icon

Ako riešiť riedke a problematické vlasy?

Včera o 18:41

Zdravim, mam stále riedke vlasy (pravdepodobne genetika) viem ze s tym sa vraj neda nič, ale naozaj? Nič žiadne riešenie nieje? Mam celkovo problem s vlasmi mam ich riedke, rychlo sa mastnia, elektrizujú, vypadávajú atď. A mam to že cely život podstate, pritom mam 23, neviem čo s tym vlastne kedze asi to bude ta genetika mamina ma tiez riedke vlasy velmi ale trapi ma to ze sa s tym vraj nič neda

kacena4
Včera o 18:53

tiez mam tento problem... genetika... roky si davam robit trvalu (bio) je to super spravi objem netreba sa o tom starat nemastia sa vlasy a je setrna k vlasom

autor
Včera o 18:53
@kacena4

tiez mam tento problem... genetika... roky si davam robit trvalu (bio) je to super spravi objem netreba sa o tom starat nemastia sa vlasy a je setrna k vlasom

@kacena4 ďakujem za tip

autor
Včera o 18:54
@kacena4

@kacena4 ako často to treba davať robiť?

a0
Včera o 18:54

Proti masteniu vlasov, vypadavaniu a aj tomu, že vyzerajú proste hrozne je super umývanie studenou vodou 🙏 nič lepšie na to neexistuje.

autor
Včera o 19:00
@a0

Proti masteniu vlasov, vypadavaniu a aj tomu, že vyzerajú proste hrozne je super umývanie studenou vodou 🙏 nič lepšie na to neexistuje.

@a0 stači aj taka vlažná alebo priamo studená? Ja som počula že taka vlažnejšia je najlepšia že taký zlatý stred

a0
Včera o 19:01
@anonym_autor

@a0 stači aj taka vlažná alebo priamo studená? Ja som počula že taka vlažnejšia je najlepšia že taký zlatý stred

@anonym_autor ja si umývam takou príjemnou studenou, nie je ako z potoka ale ani na telo by som ju nechcela 😅 má tak 22-26 stupňov

kacena4
Včera o 19:02
@anonym_autor

@kacena4 ako často to treba davať robiť?

@anonym_autor ja chodim raz za 1/2 rok ale nie preto ze to zlezie ale preto ze mam lepsi pocit a objem

anonym_b56976
Včera o 19:28
@kacena4

@kacena4 počuj...ty si tu nemala náhodou niekedy aj profilovú fotku?

gabika100
Včera o 19:56

Pomoct mozu aj vlasove toppery. Nie je to pocit capice ako pri parochni, ale fajn to zahusti. Aj ked myslim, ze to zatazi vLasy v miestach, kde sa pripinaju

catherin4
Včera o 22:11

Mozes si dat vlasy predlzit, to ti ich aj zahusti.