icon

Ako napraviť zle zafarbené vlasy?

19. apr 2024

Som v pasci, ku kadernicke ist neviem bohuzial. Mala som tmave vlasy, skoro cierne, dala som na nich loreal ombre, farbu vytiahla na medenu. Dala som na vlasy svetlo hnedu od revlon. Samozrejme nic nechytilo. V panike som isla rychlo do obchodu lupila 5ku od loreal preference. Opat slabo. Mam teraz strasnu farbu....
Nemam odvahu teraz dat tmavu/ciernu, pretoze ked si ich umyjem, v jednej casti ich mam, ako guma. Keby som ich cesala silno, urcite by odpadli. Ak ich vysusim a dam balzam, olej, tak je to ok.

Ja s takou hlavou nemozem chodit medzi ludi, je to otrasne. Kolko mam cakat, kym mozem dat stredne hnedu?

V minulosti som si uz zosvetlovala vlasy, ale namala som s tym takyto problem... Nechapem.

Strana
z2
simca06022011
19. apr 2024

kompleeet, a jedna strana horsie ako druha...

simca06022011
19. apr 2024

@simsalabim my mame take s dcerou, teda az ta cierna chyba v repertoari.. a ja som si dnes nasla prvy sedivy vlas.. vlastne mam depku odvtedy :DDD

mogaa
19. apr 2024

nuž sama si rozumieš....ak nemáš farbu rovnomerne nanesenú, pomôže len kaderník.....

sante81
19. apr 2024

Mne sa farba páči , nerobila by som nič 🤝

buberova
19. apr 2024

Náhodou, vôbec tie vlasy nemáš zle 🙂

joesvk
19. apr 2024

Nos to v cope, nebude tak vidno rôzne odtiene.
Tiež si myslím, že to vôbec nemáš také hrozné.
A ešte ma napadlo farebné tužidlo, či by si neskúsila.

kikusenka1
19. apr 2024

Podľa mňa je to pekne

nekonecna_katastrofa
19. apr 2024

@patus_2 hennu nie. Teraz keď odfarbovala, môže skončiť zelená.
Ja som si sama odfarbovala ryšavú cez koronu. Išla som na blond, polovica vlasov ako guma, masky, zábaly nepomohli. Musela som to ostrihať a vrátila som sa aj tak k mojej ryšavej. Nemáš to vôbec hrozné, už nič neskúšaj a nezaťažuj tie vlasy. Vydrž mesiac. Ale obávam sa, že na tie gumené už nič len nožnice nepomôžu.

svetlonos
19. apr 2024

@patus_2
NEMOŽE !!! Toby bol docela pruser. Varovala ma kadernicka pred takou srandou.

lossless
19. apr 2024

Ja inac uplne rozumiem ze ti farba nesedi, mne sa takato velmi paci ale nie na mne, nesedi mi k tonu pleti

Kazdopadne zvaz navstevu kadernictva, mne sa medena po domacom farbeni vzdy po par tyzdnoch vracala spat , budes len v zacarovanom kruhu

autor
19. apr 2024

Dakujem veeeelmi pekne za mile slova, necakala som. ❤️ Ostrihla som v podstate tu gumovu cast, nebolo ich vela. Sice este tam nieco citim... Uvidim, nebudem ich teraz umyvat 2-3 dni. Uz som si objednala ten modry sampon, ktory neutralizuje tu oranzovu, uvidim, co spravi. Kazdopadne svetlejsie uz davat nebudem, a o 3-4 tyzdne dam hnedu tmavsiu. Mne nevadi cerveny/mahagonovy odtien, len nech nie je oranzovy.
Tak, ako pisu vyssie, tato farba sa mi paci na inych, takisto, ako blond vlasy, su krasne, ale nie pre mna. 😅

Este raz dakujem krasne, keby ste mali este nejake tipy, postrehy, dajte vediet. Radost citat toto. ❤️

kikusenka1
19. apr 2024

Mňa by zaujímalo kde ste kúpili loreal ombre lebo nikde sa už nepredáva a ja ho strašne chceeeem

autor
19. apr 2024

@kikusenka1 z amazonu.

kikusenka1
19. apr 2024

Ďakujem idem to pozriet

belaaaaaaaaa
20. apr 2024

Tak zosvetľovsť tmavé vlasy doma... Fuuuuuuj. Sorry. No, ale my ľudia sme takí nepoučiteľní🙂 Myslím, že už nikdy by si to nemala urobiť. Pri tmavých vlasoch musíš byť brutálne opatrná a vedieť narábať s paletou farieb. No už čo sa stalo neodstane sa.Hoci tá farba mi nepríde vôbec hrozná.Doklnca sa mi aj páči 🙂No ide aj o ničenie vlasov. Zosvetľovanie vlasov je to najagresivnejšie čo môže byť.

autor
20. apr 2024

@belaaaaaaaaa nerobim to ani prvy, ani druhykrat. Len mi farba nechcela zafarbit tu medenu, pouzila som ale ine znacky, ktore som zvykla, mozno pre to. Tie gumove casti som odstrihla. Inak, raz mi kadernicka spalila vlasy na kratko.... Farba sa mi zacina inak pacit. Uvidime, co z toho bude po mesiaci. 😅

autor
20. apr 2024

@kikusenka1 nasla si?

kikusenka1
20. apr 2024

Ano ale nie tú čo som ja používala. Keby som vedela ze končia s predajom tak si ich 10 nakupim😂

Strana
z2