Ako dosiahnuť efekt pravidelného samoopaľovania?
Ahojte, robi to niektora? Teda kazdy tyzden/kazde 2?
Ja sa pravidelne opalujem cez leto, ale mam vela znamienok, vela som uz aj odstranila, ale na slnku sa mi uz nechce byt, a hladam alternativa...
@ss1908 lebo sa mi to cez leto takto paci. Vies aj k otazke, ci nie?
A k téme, keď nastane čas sukni a šiat bez siloniek, používam samoopalovaci krém, ale nie pravidelne, tak raz za tri týždne
Mam také obdobia za mňa veľmi dobrý samopalovak je znacka Biobaza vyskúšala som kadečo ale tento sprej je super. Aj kamošky ho začali používať. A na tvár drops od Garnier primiešam na noc do krému. Teraz som ako mŕtvola ale už mi začne sezóna 😄
Za mňa samoopalovanie bolo cele zle. Pekná som bola den/dva. Možno som mala šťastie na zle produkty, ale mala som aj penu aj krém.. Fsrbilo mi to oblečenie a keď sa holis, zíde do dole a mala som fľaky všade.
Rozmýšľala som aj nad cukrovým nastrekom ale bojím sa, že to bude ako keď som sa natierala sama. Za mňa jedine solarko, aj keď viem ze je mnoho ľudí proti.
Vsak oki ja som sa normalne spytala. ja sa cez leto tiez opalujem ale naco samoopalovaky a solarko?
@ariannazara koľko ti vydrží?Nerobia sa po ňom fľaky?
@ss1908 samoopalovaky preto, lebo opaľovanie nie je zdravé
Ja cez leto používam iba samoopalovaky tak 2x do týždňa...mňa by zaujímalo či niekto použil samoopalovaky pred dovolenkou?Pretože sa chystáme na dovolenku,nechcem tam ísť bledá no bojím sa použiť samoopalovaky aby som tam potom nebola celá flakata keďže sa budem kúpať aj v mori....máte s tým skúsenosť?
ja sa chytam na cukrovy nastrek ako sa otepli, stale som zavreta v kancli a nemam chut byt bleda pol leta
Kocky, diky. Nasla som znacku fake bake, je to drahsia zalezitost, ale dost ho ospevuju. Financne by som aj to potiahla, len ci to nie je otrava. 5 - 6 hodin cakat. 🥲
Skus a daj vediet
Ja sa s kludom vrátim po 3 týždňoch pri mori biela
@ariannazara off topic, ale máš perfektnú postavu 👍

Mna toto vzdy zaujimalo ze preco chcu byt zeny tmavsie? Ake to ma vyhody?