Ako dosiahnuť prirodzené kučery bez trvalej?
Zdravím chcela by som sa spýtať (ak je tu nejaká kaderníčka)
Je možné vytvoriť kučery ako na fotke bez použitia trvaly ale nejakou kurou aby trvali čo najdlhšie?(Pol roka alebo viac )
Chcela by som kučery ktoré sú od hlavy, ale nie tvrdé → skôr „rozbité“ a prirodzené ,žiadny „helma efekt“ ani nafúknuté konce
objem rovnomerne rozložený, nie len dole
Ďakujem
Ak tvoje vlasy maju tendeciu sa trochu vlnit (stacat), tak si skus pozriet techniku curly-girl.
Ale je to na dlho (prve lespie viditelne vysledky az po cca pol roku), vysledky nemusia byt uspokojive, a cim su vlasy menej nachylne na kuceravenie, tym viac prace s udrziavanim (po kazdom umyti).
Pre niektory typ vlasov to bez chemie nepojde.
@anonym_autor Ja si občas natáčam na slamky a jecto pecka. Aspoň u mňa. Mám dlhé husté vlasy a vždy mi to všetci chvália, že kde mi to robili sa pýtajú 😀
@anonym_autor trvalú na veľké natáčky, alebo pravidelne natáčať opaskom so županu pozri na IG, ja používam papiloty na noc, alebo žehličku
@anonym_autor Ja si občas natáčam na slamky a jecto pecka. Aspoň u mňa. Mám dlhé husté vlasy a vždy mi to všetci chvália, že kde mi to robili sa pýtajú 😀
@anonym_73cb24 na ake slamky? To som este nepocula
@anonym_73cb24 na ake slamky? To som este nepocula
@anonym_e2469e Nieee? To je úplne stará známa vec. S ktorých pijeme. Klasické nie papierové.
@anonym_e2469e Nieee? To je úplne stará známa vec. S ktorých pijeme. Klasické nie papierové.
@anonym_73cb24 prepáč, ja nerozumiem. Ako na slamky
@anonym_73cb24 prepáč, ja nerozumiem. Ako na slamky
@anonym_6bafd1 Riadne natočiť malé pramienky na,slamku a slamku zviazať anu držalo. Ja som si zvykla dávať na noc. Neboli to spať v tom ako niektoré natacky. Ja to poznám, keď ešte nebol ani internet a nebolo toľko druhov nátačiek. Kučery sú perfektné ako majú čermošky 😀
A AI ti čo povedala? ked si si už fotku vygenerovala 😎

Ked mas rovne, kucerave bez chcemie mat nebudes.