Ako efektívne zväčšiť pery doma?
Ahojte, existuje nejaky balzam, maska, co moze trochu zvacsit opticky pery? Nasla som taketo, ma niekto odskusane, alebo nejake ine overene?
ale ved to nie je velky rozdiel teda ak mas podobne ako ma fotke pred a chces fotku po podla mna zbytocne ale o ukaz ake mas pery.Podla mna to tam bude ze raz si das malo,ok ale tusim ta koza sa aj vytaha,natiahne a potom musis dopichovat stale a noe vdzdy rovnako,podla mna tie baby toez nechceli take velke ale postuone a rokmi si ich tak znicili.Ze mozno stale pichaju 0,5 ale rokmi je to natiahnute a vyEra to neprirodzene.
a ajo pises tie vrasky ti zdvihne a podla nespwkuluja ak pises ze mas plne pery rak co ti to pomoze?Ne udes krajsia a ani ina,chaoes
Mojej sestre sa huba zvacsi o x cisiel pri tej najmensej mokka lyzicke medu... Vzdy si z nej robim srandu ze ine za toto platia nemale peniaze a ona sa este aj stazuje 🤷♀️🤷♀️🤷♀️

Pocuj tie kacacie huby maju tie dievcata preto lebo to chcu...solidny doktor ti spravi co chces...mne chybal objem v kutikoch, tak tukla len tam, rozdiel evidentny bez zobaku...uz nechodim lebo nie som ochotna znasat tu bolest, strasne mi to vadi, ale urcite radsej stovka raz za rok ako kopec penazi na "zazracne produkty" a furt nebyt spokojny