icon

Ako podporiť prirodzený rast pŕs?

Včera o 12:32

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či by ste náhodou nemali nejaké rady, vďaka ktorým rastú prsia. Kľudne hocičo účinné čo vás napadne.. Nechcem žiadne plastické operácie ale hocičo, čo by ich zväčšilo. Ďakujemm

anonym_281f4a
Včera o 12:33

Tehotenstvo ...

autor
Včera o 12:36
@anonym_281f4a

Tehotenstvo ...

@anonym_281f4a ďakujem!! Ale asi to zatiaľ vezmem inou cestou..🙈

anonym_d50667
Včera o 12:38
@anonym_autor

@anonym_281f4a ďakujem!! Ale asi to zatiaľ vezmem inou cestou..🙈

@anonym_autor geny neobabres

marhulka13
Včera o 12:44
@anonym_281f4a

Tehotenstvo ...

@anonym_281f4a mne ani to nepomohlo 😭😁

anonym_281f4a
Včera o 12:46
@marhulka13

@anonym_281f4a mne ani to nepomohlo 😭😁

@marhulka13 Poriadne tvrdohlave 🙂

zuzinka888
Včera o 12:55

Preco asi existuju silikony a plastickí chirurgovia- logicky keby bolo nieco ine neexistovali by silikony. Ale skus napisat erike - manzelke pana Skrucaneho( neviem priezvisko) jej tak pred cca 20- timi rokmi narastli prsia z tabletiek a stale drzia tvar aj velkost- mozno ti prezradi nazov.

anonym_f8f8fa
Včera o 12:59

Tehotenstvo, zvacsili sa mi asi o 2 cisla a to som len v druhom trimestri. Opticky ti vie zvacsit aj push-up podprsenka. Ale inak nic nepomoze este okrem tej operacie.

crazy_cat_lady
Včera o 12:59

Nic okrem plastiky (a tehotenstva - aj to nie vzdy) ti pomoze.. hlavne si nekupuj ziadne overene tabletky a masticky na rast prs..

autor
Včera o 13:02

zdá sa mi že niekde boli chia semiačka alebo také niečo ale úprimne pochybujem

januska12323
Včera o 13:06

Nič prírodné okrem pribratia a tehotenstva ti nepomôže. To ako by si sa pýtala z čoho narastú dlhšie nohy.

anonym_f8f8fa
Včera o 13:07
@anonym_autor

zdá sa mi že niekde boli chia semiačka alebo také niečo ale úprimne pochybujem

@anonym_autor chia som si pred tehu davala nie casto (pretoze sa to neodporuca) ale pravidelne kazdy tyzden a nic mi nezvacsilo, za mojej puberty sa to hovorilo aj o kuracom mase a tiez je to blud.

kiki68
Včera o 13:12

Ja mam 75 D/ E od 14 rokov, neviem asi tie jablka a melony, co som vzdy jedla na kila 😀😂😂

anonym_f96980
Včera o 13:17

estrogen, ale tak to ti nikto len tak neda

domka222
Včera o 13:27

Keby tie semienka pomáhali, tak všetky by chodili vieš aké cickaté🫣 nič, len pribratie,tehotenstvo (nie všetky prípady) a plastika.

anonym_e7c5cf
Včera o 13:41

@anonym_autor tvoje prsia su v poriadku také, aké sú. Muži, ktorým by si sa zapáčila kvôli dokonalým prsiam, nebudú tí praví.

autor
Včera o 13:43
@anonym_e7c5cf

@anonym_autor tvoje prsia su v poriadku také, aké sú. Muži, ktorým by si sa zapáčila kvôli dokonalým prsiam, nebudú tí praví.

@anonym_e7c5cf 💗

anonym_db4f40
Včera o 14:30

U lekara: Pan doktor, kolko bude stat ta plastika na zvacsenie prs? Lekar: 8370EUR Pacientka: a nejaka rada ako to dostat zadara? Doktor: Nieco ma napadlo - kazdy den si suchajte toaletny papier medzi prsiami. Pacientka: a to pomoze? Doktor: no ked vidim co to spravilo s vasim zadkom 🙂 ale teraz vazne....nie je nic horsie ako zvacsene prsia, okrem zdravotnzch rizik to pritahuje tych nespravnych 🙂 Si presne dobra taka aka si, ver tomu.

anonym_380165
Včera o 15:40
@zuzinka888

Preco asi existuju silikony a plastickí chirurgovia- logicky keby bolo nieco ine neexistovali by silikony. Ale skus napisat erike - manzelke pana Skrucaneho( neviem priezvisko) jej tak pred cca 20- timi rokmi narastli prsia z tabletiek a stale drzia tvar aj velkost- mozno ti prezradi nazov.

@zuzinka888 Judínyová?

anonym_5c37b7
Včera o 16:51

Antika

anonym_fbd479
Dnes o 11:44

Skus sa zamysliet: ak by existovalo nieco prirodne, silikonove implantaty a plasticka chirurgia by predsa nezazivali uz dlhe roky taky boom. Sklamem ta, nic prirodne neexistuje. Aj to tehotenstvo nie je zaruka a ak sa v tehotenstve aj zvacsia, po porode, schudnuti a ukonceni dojcenia su este mensie (a ovisnutejsie) ako boli pred tehotenstvom.
Apropo, nerozumiem komentarom v suvislosti s muzmi. Vacsina zien, ktore poznam, vratane mna si dala zvacsit prsia kvoli sebe a svojmu dobremu pocitu, nie kvoli nejakemu chlapovi. Prsia su jednoducho zenske, robia zenu zenskou, akakakolvek krasna postava bez prs nie je sumerna a aj oblecenie sedi uplne inak.

ameixa
Dnes o 13:14

pribrat 😀 po vyse 8r dojcenia mi moje C zmizli, ked som ale pribrala zo 46 na 55kg, tak mam prsia spat aj daleko po 40tke

anonym_808783
Dnes o 15:35

toto sa nemoze nikto kto ma aspon elementarne vzdelanie pytat vazne... povedzte mi, ze nie a ze sa mi sniva....

anonym_dc2287
Dnes o 15:55

@anonym_autor
1. Tehotenstvo
2. Pribrať
3. Syntetické hormóny

Posledné neodporúčam. Jednak nie každému sa z nich prsia zväčšia a je to aj tak len na čas kým ich berieš. Brat syntetické ženské hormóny nieje ale určite zdraviu prospešné.