Ako riešiť kaderníka a kozmetiku pri dennej práci?
Ahojte taká otázka na vás. Kedysi som zvykla chodiť na balayage /melír alebo predĺžiť vlasy. Dať si urobiť riasy.. Manikúru. Okay manikúru robia Vietnamci na sídlisku aj cez víkend tak to riešim tak nech nie som úplne ako z jaskyne. Ruky sú základ. Ale riasy mám už len zopár od augusta 😃(mne držia dlhé mesiace riasy odjakživa) vlasy už odrastene. Nemám kedy ísť. Kaderníčku a riasarku som nenašla co robia cez víkendy. A keď už nejaké to voľno mam (už ani nemám minula som poslednú dovolenku) tak nemajú termín. Robím od 7 do 15. Taky melír trvá 3 a pol hodiny (majú to v rezervácii napísané) logicky po 13 už nedávajú žiadny termín. Na riasy detto. Takto budem ešte robiť do konca roka čiže netuším ako sa k tomu dostať, robím tak dočasne. Zaujíma ma ako to riešite keď takto robíte natrvalo. Má to kopec výhod čo si budem. No v tejto stránke som bezradná. Vstávam o pol 5 kebyže mám urobene riasy môžem spať dlhšie. Takto keďže ich je zopár musím ráno oči domalovat. Vlasy nejak upraviť tiež keďže už vyzerajú ako vyzerajú. 😃
@anonym_autor
Chvalabohu, že ja nemusím také "veci" riešiť. Ale inak v obchodných centrách sú aj kaderníctva, nechtárky. Samozrejme, že nie všade sú naozaj dobré.
Toto trápi dospelú ženu, matku??
Som chlap ale ak by partnerka pouzivala DOVOLENKY na taketo veci silno by som sa zamyslel nad smerovanim zivota.
@alkoholik nechodim na "taketo veci" ale dovolenku si mozme brat na co chceme. Co do toho muza ? Ja si bezne beriem dovolenku pre radost. A kto ma z coho radost je jeho vec.
@anonym_autor treba skusit pohladat ine, ja som tiez ostala posledne sokovana, ked som hladala kozmeticku (aj mi dala termin a zrusila 2x) = vraj si mam zobrat dovolenku, dceru mam opsravedlnit zo skoly, robia do 15-16tej a dost.. :D no tak to si veru nebudem brat dovolenku ani dieta brat zo skoly, kadernictvo riesime v shopping centre a su salony, kde robia aj soboty aj vecer = proste sa objednam o veeeeela skor na termin (ja nechodim, ale dcere davam cistit plet lebo to je hroza :DD) Vzdy odkedy sa pamatam a to uuz mam nejaky vek a prvykrat som bola na kozmetike v 15tich, boli tieto sluzby poskytovane hlavne po pracovnje dobe zakazniciek.. cize ano aj pocas dna podla objednavok, ale prevazne az do vecera
Ak si z mensieho mesta, treba proste zohnat a docestovat za niekym inam
Toto trápi dospelú ženu, matku??
@valria predstav si že áno to že je dospelá žena. A matka neznamená že má chodiť zanedbana 🤦🤦🤦
@anonym_df486d medzi zanedbanou a preumelkovanou jestvuje ešte nejaké to prijateľné spektrum....
@valria to že chodí na nechty vlasy a riasy neznamená že si nerobí prirodzené
Spirala mi trva 30 sekund tedaminutu obe oci, krem a bbcream dalsia minuta, zehlenie 2 minuty, ak kulmujem 5minut.
Ku kadernicke chodim na 16.30. Ale na 1-1,5h.
Robis do 15.00 a nestihas? Niekde robis chybu.
Spirala mi trva 30 sekund tedaminutu obe oci, krem a bbcream dalsia minuta, zehlenie 2 minuty, ak kulmujem 5minut.
Ku kadernicke chodim na 16.30. Ale na 1-1,5h.
Robis do 15.00 a nestihas? Niekde robis chybu.
@natalka13 ...Alebo vyžaduje dlhodobú údržbu....čo sa už tak stihla dogabať tými viachodinovými procedúrami.
V ktorom mieste hladas?
Kadernicka ma berie o 16tej, 16:30 aj o 17tej. Kozmetika a manikura - salon (nie vietnamsky) v OC ma otvorene do 21:00 - aj cez vikendy. Takze nie je problem 🤷♀️

@anonym_autor a bývaš niekde na dedine ci kde? Nevezme ma jedna, idem k druhej. V OC mas kaderníctva normalne do 21.00. Plus teda víkendy otvorené. V dnešnej dobe keď ponuke prevyšuje dopyt?