Ako obnoviť rast vlasov po dojčení?
Žienky. Je tu síce veľa diskusii na podobnú tému, no mam specifickejsiu otázku. Pres rokom som ukončila dojčenie (dojcila som 7 rokov, 3 porody). V tom období som mama problém s pieskom v žlčníku a raz dosť nízke železo. Nejako v tom období, možno aj po ňom, aji neviem kedy mi zmizla väčšia polovica vlasov. Oni keď sú umyte vyzerajú fajn (vid foto)Ale po rokoch som bola pri svojej starej kadernicke, a povedala ze minimálne polovica vlasov je fuč.
Lenže ja som procas tých rokov užívala aj vitamíny, aj vlasové vody. Mam pocit ani ze vyrazne nepadaju. No ani nerastú. Niekedy som mala kopec malých vlaskov , teraz nič. Neviete odporučit niečo, po čom neskrachujem, nie je to marketingový trik a naštartuje to trochu vlasy po dlhom dojčení ?
Ďalší problém je sedivenie v kútoch. Ale tomu už asi nepomôžem, však?

Mne pomohol ricinovy olej priamo do vlasov
Mne pomohol ricinovy olej priamo do vlasov
Ako zabal pred umytim ?
Kde ho kupuješ?
Minoxidil
Mne jediny pripravok co realne pomohol a mam na sebe odskusane je Vlasove hnojivo. Po poberani tabletiek (denne) po par mesiacoch mi zacalo rast extremne vela malych novych vlaskov, bola som ako batola 🙂
Teraz po poslednom dietati sa tiez chystam na kuru, ked skoncim s dojcenim...
Vsetko ostatne mi prislo len ako placebko, ale tak verim tomu ze su zeny, ktore mali dobry efekt aj s inymi vecami.
@cecilia29 ešte sa pýtaj na odbere môžeš mať dobry hmg, ale nízke zásoby zeleza
Na tej prvej fotke vyzerajú sucho zničene, krepato tie dlzky, keď ti to povedala tá kaderníčka čo ti vykuzlila melír, neverila by som jej ani pol slova.
Ale riedko nevyzerajú určite , veľmi by ti pomohol strih a farba.
Na tej prvej fotke vyzerajú sucho zničene, krepato tie dlzky, keď ti to povedala tá kaderníčka čo ti vykuzlila melír, neverila by som jej ani pol slova.
Ale riedko nevyzerajú určite , veľmi by ti pomohol strih a farba.
@anonym_6a8fc9 melír mi robili deti v škole- učia sa za kadernikov a dobrovoľne som išla ako cvičná hlava na par prameňov :D Ano, keď sú umyte, vyzerajú ako tak. Ale nemyslím si ze.som tak stará, aby som mala mat o polovicu menej, čo reálne mam.
CapillanQ šampón a hlavne aktivátor, a takisto Reghaar. Mne pomohli velmi výrazne.
Ja beriem vitamíny zinok, vitamín D a omega3 klasika z drmaxx, ak chýba železo treba dopĺňať aj to, na pokožku hlavy si každý večer dávam peptidové sérum The ordinary už po krátkom čase vidím rozdiel na vlasoch, ak chceš serum z drogérie na podporu rastu vlasov elseve booster má rovnaké zloženie ako kerastase sérum na rast vlasov, je fajn aspoň raz do týždňa používať šampón ketokonazol drmaxx 😊 do dĺžok kvalitná maska a ja ešte olejujem raz do týždňa olejový zábal 😊