icon

Ako používať Zero pore pads s inými produktmi?

Dnes o 06:19

Ahojte ako často sa môžu používať Zero pore pads? S čím sa popripadne môžu a nemôžu kombinovať? Používam v rutine, tretinoin, anua azeliac acid, centella sérum.

anonym_f2a864
Dnes o 07:16

@anonym_autor môžes so vsetkym. Pripade si kup tu light svetlomodru verziu kde je panthenol a japonica ta je setrnejsia🙂

anonym_410ebc
Dnes o 08:02

Nechapem hype okolo toho produktu… mne nic nerobili iba zanechavali nejaky mastny film a plet ma stipala. Paradoxne plet sa mi upchavala (to som inak clovek bez vyrazky). Neviem co od toho ocavas a aku mas plet - tomu by som prisposobila ako casto pouzivat a s cim kombinovat. Akurat pod treinoin by som ho nedavala urcite -asi by mi zhorela plet

autor
Dnes o 09:15
@anonym_410ebc

Nechapem hype okolo toho produktu… mne nic nerobili iba zanechavali nejaky mastny film a plet ma stipala. Paradoxne plet sa mi upchavala (to som inak clovek bez vyrazky). Neviem co od toho ocavas a aku mas plet - tomu by som prisposobila ako casto pouzivat a s cim kombinovat. Akurat pod treinoin by som ho nedavala urcite -asi by mi zhorela plet

@anonym_410ebc tak každému sadne niečo iné. Mne produkt sadol. Mám zmiešanú so sklonom k upchavaniu pórov.