Ako dosiahnuť dlhé a zdravé vlasy?
Sú toto podľa vás zdravé vlasy? Chcela by som mať dlhé a zdravé vlasy ako sa o nich starať?

A sú to zdravé vlasy?
@dqqq Pff, aj ja by som chcela mat huste, dlhe vlasy...ale genetika nepusti 😅.
Ty mas pekne, dlhe vlasy a ak ich chces mat po lopatky, tak sa to urcite da docielit, ale bude ta to stat vela financii na pripravky a este viacej casu, idealne sa zverit do ruk odbornikovi v tomto smere.
mas krasne vlasy
@oceanahory a aké napríklad výrobky alebo akú značku odporúčate? Ja používam prevažne balea
Podla mna su roztiepene konceky trocha ale z fotky tazko sa to urci, chod do kadernictva a tam ti lepsie poradia ako takto.
@dqqq Tak balea zial zazraky nespravi...idealne sa poradit s odbornikom, co navrhuje na tvoj typ vlasov a ako sa one starat. Ja by som ti poradila rozmarinovy olej napr. od Botanica. Podpori rast vlasov aj ich zdravie.
Vyzerajú suchšie a chýba im lesk. Končeky sú rozštiepené a viacej suché ako zvyšok vlasov.
Ak chceš zdravé vlasy treba kvalitnú kozmetiku bez silikónov, sulfatov a iného bordelu. Treba asi spraviť poctivú rutinu, zaradiť masku, tepelnú ochranu, bezoplachovú starostlivosť
A na rychlejší rast aj toniká a masáže pokožky hlavy (tie ti prekrvia pokožku a to stimuluje korienky k lepšiemu rýchlejšie mu rastu/)
Podľa mňa máš fajn vlasy. A mamina nech sa nerozhodne za teba že aké dlhé vlasy musíš mať ;)
@dqqq vlasy máš pekné, husté len ten strih je divný tie konce vlasov taky nerovný
@nika_val tak ja používam fluid na vlasy a balzam ma vlasy pre hodvábny lesk. Ono aj závisí aké svetlo je keď sa ráno pred zrkadlom cesem tak je vidno celkom a tiež končeky majú lesk ale slabší, ale keď sa takto fotím tak už vôbec nevidno lesk. Áno keď som bola naposledy u kadernicky tak mi ich tak ostrihala do tak divnejsieho tvaru tak minule mi ich aj trochu s takou akoby britvou ,,oskubala" žeby neboli až také husté
@dqqq Dievcatko, v dobrom ti radim, aby si sa radsej o tomto tvojom probleme porozpravala s mamou. Tu na MK ti dospele zeny mozu poradit hromadu dobrej kozmetiky a perfektne rady, ale zial o tvojich vlasoch rozhoduje tvoja mamina a nie my. Drzim palce a prajem pekny den!
Koľko máš rokov?
Mas 7 rokov že ti mama rozkazuje ze pokiaľ strihat vlasy? Nechápem....poviem ze tak nechcem a hotovo.. a treba kvalitnú profi kozmetiku, sampon z drogerie za 1 euro zázrak neurobí...a aj vitaminy vnútorné...a bohužiaľ nie každému nárastu vlasy dlhe až po pas.. genetika
@oceanahory skúsim ale moja mama pouziva iba šampón takze ona asi nebude v tom veľmi ,,rozpoznaná" tak pokiaľ nebude stáť na vlasy jeden olej 50€ a použijem ho za 2 mesiace ta viem si tie veci aj sama pokupit