icon

Ako dosiahnuť krásne opálenie nôh v soláriu?

19. jún 2025

Prosim poradte, ako ist do solaria aby mi opalilo nohy. Vrch uz mam pekny, chcem iba lahke opalenie ale vrch uz nechcem. Preco mi vobec nechyta nohy? Este som rozmyslala ze si vrch prikryjem tricko alebo neviem a pojdem opakovane na nohy. A dalsia otazka, tie kremy byroko na pekne opalenie

gabriela2952
19. jún 2025

Len ma zaujímajú odpovede

zrncita
19. jún 2025

nohy fakt opaluju najpomalsie, je to uplne bezne. koza na nohach je hrubsia, ma menej pigmentu a horsie tam prudi krv, takze aj v solarku sa tam opaluje pomalsie ako napr. dekolt alebo ramena. uplne super je predtym si spravit peeling a na nohy dat nejaky jemne opalovaci krem, co podporuje zhnednutie. opalovanie ide potom trochu rychlejsie a rovnomernejsie. 🙂

standusina
19. jún 2025

Ano, len zakryt trickom vrch a chodit len na nohy. Nic ine sa veru poradit neda. 🙂

anavixy
19. jún 2025

Preco neskusis radsej zdrave opalenie - samoopalovaci krem? Dnes uz su take kvalitne, vonave, neflakujuce..

bielasovicka
19. jún 2025

A čo tak sa opaľovať na slnku v záhrade, pri vode? 😉

cukroska
19. jún 2025

To zaujíma aj mňa.Ja môžem byť mesiace vonku celé dni aj pri mori a všade opálená a nohy skoro biele. Celé dni holé nohy a absolútne mi nechytá.Alebo len trochu.

cukroska
19. jún 2025
@anavixy

Preco neskusis radsej zdrave opalenie - samoopalovaci krem? Dnes uz su take kvalitne, vonave, neflakujuce..

@anavixy Haha to musím robiť aj ja občas.Ked už mám taký pekný jemný základ, nakydám samoopalovák aby mi nohy nesvieti pri ostatných častiach tela 😅🤣🤣
A ja keď vidím ako poniektoré majú také krásne snedé nohy rovnomerne opálené iba tíško závidím.

anavixy
20. jún 2025
@cukroska

@anavixy Haha to musím robiť aj ja občas.Ked už mám taký pekný jemný základ, nakydám samoopalovák aby mi nohy nesvieti pri ostatných častiach tela 😅🤣🤣
A ja keď vidím ako poniektoré majú také krásne snedé nohy rovnomerne opálené iba tíško závidím.

@cukroska ja by som potrebovala chodila- priehlavky, lebo vkuse tenisky mam a nohy hole a teraz ked si chcem dat slapky a pozriem na tie nohy 😱😂

cukroska
20. jún 2025
@anavixy

@cukroska ja by som potrebovala chodila- priehlavky, lebo vkuse tenisky mam a nohy hole a teraz ked si chcem dat slapky a pozriem na tie nohy 😱😂

@anavixy 🤣🤣🤣