icon

Ako máte schovanú kozmetiku pred deťmi?

29. aug 2025

Prosím vás ako máte schovanú drogériu v kúpeľni, hlavne krémy a tak, pred deťmi? Pýtam sa tých, ktoré majú spekulantske deti a berú to do rúk. Ďakujem

kacena4
29. aug 2025

vzdy mali nastavene hranice co mozu a co nie

anonym_e09354
29. aug 2025

Bojujem s tým ale rozhodla som sa všetko pobrat a mat to v robote v skrinke. Dohovory nepomáhali. Nemám veľa dekoratívnej kozmetiky to budem nosiť v kabelke a zvyšok co používam menej často si odnesiem a už. Nejde po dobrom pôjde inak. Nervy mam len jedny

autor
29. aug 2025
@anonym_e09354

Bojujem s tým ale rozhodla som sa všetko pobrat a mat to v robote v skrinke. Dohovory nepomáhali. Nemám veľa dekoratívnej kozmetiky to budem nosiť v kabelke a zvyšok co používam menej často si odnesiem a už. Nejde po dobrom pôjde inak. Nervy mam len jedny

@anonym_e09354 ja do roboty nechodím, čiže to potrebujem doma nejako zabezpečiť. Tiež nemám veľa kozmetiky, ale hlavne čo je stále vonku a neviem kam mám dať, sú mydlá na ruky, krémy na telo. Neviem ani kam by som dala nejakú ďalšiu skrinku, ktorá by sa dala zamknúť. Verím, že toto obdobie nebude dlho trvať, ale je to ťažké obdobie

anonym_ecdeec
29. aug 2025

Hlavne maj riadne zamknuté čistiace prostriedky a chemikálie.

vladuska20
29. aug 2025

Ziadno,a to mam maleho vkuse v kupelke.Pusta si vodu a stale umyva ruky.Ostatne nic neberie do ruk,a aj ked boli pokusy,zobrala povedala nono a vedel.Cize ide do kupelne ale len sa zabava s vodou.Ma vyse 2 a pol roka.

autor
29. aug 2025
@anonym_ecdeec

Hlavne maj riadne zamknuté čistiace prostriedky a chemikálie.

@anonym_ecdeec to mám

x_mery_x
29. aug 2025

Zatvaram kupelku, nema do nej pristup iba ked sa ide kupat, ale to sleduje vodu. A sufliky su tazke a na skrinku nedociahne.

danica2711
29. aug 2025

moje deti našťastie moja kozmetika nezaujímala, ja som ju (na začiatku spoločného života) musela schovávať pred mojím mužom, lebo ten si bol schopný natrieť ruky mojím najdrahším krémom...

ivangeline
29. aug 2025

Chvalabohu, nebolo veľa pokusov. Avšak som všímavá a dávam si pozor. Veci sú vysoko na poličke.

galganka
29. aug 2025

Vysvetlila som im, ktorý krém je na čo. A majú aj svoje. 🤷‍♀️ A do troch rokov na moju poličku nedočiahli.

andrejka1974
29. aug 2025

@anonym_autor nemám to v kúpeľni ale v skrinke tam kde nedosiahnu alebo na vhladnicke proste vysoko aby to deti nedosiahli

autor
29. aug 2025

No to je to, že bohužiaľ nemáme takú poličku ani nič také v kúpeľni kam by sa nedostala. Chodí sa sama vycikať, ale už asi budem musieť teda chodiť s ňou. Lebo dnes objavila gél jeden a celý ho behom chvíľky rozotrela po umývadle a čo je najhoršie, že aj po sebe a podarilo sa jej to dať aj do očí

euka210
29. aug 2025

@anonym_autor vsetko hore, mimo dosahu

tianna
31. aug 2025
@anonym_autor

No to je to, že bohužiaľ nemáme takú poličku ani nič také v kúpeľni kam by sa nedostala. Chodí sa sama vycikať, ale už asi budem musieť teda chodiť s ňou. Lebo dnes objavila gél jeden a celý ho behom chvíľky rozotrela po umývadle a čo je najhoršie, že aj po sebe a podarilo sa jej to dať aj do očí

@anonym_autor treba chodiť s ňou. A problém máš vyriešený 🙂

galganka
31. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak, keď chodí sama na záchod, tak to nebude bábätko. Nevidím prekážku v tom, vysvetliť jej, na čo ktorý krém je, nechať ju s nejakým neškodným sa napatlať, vysvetliť, ktorý a preco je iba mamin, kúpiť nejaký jej vlastný... 🤷‍♀️

viera012345
31. aug 2025

@anonym_autor V časoch, keď bol syn malý, stačilo veci, ktoré som nechcela,aby nimi manipuloval, zamknúť alebo dať do väčšej výšky/napr.lieky, ktoré som užívala denne, boli v košíku na vrchu kuchynskej linky... čistiace prostriedky zamknuté... šampón, sprchác v rohovej políci nad vaňou,kde sa nedostal... kuchynské nože v kuchynskej skrinke na najvyššej políci.Na umývadle bolo len tekuté mydlo,aj to len do cca tretiny naplnené, že keby bol extrémne čistotny, tak nech nevybabre celý dávkovač

butterfly14
3. sep 2025

Daj detskú zabranu na šuplík, skrinku