icon

Ako dosiahnuť hladkú pleť bez rozšírených pórov?

Včera o 07:18

Ahojte.ja som už zúfalá,vyskúšala som niekoľko podklad.báz,make upov a po všetkom moja tvár vyzerá takto,len mi to zvýrazňuje póry.co ešte skúsiť?alebo kde robím chybu?

Strana
z2
autor
Dnes o 07:12
@anonym_e84b8a

@anonym_autor
Áno, odporúčam CO2 frakčný laser, podľa typu pleti zhodnotia koľko sedení treba

@anonym_e84b8a ako dlho si po zákroku?ono po čase to bude asi treba zopakovať,však?

autor
Dnes o 07:14
@anonym_b1372b

@anonym_autor ten make up loreal je hrozný. Kup si Estee Lauder a uvidis rozdiel

@anonym_b1372b vďaka za tip,dám si ho na zoznam,ale až keď miniem tento.nechcem ďalšie prachy vyhadzovať.skoda že je problém sa dostať ku vzorkam makeupov

autor
Dnes o 07:42
@biba_18

@biba_18 jaj🤦,som na prd pozerala.a aj každé ráno cistis trojkrokovo?

biba_18
Dnes o 07:53
@anonym_autor

@biba_18 jaj🤦,som na prd pozerala.a aj každé ráno cistis trojkrokovo?

@anonym_autor ráno len tonikum, keď som ešte aj čistila, veľmi mi vysušovalo pleť…
teraz som vo fáze pleti, keď už vôbec makeup nepotrebujem, používam iba bb krémy na zjednotenie pleti alebo keď makeup, tak úplne ľahučké fluidy…

autor
Dnes o 07:59
@biba_18

@anonym_autor ráno len tonikum, keď som ešte aj čistila, veľmi mi vysušovalo pleť…
teraz som vo fáze pleti, keď už vôbec makeup nepotrebujem, používam iba bb krémy na zjednotenie pleti alebo keď makeup, tak úplne ľahučké fluidy…

@biba_18 tak to máš super.skusim teda ešte túto cestu,lebo ja som začala len nedávno sa viac starať,doteraz som sa len umyla a krém,aj to len raz za čas keď som cítila že nám napnutu pleť.

biba_18
Dnes o 08:53
@anonym_autor

@biba_18 tak to máš super.skusim teda ešte túto cestu,lebo ja som začala len nedávno sa viac starať,doteraz som sa len umyla a krém,aj to len raz za čas keď som cítila že nám napnutu pleť.

@anonym_autor chce to konzistentnosť… a čo sa týka sonických kefiek - nemusíš kupovať foreo, je kopec lacnejších, aj na vinted - normálne reálne mám skúsenosť keď mi to kamošky povedali že mám žiarivú pleť, že si to všimli a že čo robím…

Strana
z2