodovat o tvojich vlasoch, cize povedz jej, ze akceptujes jej nazor, ale ty tuzis po dlhych vlasoch a tak sa aj zariadis

pes2014
5. mar 2025

Koľko máš rokov?

lasona
5. mar 2025

Mas 7 rokov že ti mama rozkazuje ze pokiaľ strihat vlasy? Nechápem....poviem ze tak nechcem a hotovo.. a treba kvalitnú profi kozmetiku, sampon z drogerie za 1 euro zázrak neurobí...a aj vitaminy vnútorné...a bohužiaľ nie každému nárastu vlasy dlhe až po pas.. genetika

dqqq
autor
5. mar 2025
dqqq
autor
5. mar 2025

@lasona áno viem tak moja mama ma co si pamätám stále krátke vlasy tak asi preto je také ze aj ja musím mať krátke také aké mam teraz už toto sú na ňu dlhé, ja sa snažím ale čo si ona zaumienil nikto s nou nrpohne

dqqq
autor
5. mar 2025

@oceanahory skúsim ale moja mama pouziva iba šampón takze ona asi nebude v tom veľmi ,,rozpoznaná" tak pokiaľ nebude stáť na vlasy jeden olej 50€ a použijem ho za 2 mesiace ta viem si tie veci aj sama pokupit

martul
5. mar 2025

@dqqq koľko máš rokov, keď ti mama rozkazuje ako sa máš dať ostrihať?
Veď povedz nejdem a hotovo.

zobaka
5. mar 2025

@dqqq je na case jej ukazat hranice, aby si potom ako dospela nemusela chodit k psychologovi

Strana
z2