icon

Tubing alebo normálna špirála: Ktorá je lepšia?

25. máj 2026

Ktorá je lepšia? Napíšte mi prosím vaše postrehy.
Všetky špirály mi robia taký suchý lamavy pocit, chcela by som niečo čo nebude rozmazane a suché..
Nejaké drogerkove špirály, čo nestoja 20€🙈

sisska96
25. máj 2026

Ja mám teraz essence butterfly

petamich
25. máj 2026

Neviem aky je rozdiel medzi normalnou a tubing ale pouzivam aktualne tuto a je perfektna, za tie peniaze fakt stoji.

anonym_52b815
25. máj 2026
@petamich

Neviem aky je rozdiel medzi normalnou a tubing ale pouzivam aktualne tuto a je perfektna, za tie peniaze fakt stoji.

@petamich mas tam napisane TUBING

eeffka
25. máj 2026
@petamich

@petamich nie si jedina blba :D tiez pozeram co je to za zazrak, obycajna riasenka

za mna zavisi od oka a nie od riasenky, lebo ja pouzivam co mi pride pod ruku, doslova aj za 2,80 ked sa mi zapaci obal a pekne mi ich vytoci, nic nelepi, ziadne odtlacky, opadance alebo rozmazane oci...

autor
25. máj 2026
@petamich

@petamich toto je tubing, znamená že sa odlicuje teplou vodou :D mala by byť asi šetrnejšie na riasy?
Ja som videla na túto bohužiaľ zlú recenziu, tak teda tebe vyhovuje?

autor
25. máj 2026
@sisska96

Ja mám teraz essence butterfly

@sisska96 vieš pridať fotku, neviem nájsť takúto

petamich
25. máj 2026
@anonym_52b815

@petamich mas tam napisane TUBING

@anonym_52b815 ano ja citat viem 🙂 to ale nic nemeni na skutocnosti, ze neviem aky je rozdiel medzi normalnou a tubing (teda teraz uz viem, ked si citam komentare)

petamich
25. máj 2026
@anonym_autor

@petamich toto je tubing, znamená že sa odlicuje teplou vodou :D mala by byť asi šetrnejšie na riasy?
Ja som videla na túto bohužiaľ zlú recenziu, tak teda tebe vyhovuje?

@anonym_autor mne maximalne vyhovuje :D kupila som ju uz na zaklade referencie od niekoho, ja ju teda odlicujem normalne odlicovacom na oci, kedze som netusila co je tubing (uz viem dakujem), neotlaca sa, neopadava, pekne vytoci riasy a to uz som tiez skusala kadeco, ja som fakt spokojna

petamich
25. máj 2026
@eeffka

@petamich nie si jedina blba :D tiez pozeram co je to za zazrak, obycajna riasenka

za mna zavisi od oka a nie od riasenky, lebo ja pouzivam co mi pride pod ruku, doslova aj za 2,80 ked sa mi zapaci obal a pekne mi ich vytoci, nic nelepi, ziadne odtlacky, opadance alebo rozmazane oci...

@eeffka ja som dlhsie pouzivala dost predrazene podla mna, ktore su sice dobre ale prilis rychlo vyschli a neboli hodne tej ceny, hladala som inu cenovo dostupnu, tato mi bola odporucena a teda fakt spokojna som :D za tu cenu, teraz testujem aj Essence vodeodolnu, podobnu tejto, tak som zvedava

biba_18
25. máj 2026
@anonym_autor

@sisska96 vieš pridať fotku, neviem nájsť takúto

@petamich @anonym_autor tubing špirála znamená že obaľuje riasy do tzv túb - obalí každú riasu trubičkou farby, takým ako keby návlekom, preto sú riady širšie a tým pádom vyzerajú hustejšie. aj keď nerobia taký objem ako zahusťujúce špirály, je to prirodzený look ... tie polyméry ktoré tvoria tuby odolávajú mazu, potu aj vlhkosti, takže sa špirála neodtláča pod oči ani sa nedrolí. odličuje sa vodou a tlakom (popraskajú tie tuby) a ľahko sa odličuje ...
proste je to iná technológia ...

anonym_424f45
25. máj 2026

Opakovane kupujem Heimish maskaru. 🙂
https://beautyholic.sk/sk/dailism-smudge-stop-m...

eeffka
25. máj 2026
@petamich

@eeffka ja som dlhsie pouzivala dost predrazene podla mna, ktore su sice dobre ale prilis rychlo vyschli a neboli hodne tej ceny, hladala som inu cenovo dostupnu, tato mi bola odporucena a teda fakt spokojna som :D za tu cenu, teraz testujem aj Essence vodeodolnu, podobnu tejto, tak som zvedava

@petamich najblizsie vyskusam aj ja

petamich
25. máj 2026
@biba_18

@petamich @anonym_autor tubing špirála znamená že obaľuje riasy do tzv túb - obalí každú riasu trubičkou farby, takým ako keby návlekom, preto sú riady širšie a tým pádom vyzerajú hustejšie. aj keď nerobia taký objem ako zahusťujúce špirály, je to prirodzený look ... tie polyméry ktoré tvoria tuby odolávajú mazu, potu aj vlhkosti, takže sa špirála neodtláča pod oči ani sa nedrolí. odličuje sa vodou a tlakom (popraskajú tie tuby) a ľahko sa odličuje ...
proste je to iná technológia ...

@biba_18 ďakujem ti veľmi pekne