icon

Ako riešiť riedke a problematické vlasy?

19. apr 2026

Zdravim, mam stále riedke vlasy (pravdepodobne genetika) viem ze s tym sa vraj neda nič, ale naozaj? Nič žiadne riešenie nieje? Mam celkovo problem s vlasmi mam ich riedke, rychlo sa mastnia, elektrizujú, vypadávajú atď. A mam to že cely život podstate, pritom mam 23, neviem čo s tym vlastne kedze asi to bude ta genetika mamina ma tiez riedke vlasy velmi ale trapi ma to ze sa s tym vraj nič neda

kacena4
19. apr 2026

tiez mam tento problem... genetika... roky si davam robit trvalu (bio) je to super spravi objem netreba sa o tom starat nemastia sa vlasy a je setrna k vlasom

autor
19. apr 2026
@kacena4

tiez mam tento problem... genetika... roky si davam robit trvalu (bio) je to super spravi objem netreba sa o tom starat nemastia sa vlasy a je setrna k vlasom

@kacena4 ďakujem za tip

autor
19. apr 2026
@kacena4

@kacena4 ako často to treba davať robiť?

a0
19. apr 2026

Proti masteniu vlasov, vypadavaniu a aj tomu, že vyzerajú proste hrozne je super umývanie studenou vodou 🙏 nič lepšie na to neexistuje.

autor
19. apr 2026
@a0

Proti masteniu vlasov, vypadavaniu a aj tomu, že vyzerajú proste hrozne je super umývanie studenou vodou 🙏 nič lepšie na to neexistuje.

@a0 stači aj taka vlažná alebo priamo studená? Ja som počula že taka vlažnejšia je najlepšia že taký zlatý stred

a0
19. apr 2026
@anonym_autor

@a0 stači aj taka vlažná alebo priamo studená? Ja som počula že taka vlažnejšia je najlepšia že taký zlatý stred

@anonym_autor ja si umývam takou príjemnou studenou, nie je ako z potoka ale ani na telo by som ju nechcela 😅 má tak 22-26 stupňov

kacena4
19. apr 2026
@anonym_autor

@kacena4 ako často to treba davať robiť?

@anonym_autor ja chodim raz za 1/2 rok ale nie preto ze to zlezie ale preto ze mam lepsi pocit a objem

anonym_b56976
19. apr 2026
@kacena4

@kacena4 počuj...ty si tu nemala náhodou niekedy aj profilovú fotku?

gabika100
19. apr 2026

Pomoct mozu aj vlasove toppery. Nie je to pocit capice ako pri parochni, ale fajn to zahusti. Aj ked myslim, ze to zatazi vLasy v miestach, kde sa pripinaju

catherin4
19. apr 2026

Mozes si dat vlasy predlzit, to ti ich aj zahusti.

citronove_koliesko
Včera o 05:08
@gabika100

Pomoct mozu aj vlasove toppery. Nie je to pocit capice ako pri parochni, ale fajn to zahusti. Aj ked myslim, ze to zatazi vLasy v miestach, kde sa pripinaju

@gabika100 ano, tiez som pozerala ze ako dobre to vyzera. Ak by som mala taketo problemy urcite by som vyskusala.

sara07
Včera o 05:39

štitnu maš v poriadku ?
prípadne skus tupe , https://prodejvlasu.cz/ , môžeš ist osobne vyskušat , na instagrame maju aj videa, vedia fakt pekne zahustit vlasy ...

bg92
Včera o 08:12

tato tema sa tu stale opakuje
na hustotu a typ vlasu ti nic nepomoze (pocet vlasovych folikulov je dany, nijako si ich nevies prirobit). ak ich mas malo a su jemnucke, budu vzdy aj rychlo maste.
jedine co ostava je len hrat so strihom a stylingom. skus tupy strih, pripadne napr melir (trosku ich vysusi a posobia potom menej mastne), obcas pouzit suchy sampon....
urcite by som nesla do predlzenia/zahustenia - ano, chvilu budes ok, ale tvoje uz aj tak jemne vlasy to zatazi a oslabi. mam kamosku, co to skusala a ked to potom dala dole, svoje vlasy mala oslabene ako take kuriatko - kratke a este ovela jemnejsie... a kym to odrastlo a mala naspat svoje vlasy, mala to cele take vypelichane katastrofalne :( samozrejme, kazda nadpajacia kadernicka ti povie, ze nieee to vlasy neniciii.... jasne stara mama :D
tie toppery to moze byt zaujimave, ale ako sa to prichycuuje neviem.... mne by asi vadilo, ze mi nieco "sedi" na pokozke hlavy a ze to tam nedycha... max tak na prilezistostne pouzitie asi ale nemam skusenost.