icon

Ako odstrániť vodoodolnú špirálu z rias?

tereza888
16. jún 2025

Prosím vak ako dávate dole tuto špirálu? Ja som si všimla až teraz že je vodoodelna.

Ako odstrániť vodoodolnú špirálu z rias?
janai1
16. jún 2025

žeby tak ako všetky ostatné? odličovačom

riela
16. jún 2025

Napr. Dvojfázovým odličovačom na vodeodolnú špirálu

ninka99865
16. jún 2025
joesvk
16. jún 2025

Skús akýkoľvek mastnejší krém

koniarova
16. jún 2025
@joesvk

@joesvk to nepôjde tak ľahko.

tereza888
autor
16. jún 2025
@janai1

žeby tak ako všetky ostatné? odličovačom

@janai1 no žeby to nešlo ? Inak by som sa tu nepýtala

tereza888
autor
16. jún 2025
@joesvk

@joesvk najhoršie že nemám doma nič,jedine tak olej 🤣

tereza888
autor
16. jún 2025
@ninka99865

@ninka99865 vďaka

moonlight1210
16. jún 2025

Micelarna voda by mala zabrat, postupne. Namocit tampon, podrzat na oku, aby to zacala rozpustat a jemne zotriet. Opakovat, kym nezide vsetko.
Pozor, aby sa nedostala do oci.

A urcite by mal zabrat olej. Tiez daj par kvapiek na tampon, podrz na oku na maskare a jemne zotri. Tiez pozor na oci.
Potom umy teplou vodou, nech odstranis mastny film z oleja.

Aj mastnejsi pletovy krem posluzi rovnako. Rozotri tenucku vrstvu na tampon, a tak isto nechaj posobit a zotri.

tereza888
autor
16. jún 2025
@moonlight1210

Micelarna voda by mala zabrat, postupne. Namocit tampon, podrzat na oku, aby to zacala rozpustat a jemne zotriet. Opakovat, kym nezide vsetko.
Pozor, aby sa nedostala do oci.

A urcite by mal zabrat olej. Tiez daj par kvapiek na tampon, podrz na oku na maskare a jemne zotri. Tiez pozor na oci.
Potom umy teplou vodou, nech odstranis mastny film z oleja.

Aj mastnejsi pletovy krem posluzi rovnako. Rozotri tenucku vrstvu na tampon, a tak isto nechaj posobit a zotri.

@moonlight1210 dakujem

livsi
16. jún 2025

Presne tak, dvojfázový odličovač na vodoodolny makeup. Mne ten Balea nefungoval. Celkom dobrý bol tento od Nivea. Pripadne majú podobne v DM

majamat
16. jún 2025

2-fazovy odlicovac.
samostatne mi je to mastne a take suche, citim moc olej, mam rada, ked si tampon najskor namocim, potom dan nan 2_faz odlicovac. mam rada celkom Niea - ktorykolvek 2-fz. a prilozim na mihy, skor tak zospodu, minutu podrzim a potom odlicujem.

barborka2_2
16. jún 2025

Ahoj, ja používam tento odlicovač už 100 rokov a nedám naň dopustiť. Odstráni aj vodeodolný rúž, ktorý sa ani nehne. V očiach neštipe.

tereza888
autor
16. jún 2025
@barborka2_2

Ahoj, ja používam tento odlicovač už 100 rokov a nedám naň dopustiť. Odstráni aj vodeodolný rúž, ktorý sa ani nehne. V očiach neštipe.

@barborka2_2 ďakujem. Vyskúšam

nika_val
16. jún 2025
@tereza888

@barborka2_2 ďakujem. Vyskúšam

@tereza888 ja som použila obyčajný telový krém
Naniesla na zavreté oko cez mihalnice, trošku premasírovala a potom zotrela tampónom .. išlo to super dole a nemusela som to ani opakovať viac krát
A čím mastnejši krém tým lepšie 🙂

osky
16. jún 2025

Ja odlicujem aj olivovxm/alebo inym/ jedlym olejom
Funguje