Ako predchádzať rozmazaniu čiernej ceruzky na oči?
Ako nanášate čiernu ceruzku na spodné viečko bez toho aby sa vám po pár hodinách nerozmazala? Už som vyskusala pár kvalitných ceruziek ale asi to nebude tým. Vždy sa to rozmaze akoby som trochu plakala.
@ina2405 práveže suchú.
Ja mám od Gosh a skvelá je, skús
@ina2405 môžem fotku? Že ktorá presne
mne sa otiera vrchne viecko, ale ja mam mastnejsiu tu cast🤷...ale jedine co mi pomaha proti tomu je podklad pod ocne tiene a po naneseni ocnej ceruzky dat na to fixator ... ale tak neviem ci pomoze tato rada
Mám pocit, že na spodnom viečku sa to po pár hodinách rozmaže takmer pri každej bez púdru hneď pod okom. Hlavne teda ak ti jemne slúžia oči (nemusí to byť vidno).
Kupujem si uplne najlacnejšiu ešte z čias minulých, žltú koh i nor a nerozmaze sa nikdy. Najlepsia ceruzka akú som kedy mala
Prestala som používať čiernu ceruzku na spodné viečko, čierna farba na spodnom opticky oko zmenší. Na spodné mihalnice davam len maskaru,samozrejme fixácia. Čiernu ceruzku už ani nepoužívam, skôr hnedú,rozotrenú do stratena.
Gosh VELVET Touch eyeliner a súhlasím, že čistá čierna nie je taká dobrá, ako tmavohnedá. Ja mám odtieň 017 Rebellious Brown. Je skoro ako čierna, ale nie taká "tvrdá", vyzerá to lepšie.
Ceruzku dole si nedavam od skoly… ked ti slzi oko tak sa rozmaze hocijaka
Ano Gosh je super, nerozmaze sa.

Nemáš mastnejšiu pokožku? Mne sa nerozmaže.