icon

Ako napraviť červenkastý odtieň pudrového obočia?

24. mar 2026

Ahojte, dala som si pudrove obočie na začiatku decembra, robila mi odvtedy už 3krat korekcia, posledne konkrétne koli takému cervenkastemu odtieňu. No stále ta moja farba je taka zvláštna do červena .. keď si to už môj chlap všimol na dennom svetle vonku tak to už je čo povedať. Trápi má to keďže to obocie nieje na mesiac 😏 povedala že mi urobí znovu korekciu a upraví tu farbu no ja sa bojim že už to bude moc na mna tmavé , už teraz mi to miestami príde moc take umele … a neviem či je vôbec šanca ten odtieň napraviť bez toho ab sa to zvýraznilo 🧐

anonym_066fef
24. mar 2026

@anonym_autor to ma mrzí, je to jedno z najneprirodzenejších obočí vôbec. Prečo si sa rozhodla pre túto metódu?

sissy27
24. mar 2026

@anonym_autor nie je sanca napravit odtien tym, ze na to da dalsiu vrstvu farby a este k tomu 3x za tri mesiace. Nechaj to zahojit, daj si to odstranit a najdi si normalneho pmu artistu.

anonym_ba4371
25. mar 2026
@anonym_066fef

@anonym_autor to ma mrzí, je to jedno z najneprirodzenejších obočí vôbec. Prečo si sa rozhodla pre túto metódu?

@anonym_066fef asi sa jej páčila nie? Každému sa páči niečo iné. Farba s pudrovou metódou nič nemá. Poznám kopec žien, ktoré ju majú a obočie ma normálnu farbu.

autor
25. mar 2026
@sissy27

@anonym_autor nie je sanca napravit odtien tym, ze na to da dalsiu vrstvu farby a este k tomu 3x za tri mesiace. Nechaj to zahojit, daj si to odstranit a najdi si normalneho pmu artistu.

@sissy27 viete mi prosím povedať či odstrániť si to je zdĺhavé a drahé ?

sissy27
25. mar 2026
@anonym_autor

@sissy27 viete mi prosím povedať či odstrániť si to je zdĺhavé a drahé ?

@anonym_autor samotny zakrok je mozno 2-3minuty, ani to nie, ale tak k tomu vysvetlenie, vyplnit formular atd - rataj pol hodinky. Cena za sedenie je individualna, od 30€, ja som platila 80€. Pocet sedeni je individualny, ja som bola na 1 a mam tak 70% stareho tetovania prec, chcem ist este na jedno. Ale odstup by mal byt niekolko tyzdnov, takisto potom kym pojdes na nove tetovanie. Takze cely ten proces je trosku zdlhavy, ale su veci, ktore netreba zbytocne uponahlat.

autor
27. mar 2026

Takýto odtieň mám obe obočia 😏 ja živo to je ešte výraznejšie červene

sissy27
27. mar 2026
@anonym_autor

Takýto odtieň mám obe obočia 😏 ja živo to je ešte výraznejšie červene

@anonym_autor prepac, ale to je hrozna praca ☹️ ta co ti to robila, by si mala hladat iny job, idealne taky, kde nebude ublizovat druhym a zaplatit ti aj to odstranenie. Na zaklade coho si si ju vybrala?

autor
27. mar 2026
@sissy27

@anonym_autor prepac, ale to je hrozna praca ☹️ ta co ti to robila, by si mala hladat iny job, idealne taky, kde nebude ublizovat druhym a zaplatit ti aj to odstranenie. Na zaklade coho si si ju vybrala?

@sissy27 chodím k nej na mihalnice a teda som jej tak nejako doverovala … akoze tvar sa mi páči ale ten odtieň 😏
Viem že sú u nás aj lepšie , ale teda 250€ som nemala na obočie 🥺

sissy27
28. mar 2026
@anonym_autor

@sissy27 chodím k nej na mihalnice a teda som jej tak nejako doverovala … akoze tvar sa mi páči ale ten odtieň 😏
Viem že sú u nás aj lepšie , ale teda 250€ som nemala na obočie 🥺

@anonym_autor tak teraz uz vies, ze si si mala radsej nasetrit tych 250€ a mat pekne obocie, ako vyhodit peniaze z okna za toto 🙈 byt tebou, tak trvam na vrateni penazi alebo nech ti zaplati odstranenie. V ziadnom pripade si to uz nedavaj prekryvat, lebo to nedopadne dobre.
A ta, co ti toto urobila, by si to mala vystavit ako svoju reklamu, nech k nej uz v zivote nikto nejde na pmu.

autor
28. mar 2026
@sissy27

@anonym_autor tak teraz uz vies, ze si si mala radsej nasetrit tych 250€ a mat pekne obocie, ako vyhodit peniaze z okna za toto 🙈 byt tebou, tak trvam na vrateni penazi alebo nech ti zaplati odstranenie. V ziadnom pripade si to uz nedavaj prekryvat, lebo to nedopadne dobre.
A ta, co ti toto urobila, by si to mala vystavit ako svoju reklamu, nech k nej uz v zivote nikto nejde na pmu.

@sissy27 fakt myslíš že to je až take ? Ja sa moc do toho nerozumiem. 😏 a nemôže to byt len že je to tým že mne to nechytilo správne ?

sissy27
29. mar 2026
@anonym_autor

@sissy27 fakt myslíš že to je až take ? Ja sa moc do toho nerozumiem. 😏 a nemôže to byt len že je to tým že mne to nechytilo správne ?

@anonym_autor nie, je to cele zle, nie len farba. Ved to mas uplne nerovnomerne, krive, hrube ciary… co to nevidis? Vyzera to ako ked sa s 3r dietatom hras na kozmeticku a ono ta pokresli. Lepenie mihalnic a tetovanie obocia je sakra rozdiel.
Naozaj si to
1. Nechaj zahojit
2. Daj odstranit
3. Najdi si sikovnu, skusenu pmu artistku, u ktorej zaplatis mozno 250-300€ ale budes mat pekne obocie