Ako riešiť riedke a problematické vlasy?
Zdravim, mam stále riedke vlasy (pravdepodobne genetika) viem ze s tym sa vraj neda nič, ale naozaj? Nič žiadne riešenie nieje? Mam celkovo problem s vlasmi mam ich riedke, rychlo sa mastnia, elektrizujú, vypadávajú atď. A mam to že cely život podstate, pritom mam 23, neviem čo s tym vlastne kedze asi to bude ta genetika mamina ma tiez riedke vlasy velmi ale trapi ma to ze sa s tym vraj nič neda
tiez mam tento problem... genetika... roky si davam robit trvalu (bio) je to super spravi objem netreba sa o tom starat nemastia sa vlasy a je setrna k vlasom
@kacena4 ďakujem za tip
tiez mam tento problem... genetika... roky si davam robit trvalu (bio) je to super spravi objem netreba sa o tom starat nemastia sa vlasy a je setrna k vlasom
@kacena4 ako často to treba davať robiť?
Proti masteniu vlasov, vypadavaniu a aj tomu, že vyzerajú proste hrozne je super umývanie studenou vodou 🙏 nič lepšie na to neexistuje.
Proti masteniu vlasov, vypadavaniu a aj tomu, že vyzerajú proste hrozne je super umývanie studenou vodou 🙏 nič lepšie na to neexistuje.
@a0 stači aj taka vlažná alebo priamo studená? Ja som počula že taka vlažnejšia je najlepšia že taký zlatý stred
@kacena4 počuj...ty si tu nemala náhodou niekedy aj profilovú fotku?
Pomoct mozu aj vlasove toppery. Nie je to pocit capice ako pri parochni, ale fajn to zahusti. Aj ked myslim, ze to zatazi vLasy v miestach, kde sa pripinaju