Ako odstrániť vodoodolnú špirálu z rias?
Prosím vak ako dávate dole tuto špirálu? Ja som si všimla až teraz že je vodoodelna.

Napr. Dvojfázovým odličovačom na vodeodolnú špirálu
Skús akýkoľvek mastnejší krém
Micelarna voda by mala zabrat, postupne. Namocit tampon, podrzat na oku, aby to zacala rozpustat a jemne zotriet. Opakovat, kym nezide vsetko.
Pozor, aby sa nedostala do oci.
A urcite by mal zabrat olej. Tiez daj par kvapiek na tampon, podrz na oku na maskare a jemne zotri. Tiez pozor na oci.
Potom umy teplou vodou, nech odstranis mastny film z oleja.
Aj mastnejsi pletovy krem posluzi rovnako. Rozotri tenucku vrstvu na tampon, a tak isto nechaj posobit a zotri.
Micelarna voda by mala zabrat, postupne. Namocit tampon, podrzat na oku, aby to zacala rozpustat a jemne zotriet. Opakovat, kym nezide vsetko.
Pozor, aby sa nedostala do oci.
A urcite by mal zabrat olej. Tiez daj par kvapiek na tampon, podrz na oku na maskare a jemne zotri. Tiez pozor na oci.
Potom umy teplou vodou, nech odstranis mastny film z oleja.
Aj mastnejsi pletovy krem posluzi rovnako. Rozotri tenucku vrstvu na tampon, a tak isto nechaj posobit a zotri.
@moonlight1210 dakujem
2-fazovy odlicovac.
samostatne mi je to mastne a take suche, citim moc olej, mam rada, ked si tampon najskor namocim, potom dan nan 2_faz odlicovac. mam rada celkom Niea - ktorykolvek 2-fz. a prilozim na mihy, skor tak zospodu, minutu podrzim a potom odlicujem.
Ahoj, ja používam tento odlicovač už 100 rokov a nedám naň dopustiť. Odstráni aj vodeodolný rúž, ktorý sa ani nehne. V očiach neštipe.
@barborka2_2 ďakujem. Vyskúšam
@barborka2_2 ďakujem. Vyskúšam
@tereza888 ja som použila obyčajný telový krém
Naniesla na zavreté oko cez mihalnice, trošku premasírovala a potom zotrela tampónom .. išlo to super dole a nemusela som to ani opakovať viac krát
A čím mastnejši krém tým lepšie 🙂
Ja odlicujem aj olivovxm/alebo inym/ jedlym olejom
Funguje

žeby tak ako všetky ostatné? odličovačom