icon

Ako efektívne holiť jemné chĺpky na tvári?

16. mar 2024

Dobry den, dievcata tie ktore si holite aj jemne chlpky na tvari, tak co pouzivate?
Dakujem.

PS:na blbe komentare nie som zvedava 😀

lucia13022023
•
16. mar 2024

Mamina používa taky strojček z dm, tuším od balei, bledoruzovi je a stal 10eur cca. Pochvaľuje si to.

autor
•
16. mar 2024

@lucia13022023 dakujem. Pozriem. Ja ich mam bleducke hlavne na licach. A ked si dam make up, tak to “vidiet” a zacina mi to prekazat 😅

caroline_
•
16. mar 2024

Klasickou ziletkou, ale na sucho.. Robím to tak uz roky a žiadny problem

majamat
•
16. mar 2024

ja klasickou ziletkou, mam aj tou zrezavaciu ziletku,a le teda ta spicka na konci je akasi ostra a vecne sa s nou poskriabem.

biglovemom
•
16. mar 2024

Mam pri usoch blondave ,kadernicka mi to stale oholi😂 uz aj ja sem tam

autor
•
16. mar 2024

Oki dakujem. Skusim to teda klasickou ziletkou 💪

koniarova
•
16. mar 2024

Mne to kozmetička depiluje.

autor
•
16. mar 2024

@koniarova ja si depilujem nad hornou perou. Ale toto su fakt take jemnucke, ze ich ani nevidiet. Iba ked si dam make up a puder. Ja ich vidim a zacali ma rozculovat 🤨

koniarova
•
16. mar 2024

Ja mám presne také isté. Vidím ich len keď si dám púder. Mne to robí presne ako píšeš,keď mi urobí nad perou.

autor
•
16. mar 2024

@koniarova jo. Idem buduci mesiac na kozmetiku, tak sa jej na to spytam

nikpa
•
16. mar 2024

Dávala som si chĺpky nad hornou perou odstranovat laserom asi pred 15 rokmi a až cca pred pol rokom som si všimla, že mi tam opäť začína niečo jemné rašit. Je to síce drahšia investícia ako žiletky ale keďže výsledok drží toľké roky a bez akejkoľvek údržby, bez debaty je to najlepši spôsob. Ja sa chystám zase...

danica2711
•
16. mar 2024

kamarátka má nad hornou perou jemné chĺpky, používa na to krém na odstraňovanie chĺpkov od Avonu, je spokojná

erika1991
•
2. jún 2025

Žienky ja mám úplne jemne priesvitné chĺpky na tvári. Rozmýšľam si ich oholiť. Nenarastie mi potom tmavšie? Dakujem

lenka_da
•
2. jún 2025

Damsky elektricky holiaci strojcek philips, spokojnost.