icon

Ako riešiť kaderníka a kozmetiku pri dennej práci?

17. okt 2025

Ahojte taká otázka na vás. Kedysi som zvykla chodiť na balayage /melír alebo predĺžiť vlasy. Dať si urobiť riasy.. Manikúru. Okay manikúru robia Vietnamci na sídlisku aj cez víkend tak to riešim tak nech nie som úplne ako z jaskyne. Ruky sú základ. Ale riasy mám už len zopár od augusta 😃(mne držia dlhé mesiace riasy odjakživa) vlasy už odrastene. Nemám kedy ísť. Kaderníčku a riasarku som nenašla co robia cez víkendy. A keď už nejaké to voľno mam (už ani nemám minula som poslednú dovolenku) tak nemajú termín. Robím od 7 do 15. Taky melír trvá 3 a pol hodiny (majú to v rezervácii napísané) logicky po 13 už nedávajú žiadny termín. Na riasy detto. Takto budem ešte robiť do konca roka čiže netuším ako sa k tomu dostať, robím tak dočasne. Zaujíma ma ako to riešite keď takto robíte natrvalo. Má to kopec výhod čo si budem. No v tejto stránke som bezradná. Vstávam o pol 5 kebyže mám urobene riasy môžem spať dlhšie. Takto keďže ich je zopár musím ráno oči domalovat. Vlasy nejak upraviť tiež keďže už vyzerajú ako vyzerajú. 😃

Strana
z2
lienka.7
18. okt 2025

@anonym_autor a bývaš niekde na dedine ci kde? Nevezme ma jedna, idem k druhej. V OC mas kaderníctva normalne do 21.00. Plus teda víkendy otvorené. V dnešnej dobe keď ponuke prevyšuje dopyt?

martinadomianova
19. okt 2025

@anonym_autor
Chvalabohu, že ja nemusím také "veci" riešiť. Ale inak v obchodných centrách sú aj kaderníctva, nechtárky. Samozrejme, že nie všade sú naozaj dobré.

valria
19. okt 2025

Toto trápi dospelú ženu, matku??

katarinanana
19. okt 2025
@alkoholik

Som chlap ale ak by partnerka pouzivala DOVOLENKY na taketo veci silno by som sa zamyslel nad smerovanim zivota.

@alkoholik nechodim na "taketo veci" ale dovolenku si mozme brat na co chceme. Co do toho muza ? Ja si bezne beriem dovolenku pre radost. A kto ma z coho radost je jeho vec.

simca06022011
19. okt 2025

@anonym_autor treba skusit pohladat ine, ja som tiez ostala posledne sokovana, ked som hladala kozmeticku (aj mi dala termin a zrusila 2x) = vraj si mam zobrat dovolenku, dceru mam opsravedlnit zo skoly, robia do 15-16tej a dost.. :D no tak to si veru nebudem brat dovolenku ani dieta brat zo skoly, kadernictvo riesime v shopping centre a su salony, kde robia aj soboty aj vecer = proste sa objednam o veeeeela skor na termin (ja nechodim, ale dcere davam cistit plet lebo to je hroza :DD) Vzdy odkedy sa pamatam a to uuz mam nejaky vek a prvykrat som bola na kozmetike v 15tich, boli tieto sluzby poskytovane hlavne po pracovnje dobe zakazniciek.. cize ano aj pocas dna podla objednavok, ale prevazne az do vecera
Ak si z mensieho mesta, treba proste zohnat a docestovat za niekym inam

anonym_df486d
23. okt 2025
@valria

Toto trápi dospelú ženu, matku??

@valria predstav si že áno to že je dospelá žena. A matka neznamená že má chodiť zanedbana 🤦🤦🤦

valria
23. okt 2025
@anonym_df486d

@valria predstav si že áno to že je dospelá žena. A matka neznamená že má chodiť zanedbana 🤦🤦🤦

@anonym_df486d medzi zanedbanou a preumelkovanou jestvuje ešte nejaké to prijateľné spektrum....

anonym_df486d
23. okt 2025
@valria

@anonym_df486d medzi zanedbanou a preumelkovanou jestvuje ešte nejaké to prijateľné spektrum....

@valria to že chodí na nechty vlasy a riasy neznamená že si nerobí prirodzené

natalka13
23. okt 2025

Spirala mi trva 30 sekund tedaminutu obe oci, krem a bbcream dalsia minuta, zehlenie 2 minuty, ak kulmujem 5minut.
Ku kadernicke chodim na 16.30. Ale na 1-1,5h.
Robis do 15.00 a nestihas? Niekde robis chybu.

anonym_d8e686
23. okt 2025
@natalka13

Spirala mi trva 30 sekund tedaminutu obe oci, krem a bbcream dalsia minuta, zehlenie 2 minuty, ak kulmujem 5minut.
Ku kadernicke chodim na 16.30. Ale na 1-1,5h.
Robis do 15.00 a nestihas? Niekde robis chybu.

@natalka13 ...Alebo vyžaduje dlhodobú údržbu....čo sa už tak stihla dogabať tými viachodinovými procedúrami.

nafka0483
23. okt 2025

V ktorom mieste hladas?
Kadernicka ma berie o 16tej, 16:30 aj o 17tej. Kozmetika a manikura - salon (nie vietnamsky) v OC ma otvorene do 21:00 - aj cez vikendy. Takze nie je problem 🤷‍♀️

Strana
z2