icon

Je pudrové obočie príliš svetlé?

8. máj 2026

Ahojte som už zahojena aj po korekcii. Korekciu som mala v marci. Je toto obočie podľa vás príliš svetle ja som bledý typ. Je to pudrove obočie mne sa paci ale každý hovorí ze je príliš bledé ze z diaľky ani nevidno ze nejaké obočie mam. Sama som si zvykla maľovať na tmavšie predtým linkou alebo ceruzou keďže moje pôvodne je tenké a bledé. Keď máte svetlý pigment aj po korekcii dodávate si viac farby ceruzou alebo linkou?

Je pudrové obočie príliš svetlé?
anonym_f92bbf
8. máj 2026

Podla mna nie je svetle, myslim si ze ti to hovoria len ludia, ktori ta maju "fixnutu" s tmavym obocim. Ja, ako nezavisly pozorovatel, ktory ta nepozna, toto obocie nevnimam vobec prisvetlo

anonym_500371
8. máj 2026

toto nie je svetle obocie

motylik2559
8. máj 2026

@anonym_autor Ahoj, podla mna mas pekne obocie, sice nevidno tvoje vlasy uplne, ale mam pocit, ze je to umerne aj k tvojej pokozke aj k vlasom🙂 Podla mna nie je moc svetle, je akurat. Nic nemen, mas to pekne🙂

anonym_ab4a3b
8. máj 2026

vyzerá OK

anonym_74eaed
8. máj 2026

@anonym_autor urcite lepsie ako cierne hrube k bledym vlasom

danielad9
8. máj 2026

Nie, nie je.

anonym_3f58cc
8. máj 2026

Je velmi pekne

domkakvet
8. máj 2026

@anonym_autor za mna ti pristane.

marca12
8. máj 2026

Velmi pekne obocie,hodi sa ti. Tie,co ti to hovoria maju urcite tie otrasne cierne obocia.

anonym_011487
8. máj 2026

@anonym_autor podľa mňa je pekné

nikoletta1712
8. máj 2026

@anonym_autor Za mňa máš krásne obočie, dobrá práca!!

miadi
Včera o 03:09

Osobne tento pudrove obocie trend nemam rada paci sa mi prirodzene obocie . Ale mas to fajn hodi sa to k farbe vlasou a je to akurat . Vyraznejsie by mne osobne prislo uz prehnane skarede. Nepocuvaj negativne reci ak si spokojna ty to je Hlavne. Druhi nech riesia svoje obocie .

denisa_deniska
Včera o 05:49

Presne ako píšu baby vyššie, nevieme, ako si vyzerala, keď si si robila obočie sama. Ale.. permanentný makeup nenahrádza 100% úpravy obočia, atď. Ja nosím výraznejšie obočie, mám jemné chĺpky (ako aj ty), pri takom obočí sa cítim upravená. Bola som na tetovaní obočia, aj keď mi dala tú najtmavšiu farbu, nikdy to pre mňa nebolo ideál tmavé (a to sa skutočne nebavíme o čiernej). Takže ja si vytetované obočie farbím, a bežne nejakým spôsobom doupravujem.