icon

Ako predchádzať rozmazaniu čiernej ceruzky na oči?

2. mar 2025

Ako nanášate čiernu ceruzku na spodné viečko bez toho aby sa vám po pár hodinách nerozmazala? Už som vyskusala pár kvalitných ceruziek ale asi to nebude tým. Vždy sa to rozmaze akoby som trochu plakala.

ina2405
2. mar 2025

Nemáš mastnejšiu pokožku? Mne sa nerozmaže.

autor
2. mar 2025

@ina2405 práveže suchú.

ina2405
2. mar 2025

Ja mám od Gosh a skvelá je, skús

autor
2. mar 2025

@ina2405 môžem fotku? Že ktorá presne

fairyy
2. mar 2025

mne sa otiera vrchne viecko, ale ja mam mastnejsiu tu cast🤷...ale jedine co mi pomaha proti tomu je podklad pod ocne tiene a po naneseni ocnej ceruzky dat na to fixator ... ale tak neviem ci pomoze tato rada

lenkakravcova
2. mar 2025

Mám pocit, že na spodnom viečku sa to po pár hodinách rozmaže takmer pri každej bez púdru hneď pod okom. Hlavne teda ak ti jemne slúžia oči (nemusí to byť vidno).

janka_23
2. mar 2025

Kupujem si uplne najlacnejšiu ešte z čias minulých, žltú koh i nor a nerozmaze sa nikdy. Najlepsia ceruzka akú som kedy mala

zuzanita1609
2. mar 2025

Prestala som používať čiernu ceruzku na spodné viečko, čierna farba na spodnom opticky oko zmenší. Na spodné mihalnice davam len maskaru,samozrejme fixácia. Čiernu ceruzku už ani nepoužívam, skôr hnedú,rozotrenú do stratena.

ina2405
2. mar 2025

Gosh VELVET Touch eyeliner a súhlasím, že čistá čierna nie je taká dobrá, ako tmavohnedá. Ja mám odtieň 017 Rebellious Brown. Je skoro ako čierna, ale nie taká "tvrdá", vyzerá to lepšie.

vanilkovazmrzka
2. mar 2025

Ceruzku dole si nedavam od skoly… ked ti slzi oko tak sa rozmaze hocijaka

domkakvet
2. mar 2025

Ano Gosh je super, nerozmaze sa.