Kozmetika na akné od ANUA a Dr. Althea. Aké máte skúsenosti?
Ahojte baby, idem sa spýtať na vašu skúsenosť na 2 produkty od kórejskej kozmetiky. Aké máte vy skúsenosti ? Potrebovala by som hlavne vedieť skúsenosť od báb, ktoré tieto produkty naozaj používali a hlavne majú podobnú pleť ako ja a to je akné - občas biele na vytlačenie, ale väčšinou červené, boľavé, podkožné akné, ktoré aj veľmi dlho odchádza preč. Zostane veľký, červený fľak, ktorý dlho mizne preč. Používam COSRX čistiaci gél, potom Snail 96, Centella SPF - mala som poškodenú kožnú bariéru, všetko už je super a teraz by som sa potrebovala teda zameriať na akné a teda by som chcela skúsiť toto ANUA, len je nedostupné a teda krém používam Centella Probio, len mi príde, že mi upcháva póry. Ďakujem vám.
Produkty :
ANUA
Upokojujúca sérum s azelaínovou a hyalurónovou kyselinou Azelaic Acid 10 Hyaluron Redness Soothing Serum
DR. ALTHEA
Regeneračný krém na tvár 345 Relief Cream
@anonym_autor ahoj no s tou anua kyselinou fakt kusok opatrne ked si mala znicenu barieru vie to riadne vysusit. althea krem je v pohode ten ti pory urcite neupcha ale poviem ti uprimne na tie velke bolave podkoziaky ti ziadna kozmetika moc nepomoze sak to je uplne hlboko v kozi. trapila som sa s tym presne tak isto a mna z toho dostala az led maska.

@anonym_autor viem ze sa pytas na akne, ktore sice nemam ale mam nejake kozne problemy, neviem ci sa jedna o rosaceu alebo o perioralnu dermatitidu, mam cervene flaky a vyrazky pod spodnou perou a kupila som si serum anua a zlepsuje sa to. Pouzivam na to este la roche posay cicaplast, lebo to serum dost vysusuje a take som aj nasla odporucania a ja osobne vidim zlepsenie. Ked dam serum a krem, zacervenanie trochu vystupi ihned po aplikacii, ale na druhy den rano sa to pekne stiahne a vidiet rozdiel. Ak by ti takato recenzia aspon okrajovo pomohla.