Ako odstrániť vodoodolnú špirálu z rias?
Napr. Dvojfázovým odličovačom na vodeodolnú špirálu
Skús akýkoľvek mastnejší krém
Micelarna voda by mala zabrat, postupne. Namocit tampon, podrzat na oku, aby to zacala rozpustat a jemne zotriet. Opakovat, kym nezide vsetko.
Pozor, aby sa nedostala do oci.
A urcite by mal zabrat olej. Tiez daj par kvapiek na tampon, podrz na oku na maskare a jemne zotri. Tiez pozor na oci.
Potom umy teplou vodou, nech odstranis mastny film z oleja.
Aj mastnejsi pletovy krem posluzi rovnako. Rozotri tenucku vrstvu na tampon, a tak isto nechaj posobit a zotri.
Micelarna voda by mala zabrat, postupne. Namocit tampon, podrzat na oku, aby to zacala rozpustat a jemne zotriet. Opakovat, kym nezide vsetko.
Pozor, aby sa nedostala do oci.
A urcite by mal zabrat olej. Tiez daj par kvapiek na tampon, podrz na oku na maskare a jemne zotri. Tiez pozor na oci.
Potom umy teplou vodou, nech odstranis mastny film z oleja.
Aj mastnejsi pletovy krem posluzi rovnako. Rozotri tenucku vrstvu na tampon, a tak isto nechaj posobit a zotri.
@moonlight1210 dakujem
2-fazovy odlicovac.
samostatne mi je to mastne a take suche, citim moc olej, mam rada, ked si tampon najskor namocim, potom dan nan 2_faz odlicovac. mam rada celkom Niea - ktorykolvek 2-fz. a prilozim na mihy, skor tak zospodu, minutu podrzim a potom odlicujem.
Ahoj, ja používam tento odlicovač už 100 rokov a nedám naň dopustiť. Odstráni aj vodeodolný rúž, ktorý sa ani nehne. V očiach neštipe.
@barborka2_2 ďakujem. Vyskúšam
@barborka2_2 ďakujem. Vyskúšam
@tereza888 ja som použila obyčajný telový krém
Naniesla na zavreté oko cez mihalnice, trošku premasírovala a potom zotrela tampónom .. išlo to super dole a nemusela som to ani opakovať viac krát
A čím mastnejši krém tým lepšie 🙂
Ja odlicujem aj olivovxm/alebo inym/ jedlym olejom
Funguje