icon

Ako dosiahnuť hnedé opálenie bez spálenia?

ema225
21. jún 2026

Dobrý deň prosím o Radu niejaky Krém na hnedé opálenie ? Nakoľko mám hlúpy pigment že sa spálim a hneď na to vyblednem.. alebo nijaké odporúčania ?😊

anonym_fa31e1
21. jún 2026

@ema225 ak máš blbý pigment ako píšeš, netráp svoju pokožku. Ako sa môžeš spáliť? Rozumný človek sa nikdy nespáli. Ani ak býva pri mori 🤷‍♀️

anonym_e2e54b
21. jún 2026
@anonym_fa31e1

@ema225 ak máš blbý pigment ako píšeš, netráp svoju pokožku. Ako sa môžeš spáliť? Rozumný človek sa nikdy nespáli. Ani ak býva pri mori 🤷‍♀️

@anonym_fa31e1 autorka je asi bledší typ, stačí jej aj málo na slnku a je červená - spálená. Mama s jedným súrodencom to tak mali.

anonym_99b2d8
21. jún 2026

Určite take kramy sú, alw treba si uvedomiť, že ak máš raz bledý typ pokožky tak proste to sa normálne zmeniť nedá
Môžeš si kúpiť krém, ale uvedom si, že to nebude zmes byliniek ale kopa chemie a bordelu, ktorý tvoje telo nepotrebuje

anonym_fde0e1
21. jún 2026

@ema225 nemáš blbý pigment len sa o neho nevieš starať. Treba si dať pred pobytom na slnku spf 50. Nebyť na priamom slnku príliš dlho a opakovane sa natierať. Každý sa ošúpe keď sa spáli na slnku, aj hnedý pigment.

motylik2559
21. jún 2026

@ema225 Ahoj, urcite to nesil, ak si bielokozec🙂 Ked budes nasilu pokusat si viac uskodis. Znama tiez bielokozec sa tiez rychlo spali- skusala aj tie samoopalovaky a kadeco a mala po nich flaky na pokozke, lebo jej to zle zareagovalo, ked isla na slnko. Taktiez co sa opalovania tyka, davala si 50spf a napriek tomu ostala cervena a zial neskor jej zistili rakovinove znamienko- najprv jej slnko spalilo mala tam flak okolo znamienka a neskor sa jej zacalo menit. Takze prijmi sa radsej taku aka si a neriskuj hlupo a nezmyselne, nestoji ti to za to.

liusa82
21. jún 2026

ja mám momentálne australian gold 30 tku s bronzerom ale mávaju aj 50 tku opalovacie mlieko ja mám ten v spreji.Neviem si vynachváliť a tiež som bledokožec.Ale ja použivam tak tyždeň,skôr dva pred slnenim betakaroten plus počas celého leta a aj krátko po ňom a som celé leto pekne opálena.Hladaj teda opalovacie mlieka čo maju vysoky faktor a zároveň sú s bronzermi síce ten sa dá dostať aj osobitne ale ja si radšej dávam takto ako na seba pchať a vrstviť x vecí.A dobrý ale lacnejší variant je aj vivaco opalovacie maslo argan bronz oil.Tiež po ňom rýchlo a pekne zhedneš a majú rôzne faktory aj vyššie

anonym_e3c8c8
21. jún 2026

@ema225 kúp si 50 a neopaluj sa. Pre 2 týždňové opálenie to naozaj nestojí za flambovanie pokožky. Myslela som, že v roku 2026 už to budeme vedieť. 🙂

anonym_89d82f
21. jún 2026

@ema225 az tak velmi potrebujete byt opalene, nie je to chore? Troska sebavedomia zeny. Kolke skoncia smutne s melanomom za par rokov. Davajte si pozor, hneda koza nie je vsetko...aj ked je leto a biela a modra super vyzeraju, chapem !

stanislavicenka
21. jún 2026
@anonym_89d82f

@ema225 az tak velmi potrebujete byt opalene, nie je to chore? Troska sebavedomia zeny. Kolke skoncia smutne s melanomom za par rokov. Davajte si pozor, hneda koza nie je vsetko...aj ked je leto a biela a modra super vyzeraju, chapem !

@anonym_89d82f tiez nad tym premyslam. Celorocne sa natieram 50tkou. Neopalujem sa vobec. Mys em fakt divne, cpeme sa na slnko, nech sme rkasne a nasledne riesime vrasky. To je pchat sa keksami a umyvat si zuby🤦‍♀️

anonym_ef1621
21. jún 2026

@ema225 chod radšej na nástrek

anonym_bab2ee
21. jún 2026

jaj zeny lenze autorka si sem jasne prisla po radu, co na rychlejsie opalenie a vy tu zase splietate nevyziadane rady mimo temu no ved ako vzdy a vsade na mk klasika.Ak k tomu nemate co povedat,na co sem pisete?No tak sa neopalujte pane boze.Keby na to takto myslim nerobim nic len chodim po kanaloch a uzavretych priestoroch aby sa mi nahodou nic nestalo.A este aj tam by sa stalo. Ako keby ste nechapali pisanemu textu alebo co.Zahrabte sa dakde pod zem a mate pokoj a najlepsie ani z domu nechodte len vas potom nespali a neumriete na rakovinu koze ale vas moze doma nieco zavalit alebo budete mat iny typ smrtelneho urazu ked uz to takto prirovnavame.Ked sa ti ma zle stat,stane sa vsade amen 🙏a tych,co sa radi opaluju a kupu nechajte na pokoji ked vam sa paci pocas leta byt ako chora biela krieda vas problem

anonym_ef1621
21. jún 2026
@anonym_bab2ee

jaj zeny lenze autorka si sem jasne prisla po radu, co na rychlejsie opalenie a vy tu zase splietate nevyziadane rady mimo temu no ved ako vzdy a vsade na mk klasika.Ak k tomu nemate co povedat,na co sem pisete?No tak sa neopalujte pane boze.Keby na to takto myslim nerobim nic len chodim po kanaloch a uzavretych priestoroch aby sa mi nahodou nic nestalo.A este aj tam by sa stalo. Ako keby ste nechapali pisanemu textu alebo co.Zahrabte sa dakde pod zem a mate pokoj a najlepsie ani z domu nechodte len vas potom nespali a neumriete na rakovinu koze ale vas moze doma nieco zavalit alebo budete mat iny typ smrtelneho urazu ked uz to takto prirovnavame.Ked sa ti ma zle stat,stane sa vsade amen 🙏a tych,co sa radi opaluju a kupu nechajte na pokoji ked vam sa paci pocas leta byt ako chora biela krieda vas problem

@anonym_bab2ee tak najlepšie podľa popisu autorky a hlavne najrýchlejšie “opálenie”bude nástrek. Pokiaľ sa hneď spáli, nebude nikdy pekne hnedá.

motylik2559
21. jún 2026
@anonym_bab2ee

@anonym_bab2ee A ty si dala autorke tymto svojim monologom aku cennu radu?🤷‍♀️😄

anonym_bab2ee
21. jún 2026
@anonym_ef1621

@anonym_bab2ee tak najlepšie podľa popisu autorky a hlavne najrýchlejšie “opálenie”bude nástrek. Pokiaľ sa hneď spáli, nebude nikdy pekne hnedá.

@anonym_ef1621 to som nepovedala.Samozrejme ze aj opalovat sa treba s rozumom a postupne.Ale co tu niektore splietaju katastrofa.Az na par normalnych odpovedi k teme ostatne od veci.Na co autorka ani nie je zvedava a vie to aj bez nich.Len proste museli prist nieco napisat.Tieto osoby sa asi velmi nudia

ema225
autor
21. jún 2026
@liusa82

ja mám momentálne australian gold 30 tku s bronzerom ale mávaju aj 50 tku opalovacie mlieko ja mám ten v spreji.Neviem si vynachváliť a tiež som bledokožec.Ale ja použivam tak tyždeň,skôr dva pred slnenim betakaroten plus počas celého leta a aj krátko po ňom a som celé leto pekne opálena.Hladaj teda opalovacie mlieka čo maju vysoky faktor a zároveň sú s bronzermi síce ten sa dá dostať aj osobitne ale ja si radšej dávam takto ako na seba pchať a vrstviť x vecí.A dobrý ale lacnejší variant je aj vivaco opalovacie maslo argan bronz oil.Tiež po ňom rýchlo a pekne zhedneš a majú rôzne faktory aj vyššie

@liusa82 a mozte mi povedať ktorý betakaroten ?

katkazatka
21. jún 2026

Je to typom pokožky a pigmentom. To neovplyvnis nijako, mám presne to isté. Najprv červená ako rak, potom sa pár dní šúpem a o týždeň som biela. Kamarátka ide na dve hodiny pod slnko a je krásne sneda a opaľujeme sa tým istým kremom.

ema225
autor
21. jún 2026
@anonym_bab2ee

@anonym_bab2ee výstižne napísané 👌 , To sú Taký Bio Ľudia ..

anonym_fa31e1
21. jún 2026
@anonym_e2e54b

@anonym_fa31e1 autorka je asi bledší typ, stačí jej aj málo na slnku a je červená - spálená. Mama s jedným súrodencom to tak mali.

@anonym_e2e54b však práve. Ak je bledý typ, nejdem sa spáliť, či čomu nerozumieš?

anonym_fa31e1
21. jún 2026
@anonym_fde0e1

@ema225 nemáš blbý pigment len sa o neho nevieš starať. Treba si dať pred pobytom na slnku spf 50. Nebyť na priamom slnku príliš dlho a opakovane sa natierať. Každý sa ošúpe keď sa spáli na slnku, aj hnedý pigment.

@anonym_fde0e1 nie je pravda. Žijem pri mori a nikdy som sa nespálila, nezlùpala z kože. Správam sa len zodpovedne k svojej pokožke a.zdraviu

liusa82
21. jún 2026
@ema225

@liusa82 a mozte mi povedať ktorý betakaroten ?

@ema225 ja mám gs betakaroten gold 15mg ten je silnejší lebo je aj 6mg ale ten je slabši.A dobrý je ževraj aj vitar super betakaroten ale ten som osobne ešte neskúšala aj tu na mk si ho ženy chválili

anonym_f772ca
22. jún 2026

Momentálne mám astrid olej SPF 6 a som pekne hnedá

minesasubu
22. jún 2026

Ja som ten tip čo je biely alebo červený ako paprika takže už pár rokov si dávam pred sezonou betakarotén cca 2-3 mesiace ptm sa natieram 50 a ked mi skončí prvá fáza začervenania tak si dám 20-30 faktor a vydrží mi to dlho a samozrejme krém po opalovaní